Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nolsun tatlımm tembelliiik:)))))))sen nasılın canımm:)vaer mı kırmızılardan bi haber:)bi öncü kuvveettt:2::2:

ayy minacigim ben ne aceleciyim pardon kese goruluyor ilk once deyilmi kalp atislari bir sonraki adim neyse canim benim haberlerini beklyoruz

canim inan bilmiyorum, ne olucak, yalniz benim midem hic iyi deil, ya üsüttüm yada hamilelikten bulantim yok, yalniz bütün gün uyuyana kadar midem eksiyor, ve bulanti modundayim.... su cuma gelse de ögrensem ne olup bittigini, kan testinden sonra ki ilk ultrason da ne oluyo bilen var mi ki ???

nolsun tatlımm tembelliiik:)))))))sen nasılın canımm:)vaer mı kırmızılardan bi haber:)bi öncü kuvveettt:2::2:

neden tembellik yapiyosun canim benim, derincim valla ne zormus bu is, test bekle simdi de ultrason, yok kese, yok kalp atisi, birde midem cok kötü sürekli eskiyor, sabah ulantim yok, yalniz bütün gün midem bulantili bir sekilde.... agzimin hic tadi yokkkkkk.... Sanirim üsüttüm biraz...

sen neler yapiyosun bakalim ????

minaaaaaaaa:)

toanaaaa:)))

gökkuşağııııı:)))

herzaman seninleee:)))

yeteeerrr:))))

sesss:)))

babyy:)))

nevaaaa:)))

İstanbuulll:)))

esraaa:))

TÜM SAVAŞÇILARRRRR KEYİFLERR NASILLLL

:)))))))) ıı sagol kız sen nasılsın asılllll

normal tahlıl olduk toplamının ıcınden saglıklı olanlar yanı yıkanmıs halı

her zaman seninle nin bugün test günü, her zaman seninle nerelerdesin, bak online duyucaz seninkini de insallah... icini ferah tut, bence pozitif bir sonuc alicaksin allahin izni ile....

Derincik nasilsin canim ????

gökkusagi canim merhaba nasilsin ???

kizlar, tedaviye yeni baslayanlar, aramiza yeni katilanlar, herkese günaydinnnnn....

gunaydın canımmmmmmmmm

kızlarr günaydın ayy ne tembellik etmişim bu sabah çok uyumuşum,1 2 saate gidicem hastaneye kanımı verdince sizede yazarım eşimin bilgisayarından kanı verdim diye ne olur benim için bi dua okuyun bugün büyük gün,çok heyecanlıyım canlarım byy

Dualarımız seninle cnm güzel haberlerle gel inş :))

minacık kız ıyımısın
sen benı unuttunmu
ne yenısı bn eskıdım artık bu tpıkte olecem nerdeyse

Canim hadi insallah güzel haberlerle dön bize , allahin izni ile, hayirli güzel bir evlat haberi al bugün

canım allah yardımcın olsun ınsallh pozıtıf sonus verırsın burdan opuyorum dualarımız senınle

Cannnlarrrrr günnaaayyyyydınnnnnnn

MİNACIMMMMM canım benim iyiyim napiymm:)bende regli yok şu ana kadar perşembe günü yani 2 güne 2 hafta dolacakl aşılamadan sonra.bilmiyorum ki minacım umutlanmak lüks gelio sperm sayımız çook az aşılama çook düşük ihtimalll umudum her zaman var ama inan bi kaç zamandır sol kasığımda bi haller var gibi demiştim hatırlarsan.bugün göğüslerimde hassasiyet başladı.ama hiç birini yaa hamişmiyimee yoramıyorum %8 i bulur muyum dersin

HERZAMAN SENİNLEEEEE BÜYÜKK GÜNNNNNNNRabbimmmm hayırlı haberler vermek nasipp etsinnnnn.canımmmm noluurrrr hemencik haber verrr heyecaaaaan dooorukkkdaaa yaaaaaaa

canim tabii ki bulursun, umutsuz olma sakin, biliyosun bende bir ara agri vardi, sonra kesildi gitti, bende ultrasonu bekliyorum, kalp atisini duymadan hala inanamiyorum, ama benim hala biraz kasik agrilarim oluyor, hadi insallah, ne demisler cikmadik candan ümit kesilmezmissss

güzel haberlerini alicaz, yilbasi hediyesi olucak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…