hava soğuukk topikimiiiis doluu meşaaaaalllahhhhh
kızlarr selammlaarr efendiim hayırlı cumalarrr ne var ne eyokkk:)
ya ben bu transfere gidenlere vınn alma zorunluluğu yada cepte net zorunluluğu getirecem çok merak ediyorumm babbyyyyyy nerdesinnnnnnnburda çatlayan biriii varrr:))
minaa yerim senii yaaa nası tatlısınn sennnnnnnbenim inançlı inayetli arkadaşım:)inana bana sen bu kadar pozitifsin Rabimde verecek karşılığında gönlünde kiniii canlı yayın ama ben hiçç ihtimal vermmiyorum ya olursa çenem yere düşer neeeyyy diyeee ama dediğin gibi sonuç ya o ya o yani biriii ahahahah:))ee şu anda ne yapıosun netten başka bakem
KIZLARRR MÜBAREK CUMANIN YÜZÜ SUYU HÖRMETİNE HEPİNİZEEE,HEPİMİZEEE ŞÖYLE DUA EDİYORUMMMM'RABBİİMM GÖNLÜMÜZDE KİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSINNN İNŞAAALLAHHHHH'
canim benim, esim geldi son 30 dk, keyfini sürüyorum, agzim kulaklarimda, cok sükür bugün ak mi kara mi cikacak ortayabende nasil davranmam gerektigini bilecegim.... sanki omuzlarimdan 50 kg yük kalkacak allahin izni ile
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr tünaaayyyydıın:)
ay ne tembellik ettim bugün sormayın hava da buz zaten
minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:öffffffffffffffff çok gerginimm seninn tüm enerjin bende yein ederimmmm:18:hayırşlı haber ler gelecek öncelikle ne olursa olsun hakkında hayırlısı böyleynmiş diycezz dimmii bak
babyyyyy tatlıma transfer olmuştur bileee yaaaa
dilekcim valla bekler pozisyon devam aşılamadan bi tüp bebek gibi umutlu ya da talepkar diilim ama belli olmazzz ya tutarsaa dayımm
canım bellı olmaz sen yınede umıdını kesme gonlunu ferah tut ınsallh bebısın en kısa zamanda gelır sende kavusursun opuyorum tatlım
Kizlarrrrrrrrrrr ilk size geliyor taze haber
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
hcg degerim 103 bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hamileyim, ve haftaya ultrason termini verdiler
Canım benim Allah razı olsunnnnHamiş duaları kabul olur derler sen bize boll bol dua ett Rabbim hayırlısıyla iki minnoşunuda sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
hcg degerim 103 bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hamileyim, ve haftaya ultrason termini verdiler
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?