Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydınnnnn kızlarrr nasılsınızz? ben çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım sabahta erkenden kalktım işimi yaptım bitirdim transferden sonra kalkıp iş yapamam diye doktor 2 litre su iç dedi onu içmeye çalışıyorum sıkışık olarak transfer yapılıyormuş ya bende tutunca hep kasıklarıma vurur ağrı olur nasıl olcak bilemiyorum inşallah güzel geçer bakalım kaç tane transfer edecekler hastaneden geldikten sonra
yazabilirsem yazarım kızlarr kayınvaldemle görümcem de gelcek büyük ihtimal onlar olursa wc ye bile zor giderim herşeye karışıyorlarr onlar evden gitmeden nete girmem mümkün değill anlayacağınızz inşallahh hayırlısıyla gidip gelirim saat 13 de transferim bilmeyenler için söylüyorumm derincimmmm canımm sende listeye ekle beni 22 aralık test günüm olucakkk şimdilik hoşçakalın kızlarr hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyinn lütfenn

günaydın haylıcumalr
rabbim içinizden gönlünüzden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

tedavideki bütün arkadaşlar
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
inniiiiiiiiiiiişşşşşşşş

valla bacım değerimiz düşük...3 milyon morfoloji %4...eşim doktorların dinler...doktor ameliyattan sonra tüp yaptırın dedi....kaan beye gidebilsek o dese yaptırın yaptıralım diyorum ben...oda ankarada

valla bacım değerimiz düşük...3 milyon morfoloji %4...eşim doktorların dinler...doktor ameliyattan sonra tüp yaptırın dedi....kaan beye gidebilsek o dese yaptırın yaptıralım diyorum ben...oda ankarada

canım benimeşimdede sayı 4.5 milyondu morfoloji%2 idi ileri harektli de %5 lerdeydi ben bu şartlarda rapor aldım çukuova ünvrst balcalı has ama bize ne ameliyat dediler nede başka bir şey üroloğ muayene etti o kadr ve ben 2008 yılında çıkartım raporu 45 gün git gel yaptım çok sorun çıkartılar defalarca spermiyoğram istediler ama böyle bir şey istenmedi

canim simdiden gecmis olsun, bende sabah kan verdim gebelik testi icin bekliyoruz sonucu türkiye saati ile 14:30 - 15:00 arasi insallah sonucu ögrenicez, hamile miyim degil miyim ????? o kadar heyecanliyim ki, insallah senin ki de, tüm kizlarinda bebisleri tutar ve hepimiz hamileyiz deriz

ay çok heycanlıııı
mübarek gün burada cuma selası okunurken tüm dualarım seninle cnm
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

yaaaaaaaaaa
heycanla bekliyoruz
Inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgüzel haber gelsin

kizlaaaaaaaaaaaarrrr tam tamina yaklasik 3 saat kaldi sonucu ögrenmemize, cok heyecanliyim, salak salak dolaniyorum evde ne yapicagimida bilmiyorum :44::44::44:

cok ama cok heyacanliyim..... allahim yarabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ne olur, ne benim ne sizlerin... hayirlisi ile güzel haberler alalimmmmm insalllahhhhhhhhhh

ay çok heycanlıııı
mübarek gün burada cuma selası okunurken tüm dualarım seninle cnm
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Amin canim ya valla dokunsan aglicam, o kadar heyecanliyim.... icim titriyo heyecandan, ama sabah kan verdim olan oldu, ne yapsamda degismeyecek. allah biliyor bundan sonrasini

yaa sakin ol:18::18::18::18: Heycan yapma
Bir şeylerle oyalan

yaa sakin ol:18::18::18::18: Heycan yapma
Bir şeylerle oyalan

sekerim yeterim söyle ne yapiyim, sabah esim bulasiklari yikamis, ben tuttum hepsini gene yikadim

bilgisayara bakiyorum, en iyisi bir dvd acip izlemek hem zamanin nasil ectigini anlamam film de izlerken, yola cikicaz bugün valizi tekrar kontrol ediyim bari 5. kez

canim allahin izni ile hepinize güzel haberler vericem, insallahhhhhhhh

sanki su an rüya gibi 06 kasimda adetimle basladi, zaman nasil gecti ya su gibi, geldi catti sonuc vakti, sanki bir rüyadayimm..... :86::86::86::86::86::86::86:

canım inşş gördüklerin rüya değil gerçek olcak ve güzel bitecek
Canım bilmiyorum yaaa kitap oku tv izle uyu vs ama stres yapma heycan yapma
neler hisetiğini çok iyi biliyorum ,ben test sonucunu aciilden vermiştim hafta sonu olduğu için 45 dk sonra çıkacak dediler kuaföre gittim dedimki bana bir şeyler yap ama lütfen 1 saaten önce bitmesin
Düşün yani rabbim yardımcımız olsun hepimizin

minacım senin beklediğin gibi bütün topik heyecanla senin sonucunu bekliyoruz,Allahım bu mübarek cuma günü hayırlı sonuçları versin yarabbim,

hahahahaaaaaaaa süpermis bak bu benim hic aklima gelmedi, hic actim kahve yaptim, arada da topigimizi takip ediyorum, esim gelicek 1,5 saat sonra ona araticam, ben konusamam, duysamda bu heyecandan hicbirsey anlamam

çok saol canımm benimm inşallahh bende hazırlandım çıkıcam evden birazdan hastaneye gidicem içim kıpır kıpır walla allah yüzümüzü güldürsün tatlımm inşallahh güzel haberlerini alırız senin de bağıra bağıraaa hamileyimmmm dediğini duyar gibiyimm içini kalbini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun bolll pozitifli sonuçlar al emii

babycim inşallah sorunsuz bi transfer olur,hadi al bebişinide gel,merak etme dualarımız seninle,mübarek cuma günü hayırlı transferler olur inş..

ahhhh canim amin, hadi sana kolay gelsin, ben transferden sonra eve elip 2-3 saat karnimi sevip konusmustum bebislerle, sanki beni duyuyolarmis gibi

bana cok iyi gelmisti, insallah senin icinde hersey cok güzel olucak , inan bana...

minacım senin beklediğin gibi bütün topik heyecanla senin sonucunu bekliyoruz,Allahım bu mübarek cuma günü hayırlı sonuçları versin yarabbim,

aminnnnnnnn canim insallahhhhh güzel rabbim, mübarek cuma günü yüzüme güldürsün, hepinize cok tesekkür ederim, sanki sizlerle konustukca heyecanim hafifliyor, zaman daha hizli geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…