günaydınnnnn kızlarrr nasılsınızz? Ben çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım sabahta erkenden kalktım işimi yaptım bitirdim transferden sonra kalkıp iş yapamam diye doktor 2 litre su iç dedi onu içmeye çalışıyorum sıkışık olarak transfer yapılıyormuş ya bende tutunca hep kasıklarıma vurur ağrı olur nasıl olcak bilemiyorum inşallah güzel geçer bakalım kaç tane transfer edecekler hastaneden geldikten sonra
yazabilirsem yazarım kızlarr kayınvaldemle görümcem de gelcek büyük ihtimal onlar olursa wc ye bile zor giderim herşeye karışıyorlarr onlar evden gitmeden nete girmem mümkün değill anlayacağınızz inşallahh hayırlısıyla gidip gelirim saat 13 de transferim bilmeyenler için söylüyorumm derincimmmm canımm sende listeye ekle beni 22 aralık test günüm olucakkk şimdilik hoşçakalın kızlarr hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyinn lütfenn
derine katılıyorum edut iyice araştır çünkü bizim değerde düştü.hatta bi dr bana dediki fiziksel bi rahatsızlık olmadığı sürece biz ameliyatı önermiyoruz dedi.ama ne diyim bazılarıda bu ameliyat sonrası hamilede kalabiliyo benimyakın bi arkadaşım öle oldu. Değeriniz edut kaç ?eğer çok düşüklerdeyse dr la konuşun rapor için şartmı ameliyat sorun boş yere zaman kaybetme bende rapor çıkardım zor işler bilirim.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
valla bacım değerimiz düşük...3 milyon morfoloji %4...eşim doktorların dinler...doktor ameliyattan sonra tüp yaptırın dedi....kaan beye gidebilsek o dese yaptırın yaptıralım diyorum ben...oda ankarada
günaydınnnnn kızlarrr nasılsınızz? ben çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım sabahta erkenden kalktım işimi yaptım bitirdim transferden sonra kalkıp iş yapamam diye doktor 2 litre su iç dedi onu içmeye çalışıyorum sıkışık olarak transfer yapılıyormuş ya bende tutunca hep kasıklarıma vurur ağrı olur nasıl olcak bilemiyorum inşallah güzel geçer bakalım kaç tane transfer edecekler hastaneden geldikten sonra
yazabilirsem yazarım kızlarr kayınvaldemle görümcem de gelcek büyük ihtimal onlar olursa wc ye bile zor giderim herşeye karışıyorlarr onlar evden gitmeden nete girmem mümkün değill anlayacağınızz inşallahh hayırlısıyla gidip gelirim saat 13 de transferim bilmeyenler için söylüyorumm derincimmmm canımm sende listeye ekle beni 22 aralık test günüm olucakkk şimdilik hoşçakalın kızlarr hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyinn lütfenn
canim simdiden gecmis olsun, bende sabah kan verdim gebelik testi icin bekliyoruz sonucu türkiye saati ile 14:30 - 15:00 arasi insallah sonucu ögrenicez, hamile miyim degil miyim ????? o kadar heyecanliyim ki, insallah senin ki de, tüm kizlarinda bebisleri tutar ve hepimiz hamileyiz deriz
canim simdiden gecmis olsun, bende sabah kan verdim gebelik testi icin bekliyoruz sonucu türkiye saati ile 14:30 - 15:00 arasi insallah sonucu ögrenicez, hamile miyim degil miyim ????? O kadar heyecanliyim ki, insallah senin ki de, tüm kizlarinda bebisleri tutar ve hepimiz hamileyiz deriz
ay çok heycanlıııı
mübarek gün burada cuma selası okunurken tüm dualarım seninle cnm
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
kizlaaaaaaaaaaaarrrr tam tamina yaklasik 3 saat kaldi sonucu ögrenmemize, cok heyecanliyim, salak salak dolaniyorum evde ne yapicagimida bilmiyorum :44::44::44:
Cok ama cok heyacanliyim..... Allahim yarabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ne olur, ne benim ne sizlerin... Hayirlisi ile güzel haberler alalimmmmm insalllahhhhhhhhhh
yaa sakin ol:18::18::18::18: Heycan yapma
Bir şeylerle oyalan
canım inşş gördüklerin rüya değil gerçek olcak ve güzel biteceksekerim yeterim söyle ne yapiyim, sabah esim bulasiklari yikamis, ben tuttum hepsini gene yikadim
Bilgisayara bakiyorum, en iyisi bir dvd acip izlemek hem zamanin nasil ectigini anlamam film de izlerken, yola cikicaz bugün valizi tekrar kontrol ediyim bari 5. Kez
Canim allahin izni ile hepinize güzel haberler vericem, insallahhhhhhhh
Sanki su an rüya gibi 06 kasimda adetimle basladi, zaman nasil gecti ya su gibi, geldi catti sonuc vakti, sanki bir rüyadayimm..... :86::86::86::86::86::86::86:
canim simdiden gecmis olsun, bende sabah kan verdim gebelik testi icin bekliyoruz sonucu türkiye saati ile 14:30 - 15:00 arasi insallah sonucu ögrenicez, hamile miyim degil miyim ????? o kadar heyecanliyim ki, insallah senin ki de, tüm kizlarinda bebisleri tutar ve hepimiz hamileyiz deriz
canım inşş gördüklerin rüya değil gerçek olcak ve güzel bitecek
Canım bilmiyorum yaaa kitap oku tv izle uyu vs ama stres yapma heycan yapma
neler hisetiğini çok iyi biliyorum ,ben test sonucunu aciilden vermiştim hafta sonu olduğu için 45 dk sonra çıkacak dediler kuaföre gittim dedimki bana bir şeyler yap ama lütfen 1 saaten önce bitmesin
Düşün yani rabbim yardımcımız olsun hepimizin
günaydınnnnn kızlarrr nasılsınızz? ben çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım sabahta erkenden kalktım işimi yaptım bitirdim transferden sonra kalkıp iş yapamam diye doktor 2 litre su iç dedi onu içmeye çalışıyorum sıkışık olarak transfer yapılıyormuş ya bende tutunca hep kasıklarıma vurur ağrı olur nasıl olcak bilemiyorum inşallah güzel geçer bakalım kaç tane transfer edecekler hastaneden geldikten sonra
çok saol canımm benimm inşallahh bende hazırlandım çıkıcam evden birazdan hastaneye gidicem içim kıpır kıpır walla allah yüzümüzü güldürsün tatlımm inşallahh güzel haberlerini alırız senin de bağıra bağıraaa hamileyimmmm dediğini duyar gibiyimm içini kalbini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun bolll pozitifli sonuçlar al emii
minacım senin beklediğin gibi bütün topik heyecanla senin sonucunu bekliyoruz,Allahım bu mübarek cuma günü hayırlı sonuçları versin yarabbim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?