minacım heralde geç tutundu cnm ya bilmiyorumki,, geçen 10gün lekelenmem olmuştu ya acaba o günmü tutunduda yeni olduğu için düşük çıkıyo
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım sizce?:18::18::18:
kuzum gözün aydın hamişsin:92::92::92::92::92::92::92:
Bence değerlerinde kötü değil
önemli olan 2 gün sonra yaptırdığın teste katlanmış olması
sakın stres yapama bak bebğin seninle
inşallal bebişini kucagına alırsın yükselir deyerin
canım benimde ilk denemem de 29 falan cıkmıştı ve ertesi gün katlamıştı inşallah seninde tutar fazla yorma kendini senin adına çok sevindim benim ikinci denemem 2011 şubat ta
yetercim yaa bebişim tutunmuş annesine ama değerim düşük,bi ihtimal diyorum 10.gün hafif lekelenmem olmuştu ya o zamanki lekelenme tutunma lekelenmesiydide geç tutunduğu içinmi değer düşük diye düşünüyorum...
yetercim yaa bebişim tutunmuş annesine ama değerim düşük,bi ihtimal diyorum 10.gün hafif lekelenmem olmuştu ya o zamanki lekelenme tutunma lekelenmesiydide geç tutunduğu içinmi değer düşük diye düşünüyorum...
kuzum
değerin düşük değil
herkes aynı olmaz bak 10. gün 480 olanda vardır 10. 30 olanda vardırönemli olan snrasında değleryin katlamsı
sakın sters yapıp yeğenciğimizi üzme
rahatla biraz her şey güzel olacak allahın izni ile
işte böyletamam cnm rahatladım biraz yaa şimdiki düşüncem 2 gün sonr katlanırmı katlanmazmı ama bebişim o kadar tutundu değerinide katlar diye düşünüyorum sıkıntıya girmiyeceğim tamam söz....2 gün sonrayı şimdi iple çekiyorum...
ben ankara gatada yaptırdım ve 5. Haftada kaybetim kanımda pırtılaşma oldugu için ama ilk denememde tutgu için çok şanslı hisediyorum bu denemedenasıl olur bilmiyorum açıkcası ya ni senin gibi olupta bebeyini kucagına alan arkadaşlarım var sen korkma ve kendini yorma çok güze olacagına inan ben senin güzel haberlerini burdan takip ederim canım
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
ben ankara gatada yaptırdım ve 5. haftada kaybetim kanımda pırtılaşma oldugu için ama ilk denememde tutgu için çok şanslı hisediyorum bu denemedenasıl olur bilmiyorum açıkcası ya ni senin gibi olupta bebeyini kucagına alan arkadaşlarım var sen korkma ve kendini yorma çok güze olacagına inan ben senin güzel haberlerini burdan takip ederim canım
canım tebrık ederım hamılsın ınsallh kotu dusunme 2 gun sonra degerın katlanır bak gor ayrıca tutunma lekesı dıe bıse yok cunku bende hıc olmadı adetın yaklastıgı ıcın olyo ole seler dert etme bebısın senınle ınsallh bol bol dınlen yorma kendını moralını yuksek tut cunku coook onemlı
sğl cnm iyi dileklerin için inşallah katlanır değerim çok sğl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?