andac tatlım az önce bi ahmiş haberimiz vardı görmüşündüürrhep bu kadar hızlı diilimdir ama yazdığında tam önümdeydi listeee ışık hızıyla ve hamiş haberi üstüne girdin ışık hızıyla nazarlığın yanını bebişin alır işalllaaaaaahhhhh:)
selam andac istanbul 34 arkadaşlarrrrrr
yahu hemde ne soğukyetercimm ben sıkılamıyorum hem burdan hem yıldız avcıları topicinden konuşa konuşa banyo yapacam giremedim yaaa
nevacım aynen iyi yaptınız:)bende etkilendiğim bi süre oldu negatifden sonra girmedim çoğunlukla bide doktorum yasak etti banahoşgeldinnn özledddikk hemde çokkk:)))
Andac hoşgeldin aramıza:)Sana torpilli olmuş ya nazarlık şimdi farkettimRabbim yardımcı olsun ekledim canım listeye
nevaaaaaa ordasın yakaladım napıyosuun bakemmmm
istanbulll yaaa aldık bi hamiş haberisi daha Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
yeteer crafttt tüm kızlar ne var ne yok bakalım
ya aslında ben evde durmayı pek sevmiyorm mutlaka dışarıya çıkardım ama kış geldi artık boğulacağım evde
aynen yetercimcim bende çok sıkılıyorum bide çankırı da ne yapılabilirki bir iki arkadaşım var onlarla evcilik oynuyoruz resmen
o iki nazarlık iki bebeğe ikizlere işaret olsun inşallaaaah....
canım yaaaaaaaaaaaa
aynen burası öyle
kıştan nefert ediyorumhem çok üşüyorum hemde sıkılıyorum
5 aylık ikizlerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden de çok güzel bir duygu ikiz hamilelik bile kımıl kımıl karnınızın içi
Allah herkese nasip etsin büyütürken biraz zor oluyormuş ama olsun bu kadar beklemeden sonra değeeer..
Kizlarrrrrrrrrrr ilk size geliyor taze haber
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM
hcg degerim 103 bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hamileyim, ve haftaya ultrason termini verdiler[/QU
ayyyyy canim benim yaaaaaaaaaa cok sevindim alllah tamamina erdirsin saglikla kucagina almani nasip etsin insallah darisi bizlereayy ne guzel bir gun masallah cici anneye ve bebisine
Ekledimm canım beniiimmmmmm:)tlyvzhoşgeldiinn:)))
sağol canım teşekkürederim bu arada adım tülay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?