kızlar şu ana dek hiç akıntım yoktu.ama resmen haşlanmış yumurta gibi bembeyaz bi akıntım var.hayatımda ilk kez görüorum bunu yahu hiç önceki akıntılara benzemiyor:26:başına gelen var mı arkadaşlar???
işteee listemiiizzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!11
bu hafta her zaman seninle vee sess sonuçlarını alacakkkkkAllahh yardımcıları olsuunnnn inşallahh hayırlısıyla güzel haberler vereceklerrrrr
byy bu gün yumoş toplamadaaa haberlerinii bekliyoruuuuussss
Nursın transferi olacakkk hangi gün acabaaa
derincim bende de oldu o akinti, birde ben vajinal fitil kullaniyorum, ultragest sende kullaniyorsan belki ondan oluyodur, gerci bende hala oluyor....
ama gene de bir dr, sor istersen... bu arada bende de acayip bir sivilcelenme oldu yüzümde anlamadim gitti, bu bebek beni cirkinlestirdi, kiz galiba(( kizlar annenin güzelligini alirmis hamilelikte bekleyelim bakalim cuma ultrasonda dr ne dicek, bu arada su lab, gebelik mi deniyo türkiye de hani degerler normal ama bebek kesesi olmuyomus ya, cok korktum ben simdi ondan acaba bende de öyle olur mu ki ???????? :18::18::18::18::18::18:
Hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsınız
saol canim,amin insallah...
Allah inşallah bzede yaşatır bu duyguları ben bir defa yaşamıştım ama sonu hüsran oldu
her zaman seninle nin bugün test günü, her zaman seninle nerelerdesin, bak online duyucaz seninkini de insallah... icini ferah tut, bence pozitif bir sonuc alicaksin allahin izni ile....
Derincik nasilsin canim????
gökkusagi canim merhaba nasilsin ???
kizlar, tedaviye yeni baslayanlar, aramiza yeni katilanlar, herkese günaydinnnnn....
ne gibi canim ne oldu ki, benim ilk gebeligim, ilk tüp bebek denemem, mikroenjeksiyon yapildi, 5. gün embriyosu transfer edilldi, 14. gün 108 cikti hgc testi, bu cumma 17:20 de ilk ultrasonum var, heyecan var korku var, bu bekleyis, korku, umut, cok zor cok...
senin su anki durumun nedir ?
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
2009 temmuz ayında aşılamam yapıldı bebeğimle 4.5 ay beraber olabildik 2009 kasım ayında beni bıraktı oğlum buyuk duşuk olduğu için 5 ay dinlendim 2010 ağustosa kadar rapordu öyle böle vakit geçti tekrar aşılama yaptık tutmadı kasım da tup bebeğe başladık yumurtalarım toplandı 4 dondurulmuşlarımız la transfer gununu bekliyoruz
canim cok uzuldum rabbim yardimcin olsun insallah emeklerini bosa cikarmasin bu transferin olumlu sonuclanir vede bebisini kucagina alirsin insallah
Amin canım allah benim gıbı isteyen herkese nasip etsin senin durumun nedir ben çok fazla takip edemiyorum da
günaydınnnn herkeseeederinncimm, minasofie, toana, yeterr, gökkuşağınım, herzaman_seninlee, esra8, byy daha ismini sayamadım bi çok arkadaşlarımm keyiflerrr nasıllll
canim günaydinvalla iyi gibiyim, dört gözle cuma ultrasonu bekiyorum iste, bekle bekle bizim ismiz bu, güzel rabbimin yardimi bana verdigi güc ile... allah güzel heberler almmak, eli yüzü düzgün saglikli ve hayirli bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin insalah
kızlar herkese günaydın benim ilk tüp bebek denemem transferimin 8.günü bekliyorum Allah hepimize eli aya düzgün sağlıklı bebişler verir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?