Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

minacım heralde geç tutundu cnm ya bilmiyorumki,, geçen 10gün lekelenmem olmuştu ya acaba o günmü tutunduda yeni olduğu için düşük çıkıyo

canim belki ondandir, su an cok bisey söylemek istemiyorum, icini ferah tut, pozitif düsün, kendine dikkat etmeye devam et, kendine banyolar hazirla, gezmeye git, temiz hava al, esinle sinemaya git, yemege cik, 2 gün mutlu et kendini, bebegi bir kendi haline birak, düsüncelerinde bunaltma onu....

bak gör allahin izni ile iyi sonuc cikicak...

kuzum gözün aydın hamişsin:92::92::92::92::92::92::92:
Bence değerlerinde kötü değil
önemli olan 2 gün sonra yaptırdığın teste katlanmış olması
sakın stres yapama bak bebğin seninle

minasofiyacim insallah kucaginada almayi allahim nasip etsin ,bende persembe gunu ignelere basliyorum bakalim allahim bu defa yuzumu guldursun mevlammm

herzaman seninle tatlim bebisler tutunduktan sonra bence uzulme kan degerlerin yukselir bence 1 2 gune kadar hayatim cici anneeee uzulmeeee

kuzum gözün aydın hamişsin:92::92::92::92::92::92::92:
Bence değerlerinde kötü değil
önemli olan 2 gün sonra yaptırdığın teste katlanmış olması
sakın stres yapama bak bebğin seninle

yetercim yaa bebişim tutunmuş annesine ama değerim düşük,bi ihtimal diyorum 10.gün hafif lekelenmem olmuştu ya o zamanki lekelenme tutunma lekelenmesiydide geç tutunduğu içinmi değer düşük diye düşünüyorum...

canım benimde ilk denemem de 29 falan cıkmıştı ve ertesi gün katlamıştı inşallah seninde tutar fazla yorma kendini senin adına çok sevindim benim ikinci denemem 2011 şubat ta

kuzum
değerin düşük değil
herkes aynı olmaz bak 10. gün 480 olanda vardır 10. 30 olanda vardırönemli olan snrasında değleryin katlamsı
sakın sters yapıp yeğenciğimizi üzme
rahatla biraz her şey güzel olacak allahın izni ile

kuzum
değerin düşük değil
herkes aynı olmaz bak 10. gün 480 olanda vardır 10. 30 olanda vardırönemli olan snrasında değleryin katlamsı
sakın sters yapıp yeğenciğimizi üzme
rahatla biraz her şey güzel olacak allahın izni ile

tamam cnm rahatladım biraz yaa şimdiki düşüncem 2 gün sonr katlanırmı katlanmazmı ama bebişim o kadar tutundu değerinide katlar diye düşünüyorum sıkıntıya girmiyeceğim tamam söz....2 gün sonrayı şimdi iple çekiyorum...

ben ankara gatada yaptırdım ve 5. haftada kaybetim kanımda pırtılaşma oldugu için ama ilk denememde tutgu için çok şanslı hisediyorum bu denemedenasıl olur bilmiyorum açıkcası ya ni senin gibi olupta bebeyini kucagına alan arkadaşlarım var sen korkma ve kendini yorma çok güze olacagına inan ben senin güzel haberlerini burdan takip ederim canım

işte böyle
sen şu anda hamişsin bunun tadını çıkar hiç bir şey düşünme bebğm benimle ve hep benimle olcak deye düşün
inşşşşşşş öyle olacak

canım çok üzüldüm rabbim bir daha yaştmasın böyle bir üzüntü

canım tebrık ederım hamılsın ınsallh kotu dusunme 2 gun sonra degerın katlanır bak gor ayrıca tutunma lekesı dıe bıse yok cunku bende hıc olmadı adetın yaklastıgı ıcın olyo ole seler dert etme bebısın senınle ınsallh bol bol dınlen yorma kendını moralını yuksek tut cunku coook onemlı

sanada büyük geçmiş olsun cnm..inşallah ebnim değerim yükselirde sağlıklı bi hamilelik geçiririm.sğl cvbın için cnm..

sğl cnm iyi dileklerin için inşallah katlanır değerim çok sğl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…