Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba canim bende keyifler yerinde sabirsizlikla adetimi bekliyorum.anne ve bebisleri nasilllar bakiyimm sizinde keyfiniz yerindedir umarim

keyfimizz yerindee çok şükürr sancıyla mancıyla akşamı ediyoruzz sabırsızlıkla test günümüzün glmesini bekliyoruzz canımm inşallahhh bebeişerimm tutunmuşlardırrr

keyfimizz yerindee çok şükürr sancıyla mancıyla akşamı ediyoruzz sabırsızlıkla test günümüzün glmesini bekliyoruzz canımm inşallahhh bebeişerimm tutunmuşlardırrr

canim insallah SIMSIKI tutunmuslardir ve 9 ay boyunca hic birakmazlar annelerini rabbim yardimcin olsun emeklerini bosa cikarmasin insallah

merhaba kizlar tup bebekta benda varim tedavi gorenlere basarilar hamile kalanlarada Allah hayirlisiya kucaklarina alma nasib etsin

kızlaaarrr biraz önce dr.dan geldim tüpümm bugun itibariyle başlıooo
200 lük puregon 5gün, folik asit ,kan sulandırmak için aspirin,rulid 300mg.antibiyotik verdi...antibiyotıği eşimde içicek kutu bitene kadar. işte bölee acayip ümitliiyim yaşım 27 ,bir sol tüpüm tıkalı gibi başka bi sorunum yok

merhaba kizlar tup bebekta benda varim tedavi gorenlere basarilar hamile kalanlarada Allah hayirlisiya kucaklarina alma nasib etsin

merhaba canim hosgeldin

canim hadi hayirlisi rabbim yardimcin olsun.seninki kisa protokolmu olacak?bende puregonla basliycam canim

Son düzenleme:

merhaba seninkisi tup bebek mi olcak merakimdan soruyorum ben tup bebek tedavisi goruyorum ama bola haplar kulanmadim

Canim ben dr. ilk görüsmeye gittigimde birakmaya basladim, günde 5 iciyodum, igneler basladiginda 1 e düsürdüm, yumurta toplanmadan 3 gün önce tamamen biraktim ve daha da icmedim.... bazen canim istiyo ama, 2-3 sn sonra geciyo, 2 kere hamile kalmissin simdi 3. icin mi tüp bebek deniyosun ???

2002 de tek kız, 2004 de üçüz biri 6 haftalıkken ikisi (biri kız biri erkek) 17. haftada servikal yetmezlikten düştü.
2006 ve 2007 de de iki kez tüp bebek denedim kimyasal gebelik oldu..
yıllardır günde en fazla 5 sigara içerim hep bu düşükleri ona bağlayıp vicdan azabı çekerim. yıllardır bunu kafama takıyorum ve üzülodum aydınlattığın için sağol PCO olduğun için daha şanslısın diyolar ama bilmiyorum kısmeeeet, aaayyhhh gene heyecan bastı konuştukca zaman yaklaşıyor minacım napcamı bilmiyorum o 12 gün beni deli ediyor zaten....

andac cım mrb nasılsın,nu servikal yetmezliği nedir yaa?

andac cım mrb nasılsın,nu servikal yetmezliği nedir yaa?

rahim ağzının doğum zamanından önce açılıp bebeğin doğmasına sebep olması demekmiş.
rahim kasları güçsüz taşıyamıyorsa bu durum oluşuyor. ama 12. haftada dikiş atılıyormuş yani rahim ağzı büzülüyormuş düşük riski azalıyormuş bundan sonra bana dikiş yapılacakmış.

sğl cnm verdiğin bilgiler için her geçen gün bişeyler öğreniyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun .

canim valla bende PCO sendromluyum, ben 29 yasindayim. ilk defa tüp bebek denedik, esimin sperm azligi vardi. 5. gün embriyosu transfer edildi ve 14 ün bekledim kan testi icin ve cuma ögrendim ki pozitif 103 yada 108 sanirim tam bilemiyorum degerim. bu cuma ilk ultrasonum var, kese ye bakilacak sanirim bilemiyorum ne olucak ilk ultrasonda, ama böyle seyleri okudukca cok korkuyorum kimyasal gebelik falan, allahim sen kötüden sakla ne olur, cok korkuyorum cuma günü ne olucak, moralim bozuluyor... umarim bu sefer tutmustur canim benim, valla ne yapacagimi bilmiyorum. umarim emeklerin bosa gitmez, hamile olduguma bile sevinemiyorum keseyi ve kalp atisini duymadan... dr larin hesabina göre yani son adetimin ilk gününden hesaplanirsa 6 haftalik hamileyim

durumlarımız birbirine benziyor benim eşimde de morfoloji sorunu çıktı daha önce böle bi sorunu yoktu ki gebe kalabiliodum doğal olarak. o yüzden tüp bebek yaptırmaya başladık ama eşim tüp bebek istemiyor onu tüp bebeğe ikna edebilmek için bile çok uğraştım zaman kaybımın büyük bir kısmı bu şekilde oldu. Eğitimcisin galiba ben de eğitim fakültesinde görevliyim.

Evet Almanya da almanlara yönelik dil okulunda türkce ögretmenligi yapiyorum, umarim hem senin hem benim sonuclarimiz cok iyi olur, kötü seyleri ve gecmisi unutalim, gelecege bakalim, pozitif düsünelim

evet canım rahim ağzna dikiş atılıyor normal doğum istersen doğumda sezeryanlarda ameliyat bitince dikiş alınıyor inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…