gokkusagi arkadasim nerelerdesin kizzz ozlettin valla nehaber canim
ayy minacigim ben ne aceleciyimpardon kese goruluyor ilk once deyilmi kalp atislari bir sonraki adim neyse canim benim haberlerini beklyoruz
nolsun tatlımm tembelliiik:)))))))sen nasılın canımm:)vaer mı kırmızılardan bi haber:)bi öncü kuvveettt:2::2:
minaaaaaaaa:)
toanaaaa:)))
gökkuşağııııı:)))
herzaman seninleee:)))
yeteeerrr:))))
sesss:)))
babyy:)))
nevaaaa:)))
İstanbuulll:)))
esraaa:))
TÜM SAVAŞÇILARRRRR KEYİFLERR NASILLLL
canim benim cok sagol rahatladim valla
canim allah hepmizin yardimcisi olsun sizinkide normal tahlildenmi 25 tane cikti yoksa tesedenmi canim
yeterim canim benim ne umut verici bir hikaye paylastigin icin sagol canim arkadasim.haklisin rabbim ol deyince hersey olur
her zaman seninle nin bugün test günü, her zaman seninle nerelerdesin, bak online duyucaz seninkini de insallah... icini ferah tut, bence pozitif bir sonuc alicaksin allahin izni ile....
Derincik nasilsin canim????
gökkusagi canim merhaba nasilsin ???
kizlar, tedaviye yeni baslayanlar, aramiza yeni katilanlar, herkese günaydinnnnn....
gunaydın canımmmmmmmmm
kızlarr günaydın ayy ne tembellik etmişim bu sabah çok uyumuşum,1 2 saate gidicem hastaneye kanımı verdince sizede yazarım eşimin bilgisayarından kanı verdim diye ne olur benim için bi dua okuyun bugün büyük gün,çok heyecanlıyım canlarım byy
Canim merhaba benimde 5. gün transfer edildi. 14 gün bekledim, ben biraz cok bekledim türkiye de 10-12 günde yapiyolarmis kan testini, bende gögüslerimin sizlamasi disinda hicbir belirti yooktu, ama tuttu17 aralikta ilk ultrasonum var. icini ferah tut, güzel düsün
canım içimi çok ferahlattın sağolll,ama bende 2 gündür kahverengi lekede var iğne vurunuyorum bugün 7.günüm
kızlarr günaydın ayy ne tembellik etmişim bu sabah çok uyumuşum,1 2 saate gidicem hastaneye kanımı verdince sizede yazarım eşimin bilgisayarından kanı verdim diye ne olur benim için bi dua okuyun bugün büyük gün,çok heyecanlıyım canlarım byy
minacık kız ıyımısın
sen benı unuttunmu
ne yenısı bn eskıdım artık bu tpıkte olecem nerdeyse
Cannnlarrrrr günnaaayyyyydınnnnnnn
MİNACIMMMMM canım benim iyiyim napiymm:)bende regli yok şu ana kadar perşembe günü yani 2 güne 2 hafta dolacakl aşılamadan sonra.bilmiyorum ki minacım umutlanmak lüks gelio sperm sayımız çook az aşılama çook düşük ihtimalllumudum her zaman var ama inan bi kaç zamandır sol kasığımda bi haller var gibi demiştim hatırlarsan.bugün göğüslerimde hassasiyet başladı.ama hiç birini yaa hamişmiyimee yoramıyorum %8 i bulur muyum dersin
HERZAMAN SENİNLEEEEE BÜYÜKK GÜNNNNNNNRabbimmmm hayırlı haberler vermek nasipp etsinnnnn.canımmmm noluurrrr hemencik haber verrr heyecaaaaan dooorukkkdaaa yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?