Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herseye haızrlıklıyım beynım ona odaklanmıs
olacak dıe bırsey yok olmayacak dıede dusunuyorum
vede yumurtalarımı dondurmaya karar verdım
yeme ıcme bakımındanda aynı vazıyette gıdıorum :)
ınş hersey gonlumce olur gonlumdekıde hayırlı olur ve benım olur cumlemızınnnnnn ınş

canım dikkat et belki bebiş geliyordur

yetr kız sende basla tedavıyeeeeeee
hep bırlıkte 2011 de nufus patlaması yapalım :)))))))9

kuzum hadi bakalıminşşşşşşşşşş
iyi olcak her şey
benim regl bitsinde ayetelkürsü okuyalım sana
ve tüm tedavideki arkadaşlara ne dersiniz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

süper olur tatlımmmmmmm allh razı olsun

ya bu vıtamın ılacı benım mıdemı cok bulandırıor ıcmek ıstemıorum artık
bırsey olurmu
zaten yarın ıgnelere baslıcam

yetr kız sende basla tedavıyeeeeeee
hep bırlıkte 2011 de nufus patlaması yapalım :)))))))9

canım bende çok istiyorum ama biliyorsu şu ilaçları ayarlamam gerekiyor
önce
biliyorsun benim ilaçalr biraz fazla tutyor
yoksa içim gidiyor ama

ohh ohh ohh bu ne yaa oku oku bitmiyo ,ben yokken ne muhabbetler dönmüş kimler gelmiş gitmiş yeni arkadaşlar başlamış oh oh ne güzell ,
andac arkadaşımıza tedavisinde bol şanslar diliyorum ve ikiz kayıpları için çok üzüldüm allahın takdiri elden gelen bişi yok yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım
tlyvz cnm seninde tedavin hayırlı olsun sanada bol şan..
esra arkadaşım ilacın için bence dr una danış cnm yaa kendibaşımıza karar vermeyelim sonuçta bu tedavi çok hassas sende çok iyi biliyosun bol bol kuru incir yemeni tavsiye ederim..
kızlar yaa minayı düşünüyorum şuan ne kadarda mutludur dime ama yakışıyo ya öyle kalbi temiz insanlara mutluluklar,bu gece ne güzel hamile hamile bebişiyle uyuyacak mutluluklar ona ben çok sevindim onun adına..
bu arada kızlar benide unutmayın hee 8.günümdü bugün..salıyı bekliyorum şimdi bu salı hiç gelmez..haydii :80: :80: :80:

toana canim insallah bizlerde arka arkaya veririz guzel haberlerimizi canim benm adetim ayin 16 si ama benimki herzaman biraz gec gelir 2 -3 gun kadar adetimin 5.gunu basliycam insallah
sanada az kalmis arkadasim allahim yardimcin olsun senin ve hepimizin

kizlar yaaaa simdi yumurtalar toplandigi zaman eger sperm bulunamazsa yumurtalarimizi dondurabiliyorlarmi yoksa bosunami gidiyor ayy yaaa kafama takildi esimden hadi sperm bulunamazsa yani bosunami gidecek okadar tedavi :18::18:

benim de 7 yumurtam vardı ama doktor iyi dedi ben hep az az dedim o da yeterli demişti. size doktor mu az dedi benim yaşım 27 geçen sefer 6 idi

Benim doktorum da önemli olan kaliteli olması 1 tane bile olsa yeterli diyor ama önemli olan kalitesi diyor, bu arada doktorum iyikalitede fazla olursa dondururuz bir daha ilaçlara gerek kalmaz diye söyledi, tabi öncelikle inşallah bu sefer olur sonrası için bu düşünce :)
benim yaşın 33 geçen sefer 4 yumurta oluşmuştu 1 tane transfer edilmişti, dondurmaya kalmamıştı malesef

esracigim canim yumurtalarimi donduracagim derken embriyolarimi yoksa dolllenmemis yumurtalarimi diyorsun canim benim insallah rabbiim yardimcin olsun ve tez zamanda bebisine kavustursun canim benim,

Gokkusagı arkadasım aynı kaderı yasıyoruz bende dusunuyorum ya benımde esımden sperm bulamasalar dıye allahım ınsallah bulurlarda emeyımız bos olmaz tatlı dua edelım bırbırımıze,hem burda yumurtalıkları dondurmuyolar canım bosuna bekle gokkusacım
bızım merkezde yok buyuk ıhtımal ordada yoktur yanı hollanda genelınde pek zannetmıyorum hayatım boyle allah gorsunde acısın bızler ınsaaalllaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…