Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim bebis tutundu bence, anne ben burdayim, kasik agrisi o
mübarek cuma günü insallah hayirli bir haber olsun hepimize

canim benim, esim geldi son 30 dk, keyfini sürüyorum, agzim kulaklarimda, cok sükür bugün ak mi kara mi cikacak ortaya bende nasil davranmam gerektigini bilecegim.... sanki omuzlarimdan 50 kg yük kalkacak allahin izni ile

canim benim, esim geldi son 30 dk, keyfini sürüyorum, agzim kulaklarimda, cok sükür bugün ak mi kara mi cikacak ortaya bende nasil davranmam gerektigini bilecegim.... sanki omuzlarimdan 50 kg yük kalkacak allahin izni ile

belki çıkmıştır yaaa
arasa ya şimdiden

eller açık dualar dildeee minacımm naklen yayında beklemekyteyizz:)en müğhimi bu var mı yok mu neyse bileceksin ennn mühimi ona göre nasıl düşünmeli nasılyaşamalı insan hemen ona göre başlıyor bıraktığı yerdeenn:)pöff içim içe sığmöıyor bugün genel bi heyecan var.minada tuz bire valla ayyyy tavan yaptırıo karnımmda kelebekler uçuyooo

canım bellı olmaz sen yınede umıdını kesme gonlunu ferah tut ınsallh bebısın en kısa zamanda gelır sende kavusursun opuyorum tatlım

canım bellı olmaz sen yınede umıdını kesme gonlunu ferah tut ınsallh bebısın en kısa zamanda gelır sende kavusursun opuyorum tatlım

Canım benim Allah razı olsunnnnHamiş duaları kabul olur derler sen bize boll bol dua ettRabbim hayırlısıyla iki minnoşunuda sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh

Kizlarrrrrrrrrrr ilk size geliyor taze haber

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM

hcg degerim 103 bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hamileyim, ve haftaya ultrason termini verdiler

Canım benim Allah razı olsunnnnHamiş duaları kabul olur derler sen bize boll bol dua ettRabbim hayırlısıyla iki minnoşunuda sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh

amın canım allah razı olsun..ben pek gıremıyom buraya ama hep aklımda ve dualarımda varsınız bende gectım bu yollardan rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın kımse anlamaz halımızden ama burda herkes aynı asagı yukarı sıkıntılarımız da aynı bu yuzden en ıcten dualrımla amın dıyorum en kısa zamanda pozıtıf haberını ve tum burdakılerın haberını alırız ınsallh allah gonlune gore versın canım..

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM

hcg degerim 103 bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hamileyim, ve haftaya ultrason termini verdiler

canımmmmm benimmmm ay çok sevindim allah inşallah kucağınada almayı nasip eder... ayy çok mutlu oldum inanki sanki kendi sonucummuş gibi gözlerim doldu ..canım benim tebrik ediyorum bir ömür boyu bırakmasın seni inşallah .

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM

ohhhhhhhhhhhh çok şükür allahıma mina hamişşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşım çok sevindim ne mutlu sana,inş aynı duyguyu bende yaşarım

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM

canım ya maasallah degerın cok ıyı hayırlı olsun cok sevındım ınan kı allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallh..tebrık edıyorum canım

KIZLAR COK TESEKKÜR EDERIM; SÜKÜRLER OLSUN; aminnnnnnnnn insallah hepiniz güzel haberler alicaksiniz, aglamaktan yazamiyorum bile, kizlar ben yola cikiyorum simdi, herkese iyi haftasonlari.....

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM

yehuuuuuuuuuuuuuRABBİİMM SEN ÇOK BÜYÜKSÜÜNNNNNNNNNAllahım yaşasın yaaa yaşasın mina ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLAAA AY GÖZLERİM DOLDUN YAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…