Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dilekkkciiimmm vefalıı anneciiiikkkkkkbak jaluse hamiş kaldı hiçç bakmıo yüzümüzeeesen bizim hep yanımızdası minişleriinle tebiiiiiicanım durumun nasılllikiz olayımız ne alemde anlatt bakimmmm

canım oncelıkle tebrık ederım..sanırım suan 6 yada 7 haftalık hamılesın ben 8.haftamdayım hıc usuttum falan dıe dusunme banada aynısı oluyo bulantım yok ama heran bulancakmıs gıbı gezınıyom ısatahım yok falan fılan bunlar hamılelık belırtılerı sanırım..ılk ultrasyonda keseye bakyolar kalp atısını gorursun ama tam kaslar gelısmedıgı ıcın duyamazsın sanırım benımde cuma gunu 2. muayenem var insallh ıkımızınde bebıslerı saglıklıdır:)opuyorum.

dilekkkciiimmm vefalıı anneciiiikkkkkkbak jaluse hamiş kaldı hiçç bakmıo yüzümüzeeesen bizim hep yanımızdası minişleriinle tebiiiiiicanım durumun nasılllikiz olayımız ne alemde anlatt bakimmmm

canım benım ya bırakırmıyım hıc bıgun hepımız anne olcaz ben ınanıyorum kendım kadar burda olan herkese dua edıyorum rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın....ben ıyıım cok sukur bebısler uzmuyolar teyzesı ıstahım kalmadı pek e bukadar da normal.bu cuma yıne gorcem ınsallh dıerınınde kalbı daha hızlı atar ve toparlamıstır ınsallh bırde progesteron ınesı vuruluyom sabah aksam artık canım yanıyo yer kalmadıkı :) sen ne alemdesın canım bu arada problem senın esındeydı demı benım esımınde sperm sayısı azdı 1.5 mılyon hatta ama ben takmıyom bole selerı bunlar bahane anne olmak ıcın vaktımız varmıs dıe dusunuyom.opuyorum tatlım..

Canim cok saol ya, ayy nasil icimi rahatlattin... valla transferden bu yana 2,5 hafta oldu ama son adetimden bu yana hesaplarsan eger , 5 yada 6. haftadayim. benim hcg degerim 108 mis,transferden 14 gün sonra yapildi test bana, senin kacti ?bizde ikiz mi diye düsünüyoruz?? ikiz oldugunu ilk ultrasonda görüyorlar mi ???? o kadar heyecanliyim ki, aynen benimde istahim yok... midem bulantili bir sekilde, sürekli agzimda !!!!

gögüslerimdeki sizlama ve hafif agri devam ediyor, azen de kasiklarim agriyor, birde ayakta kalinca cok belim agriyor benim...

Canım dilekkcimin n iki minnoşu var değerleri daha iyi bilir ama sanki tek gibi senin değerin aslında.katlanmasına bakmak lasımm:)görülüüür annişii ya minnoşşşumuuu kaç tane görürüüüzzzzz kontroldeee

derincimmmmm,evvet canim ya , bu cuma bakilicak iste ilk ultrason, cok heyecanliyim, bir o kadar da halsiz, midem bulantili gibi olmasa daha iyi olucak, öglenleri falan cok uyuyorum, gözlerimi kaldiramiyorum
valla biiraz karnim sis, neden oldugunu anlamadim, ama bakalim cuma ne dicek dr. bir bilinmezlik ne zormus, hep bekle hep bekle....

canım benım 5.gun embrıyosuydu 8.gun test yaptım 124 cıktı 11.gun 499 cıkmıstı ben tek dıe dusunuyodum ama ıkızmısler:) ılk muayenede ıkız yada tek gorunur zaten..soyledıklerının hepsı aynen bende de oldu sımdı yavas yavas azaldı kasık agrım olyo oda rahım buyumesındenmıs..artık agrılar vs bunlar normal bızım ıcın gunluk haaytına devam et agır ıs yapma bırde maydanoz ve cıg et yanı salam sucuk falan yeme allahın ıznıyle bıse olmaz

benimde 5. gün emriyosuydu. 14. gün 108 cikti, ama sanirim bizim burdaki sayisal degerlerle türkiyedeki farkli cünkü sen 12. gün icin 499 diyosun !!! canim valla canim hicbirsey istemiyor ki , meyve yiyorum gene peynir bal devam... ve uyku, acayip uyuyorum.... agir is yapmiyorum da , genede dolaniyorum tabii ayakta, malum evde olunca is bitmiyor... insallah cuma aksam 17:20 de ilk ultrason ve bebekle tanisma

birde bende asiri uyarilma oldu hormonlardan, karnim simdiden 5 aylik hamile gibi, kalp atislarini duydugum gün gidip kiyafet alicam kendime, yeni ve bol seyle r cünkü kendi kiyafetlerime girmem artik söz konusu bile degil

ya napacağımı bilemz haldeyim....

kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:

ahhh be canim bozma moralini, dur bakalim, bende hic anlamiyorum bu test sonuclarinda :44::44:

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

bekle bakalim, 2 gün sonra belki ilerler, belki gec tutundu bebis, bozma moralini, bak gör 2 gün sonra katlanicak o deger, anne ben burdayim diyecek... güzel allahimin izni ile

gunaydin minasofiya nasilsin ciceyi burnunda annenasil gidiyo hamilelik bakeennnnn ayyy neguzel kizzz darisi bize arkadasim hamilesin dua et tatlimmm ya kendine iyi bak

herzaman seninle arkadasim hersey gonlunce olsun allah gonlundeki muradi versin yuzunu guldursun burdaki herkesin insalllah kizzzllar

minacım heralde geç tutundu cnm ya bilmiyorumki,, geçen 10gün lekelenmem olmuştu ya acaba o günmü tutunduda yeni olduğu için düşük çıkıyo

gunaydin minasofiya nasilsin ciceyi burnunda annenasil gidiyo hamilelik bakeennnnn ayyy neguzel kizzz darisi bize arkadasim hamilesin dua et tatlimmm ya kendine iyi bak

valla canim daha bisey anlamadim, büyük allahim insallah isteyen bu yolda mücadele eden, emek veren tüm arkadaslarin gönlüne göre versin, emeklerini bosa cikarmasin insallah....
su an icin gögüslerimdeki ve kasiklarimdaki sizlamalar devam ediyor, birde midem sürekli bulaniyomus gibi, canim bisey yemek istemiyor, uykum oluyo cok, mesela birazdan uyucam gibi 1-2 saat gene, gözlerim kapaniyo, bakalim cuma günü ilk ultrason var... cook heyecanliyim, ne diyecek dr. ???

sen neler yaptin ?

Canımmmmm maşallahh hiç fena diil inan 17 den yükselen değerler gördümm burdaaaşimdi kendine çok dikkat et 2 gün sonra değerin katlanırsa hamilesinn demektiiirrrrAllahın izniyle katlanacaktırrr yaaaaaaaaacanım benim katlanmazsa kimyasal gebelik demek oluyor ama o ihtimali düşünmeyelim şimdi.sen test yaptırmışsın 2 gün sonra sonucu alacakmışsın gibi düşün tatlımmmmcanımmm benimm doktorun ne dediiii??????????????

Neden korkuyorsun tatlım :)) tebrikler bence hemen doktorunu ara ver haber ver bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…