Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim yaaa valla igenelerin acisida artik neysede spermler aklima gelimi moralim bozuluyor valla cok korkuyorum dusunsene benimesimde sadece 100 tane sperm bulundu ve cogu hareketsiz ama bu esimin verdigi sperm tahlili hemsiremiz onemli deyil olmazsa testislerden aliriz dedi ama benim korkum ilkinde veremeyince benim yumurtalar toplandiktan sontra testislerden hemen alirlarmi yoksa tedavi iptal olurda ikinciyemi testislerden alarak yaparlar ahhhhhhhhhhhhhhhhh bilmiyorum valla beynim allak bullak:95::95:

canım önemli olan bir tane kaliteli olan rabbim dilersemneler görüyoruz. ben çok erken aslında bugün 8. gün ama kan verdim bakalım kaç çıkacak.

canımcımm ese denilen bi minik operasyonla hemen o gün alabiliyorlar hiç korkmaaaa

ama bunlar enı yıldırmıor 5 tane son anda sperm cıka arkadasımın hareketı 0 iken tuttu verecek olan rabbım
belkıde dogal yollan olur

ama bunlar enı yıldırmıor 5 tane son anda sperm cıka arkadasımın hareketı 0 iken tuttu verecek olan rabbım
belkıde dogal yollan olur

günaydın kızlar
kızlarrrr geçenlerde bir arakadaş yazmış eşi azo sprmiş bazı bitkiseler kürler kulanmışlar bu arada dr gitmişler tüp yapacağız eşinizede tese demiştedaviye kadar bitkisel kürlere devam etmişler (sanırım 3 ay kadar )sonra bu ay gidelim demişler kadın regl olmayı beklerken adet gelmemiş 1 hafta 2. Hafta dayanamayıp bit test yapmış çift çizgi merkezi armış zor bir ihtimal tabi eşi nasıl olur falan diyor merkezde adam sprmiyoğram vermiş sadece 7 tane sepm bulunmuş ve kadın bu 7 sepmle hamile kalmış

kızlarrrrrrr rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel olamaz
yeterki vakti zamanı gelsin

inşşşşşşşş sizleri içinde vakit gelmiştir

valla aynen öyle rabbim dilerse herşey olur

babyyy yakalaaadımmmmm seniiitatlım hemen detay isterimmm nelerr olduuu kaç hücrelii nasıl anlaatttttbu arada minamız pozitif aldı:)

yeter bu konuda sana cok katılıyorum yeterkı rabbım ıstesınnnn
ne olmazkı
rabbım ıstemedıkten sonra yerde bır ot bıtmez
herkes ıcın hayırlısı olsun rabbım herkese hayırlısını versın ınşş

yaaaa babbyyyy yazsaaannaaaaaaahadee meraktayııısssss

herzaman seninle ne var ne yok ttalım?sırada sen varsınn inşşşş hayırlı haberler vereceekkkkk

babyyy yakalaaadımmmmm seniiitatlım hemen detay isterimmm nelerr olduuu kaç hücrelii nasıl anlaatttttbu arada minamız pozitif aldı:)

canımmmm transferim çok güzel geçti 2 embriyo transfer edildi biri 8 hücreli diğeri 7 hücreli ikiside birinci kaliteymiş ve boncuk gibiler dedi dokrorum embriyolar çok çok iyi ve hareketli dedi mutlaka gebelik bekliyorum çok umutluyum dedi geri kalan 3 embriyo donduruldu döllenen 6 yumurtadan biri bölünme göstermediği için bloke edilmiş 5 tane yumurtamız var dedi 2 sini transfer edicem kalan 3 taneyi donduralım dedi bende ücretini ödeyip dondurduk minişlerimizi derincimmm içimde kıpırdandıkları hissediyorum bazen pıt pıt diye atıyorlar eşimde elini koyduğunda oda hissetti çok güzel bi duyguuu çok mutluyumm içimde oldukları bilmekk tarifsiz bir duygu 22 aralık çarşamba günü test günüm inşallahh tutunurlarr kuzularımm onları çok seviyorumm çok başka bir duygu içindeyimm ve heycanlıyım eşim üstüme titriyoo çok mutluyumm çok hoşuma gidiyoo bu arada MİNACIMMM TATLIMM TEBRİK EDİYORUMM SENİİ ÇOK ÇOK SEVİNDİMM GÖZÜN AYDINN ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİNN CANIMM DARISI BENİM BAŞIMAA İNŞALLAHH BENDE POZİTİF SONUCU VERİRİM SİZLERE şimdilik hoşçakalın benim nete girmem yasak izin vermiyorlar yatıp dinleneyim diyee listeye yaz beni derincimm

aglattın benıııııı.rabbım emeklerını bosa cıkarmasın..bebeklerın suan senınlen ve sen 2 tane can tasıorsun annesınnnnn...bızede su esnada duanı eksık etme.arkandan ben gelecem bılıorsun:) buna cok ıhtıyacım var.ınş kucagına alacagın gunlerde olacak

kızlAR BENİM GEÇEN cuma transfer olmuştu 2. gün embriyosu ve bugün 8.günüm ve değerim 6.5 yani olmadı demek çok üzgünüm

aminnnn canım inşallahh bende yazarken ağladımm çok duygusalım dünden beriii bebişlerimi çok seviyorumm onlarla konuşuyorumm beni dinlediklerinden eminim çünkü pıt pıt kımıldnmaya başlıyorlar eşimde elini koyduğunda tepki veriyorlarr bunu hissedebiliyornuzzz bambaşkaa bi duygu dünyalara değişmem bu duyguyu onlarr benimm canımm herşeyimm minik kuzularımm yavrularımm ölürüm onlar için anne olmak gerçekten buymuşş canımmm inşallahh bütün dualarımm sizler için hepinize yürekten dua ediyorumm inşallahh hepimizz bu annelik duygusunu tadacağızz ve pozitiflerle dolu bir topikk açıpp hamileyimmmmm diyee avaz avaz bağıracağızz tatlımm içini kalbini ferah tut dularım seninlee ben çıkıyorum canım eşim kızmaya başladı yat dinlen diyoo nete girmek yasakmışş bana:84:

yaaaa babbyyyy yazsaaannaaaaaaahadee meraktayııısssss

herzaman seninle ne var ne yok ttalım?sırada sen varsınn inşşşş hayırlı haberler vereceekkkkk

slm derincim ben ii olmaya çalışıyorum merakla beklemedeyim ne olsun,evet cnm sıra bende inş bende güzel bi hbr veririm sizlere ahh Allahım sen yardım et çok istiyorum...

iyilik yeter senden nbr,bildiğin gibi ben 8 günü devirdim ve 9.güne başladım ,ama içimde bi hayal kırıklığı var sanki yine olmayacak diyo öyle bi karamsarlık çöktü içime bakalım hayırlısıyla salı gününü bekliyorum.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…