- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
esracımm hade hayırlısı aman fulll motivasyooonn olumlu zihinsel tutumu bırakmıyoruuuzzzzhayırlı olsun canımm:)beslenmeyee dikkattt:)
iyi yeterim nolsunnn:)sol kasığımda batma başladı.garip bi hassasiyet vardı.uzattım ayaklarımı oturamıorum bile
kuzum hadi bakalıminşşşşşşşşşşherseye haızrlıklıyım beynım ona odaklanmıs
olacak dıe bırsey yok olmayacak dıede dusunuyorum
vede yumurtalarımı dondurmaya karar verdım
yeme ıcme bakımındanda aynı vazıyette gıdıorum :)
ınş hersey gonlumce olur gonlumdekıde hayırlı olur ve benım olur cumlemızınnnnnn ınş
yetr kız sende basla tedavıyeeeeeee
hep bırlıkte 2011 de nufus patlaması yapalım :)))))))9
eger benımkıler artarsa gercekten vermek ıstıyorummmmmmm bılıorsun
zeynepela sen yarın kan tahlilimi yaptıracaktın,neye karar verdin?
kızz napim ben yokken bi sürü şeyler olmuş onlara cvp yazdım,sende ne var ne yok
canim iyiym diğer topikteyim (dileğim anne olmak diyenler burada dertleşelim ) sende gel
Gokkusagım canım benım buralardayım hayatım bıryere gıtmedım bugun cok mutlu oldum mınasofıyaya gokkusagı ınsallah bızlerde boyle guzel haberlerı verelım okk arkadasım allah yardımcımcımız olsun ıgnelerıme baslamaya 6 gun kaldı bakalım budefa nolucak yıne hayal kırıklıgınaugramak ıstemıyorum canım ya,sen naptın sana kac gun kaldı bakalım yanı ıgnelere
benim de 7 yumurtam vardı ama doktor iyi dedi ben hep az az dedim o da yeterli demişti. size doktor mu az dedi benim yaşım 27 geçen sefer 6 idi
herseye haızrlıklıyım beynım ona odaklanmıs
olacak dıe bırsey yok olmayacak dıede dusunuyorum
vede yumurtalarımı dondurmaya karar verdım
yeme ıcme bakımındanda aynı vazıyette gıdıorum :)
ınş hersey gonlumce olur gonlumdekıde hayırlı olur ve benım olur cumlemızınnnnnn ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?