canim inan bilmiyorum, ne olucak, yalniz benim midem hic iyi deil, ya üsüttüm yada hamilelikten bulantim yok, yalniz bütün gün uyuyana kadar midem eksiyor, ve bulanti modundayim.... su cuma gelse de ögrensem ne olup bittigini, kan testinden sonra ki ilk ultrason da ne oluyo bilen var mi ki ???
dilekkkciiimmm vefalıı anneciiiikkkkkk bak jaluse hamiş kaldı hiçç bakmıo yüzümüzeee sen bizim hep yanımızdası minişleriinle tebiiiiii canım durumun nasılll ikiz olayımız ne alemde anlatt bakimmmm
canım oncelıkle tebrık ederım..sanırım suan 6 yada 7 haftalık hamılesın ben 8.haftamdayım hıc usuttum falan dıe dusunme banada aynısı oluyo bulantım yok ama heran bulancakmıs gıbı gezınıyom ısatahım yok falan fılan bunlar hamılelık belırtılerı sanırım..ılk ultrasyonda keseye bakyolar kalp atısını gorursun ama tam kaslar gelısmedıgı ıcın duyamazsın sanırım benımde cuma gunu 2. muayenem var insallh ıkımızınde bebıslerı saglıklıdır:)opuyorum.
Canim cok saol ya, ayy nasil icimi rahatlattin... valla transferden bu yana 2,5 hafta oldu ama son adetimden bu yana hesaplarsan eger , 5 yada 6. haftadayim. benim hcg degerim 108 mis,transferden 14 gün sonra yapildi test bana, senin kacti ?bizde ikiz mi diye düsünüyoruz?? ikiz oldugunu ilk ultrasonda görüyorlar mi ???? o kadar heyecanliyim ki, aynen benimde istahim yok... midem bulantili bir sekilde, sürekli agzimda !!!!
gögüslerimdeki sizlama ve hafif agri devam ediyor, azen de kasiklarim agriyor, birde ayakta kalinca cok belim agriyor benim...
Canım dilekkcimin n iki minnoşu var değerleri daha iyi bilir ama sanki tek gibi senin değerin aslında.katlanmasına bakmak lasımm:)görülüüür annişii ya minnoşşşumuuu kaç tane görürüüüzzzzz kontroldeee
Canim cok saol ya, ayy nasil icimi rahatlattin... valla transferden bu yana 2,5 hafta oldu ama son adetimden bu yana hesaplarsan eger , 5 yada 6. haftadayim. benim hcg degerim 108 mis,transferden 14 gün sonra yapildi test bana, senin kacti ?bizde ikiz mi diye düsünüyoruz?? ikiz oldugunu ilk ultrasonda görüyorlar mi ???? o kadar heyecanliyim ki, aynen benimde istahim yok... midem bulantili bir sekilde, sürekli agzimda !!!!
gögüslerimdeki sizlama ve hafif agri devam ediyor, azen de kasiklarim agriyor, birde ayakta kalinca cok belim agriyor benim...
canım benım 5.gun embrıyosuydu 8.gun test yaptım 124 cıktı 11.gun 499 cıkmıstı ben tek dıe dusunuyodum ama ıkızmısler:) ılk muayenede ıkız yada tek gorunur zaten..soyledıklerının hepsı aynen bende de oldu sımdı yavas yavas azaldı kasık agrım olyo oda rahım buyumesındenmıs..artık agrılar vs bunlar normal bızım ıcın gunluk haaytına devam et agır ıs yapma bırde maydanoz ve cıg et yanı salam sucuk falan yeme allahın ıznıyle bıse olmaz
canım benimeşimdede sayı 4.5 milyondu morfoloji%2 idi ileri harektli de %5 lerdeydi ben bu şartlarda rapor aldım çukuova ünvrst balcalı has ama bize ne ameliyat dediler nede başka bir şey üroloğ muayene etti o kadr ve ben 2008 yılında çıkartım raporu 45 gün git gel yaptım çok sorun çıkartılar defalarca spermiyoğram istediler ama böyle bir şey istenmedi
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
ahhh be canim bozma moralini, dur bakalim, bende hic anlamiyorum bu test sonuclarinda :44::44:
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
bekle bakalim, 2 gün sonra belki ilerler, belki gec tutundu bebis, bozma moralini, bak gör 2 gün sonra katlanicak o deger, anne ben burdayim diyecek... güzel allahimin izni ile
herzaman seninle arkadasim hersey gonlunce olsun allah gonlundeki muradi versin yuzunu guldursun burdaki herkesin insalllah kizzzllar
gunaydin minasofiya nasilsin ciceyi burnunda annenasil gidiyo hamilelik bakeennnnn ayyy neguzel kizzz darisi bize arkadasim hamilesin dua et tatlimmm ya kendine iyi bak
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?