- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
dgeerın cok dusk deılkı uzulme 2 gun sonrayı bekle bencekıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
Canim bu aralar ben rüya da gibiyim, cuma günü ultrason numu bekliyorum, kusura bakma ne olur
nasilsin, nasil gidiyor ?????
dgeerın cok dusk deılkı uzulme 2 gun sonrayı bekle bence
saglıklan al kucagına ınşşşşş
hade affettım senı saskın anne :)
ayagını surt kız bızde gelelım arkandan
ıgneler kullanıorum lucrın asamasındayım bugun 4. gunum öle ıste duanı eksık etme
babyyyyyyyyyyy senın nasıl gıdıor
derınnnn umtlu ol canım ınş tutunacak melegınnnnnn
yeter ozelden olan mesajını aldım rabbım kabul eylesın ınşşşşşşş
baby cim inş değerim yükselir sağol iyi dileklerin için,o kadarcık iş yapmakla bişi olmaz be cnm takma kafana,sancında inşallah bebişlerin biz buradayız anne deme işaretleridir morelini bozma sakın dikkat et kendine..
selamm kızlarrr hepinizz nasılsınız?? Nasıl gidiyorr keyiflerrrr sayfalarr uçmuşş pek okuyamadım herkezi ama herzaman _seninlee üzülmee tatlımm inşallahh allahın izniylee hamilesinn değerlerin katlanırr boşuna moralini bozuyorsunn herkesin aynı olmazz canımm içini ferah tut senKızlarrrr benim bugün çok az sancım olduu zaten çok kötü karışık rüyalar gördümm acabaa bebişlerimm beni bırakıcaklar mı çok etkilendim galiba rüyadan biranda karamsarlığa kapıldım ve dünkü o neşeli halimden eser yok transferimin 5. Günü bugünn lütfenn morale çok ihtiyacımm varr arkadaşlar her saat başı kasık sancım oluyordu bugün sadece sabah bi oldu ondan sonra bu saate kadar tık yokk yoksaaa bıraktılarmıı offffff kafayı yicem eşimde iş yerinden arayıp bebişlerimiz nasıl sancın oluyormu diyee sormaz mı ağlamaa krizine girdimm bilmiyorumm dedimm Nasıl bilmezsin yoksa sen iş mi yaptın diyee kızdı Iş falan yapmadımm ama tabakları bulaşık makinesine yerleştirmiştimm acaba ondan olmuş olabilirmii:84: Bu arada kızlarr sabahda burun kanamasıyla uyandımm neden kanamış olabilir bir fikriniz var mı???
neden canını sıkıorsun kız benı guldurdun makıneye bulasık dızmeylen ne olacak sankı bu kadar moralını bozup meleklerınıde uzme annesı olumlu dusun bak senınleler hala sıkı sıkıda tutunacaklarselamm kızlarrr hepinizz nasılsınız?? nasıl gidiyorr keyiflerrrr sayfalarr uçmuşş pek okuyamadım herkezi ama herzaman _seninlee üzülmee tatlımm inşallahh allahın izniylee hamilesinn değerlerin katlanırr boşuna moralini bozuyorsunn herkesin aynı olmazz canımm içini ferah tut senkızlarrrr benim bugün çok az sancım olduu zaten çok kötü karışık rüyalar gördümm acabaa bebişlerimm beni bırakıcaklar mı çok etkilendim galiba rüyadan biranda karamsarlığa kapıldım ve dünkü o neşeli halimden eser yok transferimin 5. günü bugünn lütfenn morale çok ihtiyacımm varr arkadaşlar her saat başı kasık sancım oluyordu bugün sadece sabah bi oldu ondan sonra bu saate kadar tık yokk yoksaaa bıraktılarmıı offffff kafayı yicem eşimde iş yerinden arayıp bebişlerimiz nasıl sancın oluyormu diyee sormaz mı ağlamaa krizine girdimm bilmiyorumm dedimm nasıl bilmezsin yoksa sen iş mi yaptın diyee kızdı iş falan yapmadımm ama tabakları bulaşık makinesine yerleştirmiştimm acaba ondan olmuş olabilirmii:84: bu arada kızlarr sabahda burun kanamasıyla uyandımm neden kanamış olabilir bir fikriniz var mı???
ınşşşşşş canım gusel haberlerlen gel ama yat dnlen bırazesracım cnm inş 2 gün sonra katlanır değerim.seninde tedavin olumlu sorunsuz ilerler inş
Allahım bu yolda yüzümüzü kara çıkarmasın...
AMİNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPMİZGÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
esracım cnm inş 2 gün sonra katlanır değerim.seninde tedavin olumlu sorunsuz ilerler inş
Allahım bu yolda yüzümüzü kara çıkarmasın...
ben de iki tüp bebek denemesi yaptım ilkinde 10. gün 46, 12. gün 64, 14. gün de 124 idi
ikincide de 10. gün 39,12. gün 16 idi, ama ikisinde de kimyasal gebelik geçirdim. dikkat edersen ilkinde son iki artış tam iki katı sağlıklı görünüyor ama test gününden iki önce leke olduğu için 10. gün test yapmak zorunda kalmıştım. Moralini bozma 2 günde bir test yaptır. bir sonraki iki katı olmasa bile yine de sen test yaptır derim ben.
Şu an üçüncü deneme için lucrin kullanıyorum ama çok şikayetlerim var iğne yerinde kızarıklık, kabarma kaşıntı oluyor, uykusuzluk ve kasık ağrısı. arkadaşlar lucrin kullanırken kasık ağrınız olmuşmuydu. Şu an bana en yakın tedavi esra galibaa lucrin 6. gündeyim
ben de iki tüp bebek denemesi yaptım ilkinde 10. gün 46, 12. gün 64, 14. gün de 124 idi
ikincide de 10. gün 39,12. gün 16 idi, ama ikisinde de kimyasal gebelik geçirdim. dikkat edersen ilkinde son iki artış tam iki katı sağlıklı görünüyor ama test gününden iki önce leke olduğu için 10. gün test yapmak zorunda kalmıştım. Moralini bozma 2 günde bir test yaptır. bir sonraki iki katı olmasa bile yine de sen test yaptır derim ben.
Şu an üçüncü deneme için lucrin kullanıyorum ama çok şikayetlerim var iğne yerinde kızarıklık, kabarma kaşıntı oluyor, uykusuzluk ve kasık ağrısı. arkadaşlar lucrin kullanırken kasık ağrınız olmuşmuydu. Şu an bana en yakın tedavi esra galibaa lucrin 6. gündeyim
yeterrrr, esra8 canlarımmm hepinize çok teşekkürm ederimm saolun moralim yerine geldi wallabende bi acaibim walla 2 tatlı söz duydum hemen havaya girdimm minişlerimmm benimleler yanii ohh çok şükürr tam 3 dakikadır sağ kasığıma batma gibi sancı olduu biz burdayızzz annee diyolar galibaa çok mutlu oldumm bian kaybettim sandımm burun kanaması tekrarlarsa hemen doktora gidicem canlarımm ağzımdan ayetel kürsi suresini eksik etmiyorum her zaman okurumm allahh hepimizii görünen ve görünmeyen bütün kötü varlıklardan korusunnn:13:
canımiyi düşün iyi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş hiç bir şeye takılama bebişlerinle gününü geçir
ve her zaman dua etinş seni böyle göreceğiz
hayır e vitamin kullanmayın yan etki yaratıyor bebekte sakın bana söylenmedi ve bebeğim hasta doğdu ve 15 aylıkken kaybettim şimdi nisanda tekrar tüp bebek yaptıracağıs 5 kez ne olur beni dinlein elevit vitamin kullanın sadeceCanim ben almanya da yasiyorum, sana istanbul da bir yer tavsiye edemem, ama bugn arkadaslar yogun sanirim yoksa mutlaka sana bir yer tavsiye ederler
ancak sen degerlerle, sayilarla kafani hic bulandirma, cikmadik candan ümit kesilmezmis arkadasim, bu is icin milyonlar degil 1 yumurta 1 sperm ! yüce rabbim bir su damlasina can vericek icimizde gerisi ona kaliyor, sen üzülme, miro enjeksijon iyi bir yöntem bende onu yaptirdim ilk defa deniyorum tüp bebegi. su an testi bekliyorum, bebisler icerde, bakalim tuttu mu tutmadi mi
yanliz bir arkadasa daha tavsiye ettim bana gercekten cok iyi geldi
sigara yi birak !
günde sabah aksam aslanpencesi isimli bitki cayini ic (eczane de cayi satiliyor ) gercekten cok faydali,
birde hergün 1 tablet hem esin hem sen E vitamini kullanin, e vitamini üreme organlarini cok iyi gelistiriyor, ve cok faydali
inaniyorum, size de cok iyi gelicek, tabii gene de dr na danis, ama ne kaybedersin ki ????????
ve sakin sakin ümitsizlige kapilma, 3 kere deneme sansimiz var. allah dualarina cevap verir insallah, hem senin hem hepimizin, kolay gelsin simdiden
selam kızlar. Benim yumurtalar toplandı bugün 8 tane toplandı. Yumurta rezervim iyi olmasına rağmen 8 tane az geldi bana ama doktor çok toplanınca sorun oluyo herşey yolunda çok iyi gidiyo merak etme dedi. Yumurtaların kalitesi sayısından daha önemli dedi. Toplamadan sonrada 2 kez kan sayımı için kan aldılar. Bakalım yarın ne olacak embriyolog arayacak. Transfer günüm falan bakalım ne zaman olacak. Yolun sonuna geldim öyle böyle derken, allahım bebeğime inşallah kavuşurum, allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallahhh arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?