Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Merhaba beni de eklermisiniz listeye , benim de 2.tüp bebek denemem,Kadıköy Şifa Hastanesinde yapıyoruz bugün yumurtalarım toplandı, 7 adet yumurtam varmış, bende yumurta rezerv azlığı var, haber bekliyorum pazartesi yada çarşamba transfer yapılacak, herkes için hayırlısı olsun, inşallah herkes güzel sonuçlar alır.

benim de 7 yumurtam vardı ama doktor iyi dedi ben hep az az dedim o da yeterli demişti. size doktor mu az dedi benim yaşım 27 geçen sefer 6 idi

sarmaaa gökkuşağğım sormaaa bayram yerine döndüükk burdaaaaldık pozitifimizii çok şükür Rabbimeee sıra hepimizde şimdiii

Mınasofıya hayırlı olsun canım gozun aydın kacıncı denemende oldun hamısss ?merak ettım canımtebrık edıyorum allah bızlerede bu duyguyu tattırsın rabbım:90:

Gokkusagım canım benım buralardayım hayatım bıryere gıtmedım bugun cok mutlu oldum mınasofıyaya gokkusagı ınsallah bızlerde boyle guzel haberlerı verelım okk arkadasım allah yardımcımcımız olsun ıgnelerıme baslamaya 6 gun kaldı bakalım budefa nolucak yıne hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum canım ya,sen naptın sana kac gun kaldı bakalım yanı ıgnelere

ıyıyım derıncım sen nasılsın hayatım nasıl gıdıyo hersey yolundamı: Bende ıgneler baslıycam canım benım son 6 gun kaldı ıste bıraz dusuncelerdeyım

Kizlarrrrrrrrrrr ilk size geliyor taze haber

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMM

hcg degerim 103 bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hamileyim, ve haftaya ultrason termini verdiler

gözünüz aydın canım allah sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallahhhhhhh sana daçok güzel herşey yolunda bir hamilelik diliyorum canımmm darısı bizlerin başına olsun bol bol dua et bizim içinde

Heyhan hosgeldın arkadasım ınsallah yuzunu guldursun mevlam canım benımde 3 denemem olucak 6 gun sonra baslıyorum ıgnelere senınde benımde ve butun arkadaslarımında allahım yuzumuzu guldursun amınnnnnnnnnnnn

Superrrrr haber buuuuu
darısı bizlerin basinaaaa

hepimiizee kızçelerrrr:)ddarrrısııııısess tatlımmm:)nasıl gidiooo;=)))

minaaaaa tbr ederım rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp eylesınnnnnnnnn
e sıra bzde ınşşşşşşşş

derın kız nbr nasılsın
bnde bugun ıgnlerımı aldım
yarın baslıorum
az kladı anlıyacagın ınşşşşşşşşş

[sıze="3"]ne yapıyorsunuz

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
[/sıze]

Bende uc kere asilamadan sonuc almadim subatta bende tup bebek deniyecez

canım sellaaammmmcanım hoşgeldin aramıza:)ben eylülde tüp bebek denedim 16 ekim negatif aldımdrum 2. deneme için her tüp denemesinde 2 adet geçmeli bizde beklemeyelim aşılama yapalım dedik.geçen perş aşılama oldu?canım benim aşılama deneyimlerinde herhangi bi belirtin vs oluyor myydu.?benim sol kasımda hassasiet vardı.şimdi batmaya döndü de?

NEREDESİN SEN
bende bu gün esra neden gelmedi diyordum
hadi bakalım güzel güzel büyüsün yumoşlar kaliteli olsunlar inşşşşş

Son düzenleme:
esracımm hade hayırlısı aman fulll motivasyooonn olumlu zihinsel tutumu bırakmıyoruuuzzzzHayırlı olsun canımm:)beslenmeyee dikkattt:)

iyi yeterim nolsunnn:)sol kasığımda batma başladı.garip bi hassasiyet vardı.uzattım ayaklarımı oturamıorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…