Kızlarrr Günayyyydıınnn:=)
Minacım Dilekcim ben ilaç kullanmıyorum ki???progestan kullanmıştım tüp denememde ama bu kez sadece folik asit ki onun hiç bi hükmü yok bu olaylarda
Babyycim iyi diyelim iyi olalıım:)dün test yaptım idrarda negatif çıktı moraliim bozuldu.huysuzlandım ama ana sebebi sabah kalkınca annladım sinüslerim azmış huysuzluğum muhtemel ki ondandı sen neelre yapıosun bakalımmm
ses tatlım az kaldııııııı
Minacım Dilekcim ben ilaç kullanmıyorum ki???progestan kullanmıştım tüp denememde ama bu kez sadece folik asit ki onun hiç bi hükmü yok bu olaylarda
Babyycim iyi diyelim iyi olalıım:)dün test yaptım idrarda negatif çıktı moraliim bozuldu.huysuzlandım ama ana sebebi sabah kalkınca annladım sinüslerim azmış huysuzluğum muhtemel ki ondandı sen neelre yapıosun bakalımmm
merhabagünaydınnnn herkeseeederinncimm, minasofie, toana, yeterr, gökkuşağınım, herzaman_seninlee, esra8, byy daha ismini sayamadım bi çok arkadaşlarımm keyiflerrr nasıllll
slm kızlarrr ne var ne yok nasıl keyifler,
ben bildiğiniz gibi yarını bekliyorum bebişimin değerinin katlanmasını bekliyorum inş güzel sonuçlarımı alırım
Allahım tedavide olan tedavi için zaman bekleyen transfer sonrası sonuc bekleyen herkesin dileklerini gerçekleştirsin inş benide ayırmasın..
merhbhabaslm kızlarrr ne var ne yok nasıl keyifler,
ben bildiğiniz gibi yarını bekliyorum bebişimin değerinin katlanmasını bekliyorum inş güzel sonuçlarımı alırım
Allahım tedavide olan tedavi için zaman bekleyen transfer sonrası sonuc bekleyen herkesin dileklerini gerçekleştirsin inş benide ayırmasın..
canim benim hic bozma moralini, bence kan tahlilini bekle, biliyosun bende idrar testi yapmak istemistim, dr cok erken dedi, idrarda en iyi sonucu almak icin,adet günün üstünden 10 gün gecmesi gerekliymis. benim de simdi dudagimda ucuk cikti, 1,5 hafta önce cikmisti, o gecti.simdi dün gene cikmis, cok sinir bozucu, güzel allahim, yüzüm sivilce doldu, ucuk da yaninda cifte kavrulmus, su cuma gününü bir atlatsam, bir kalbini duysam, büyük allahim.insallah....
ne zor bir is yapiyoruz, tas olsa catlardi herhalde, hep bekle bekle, büyük allahim sen yardim et, hepimize... insallah herkesin güzel haberlerini duyariz...
minacımm merkezden aradılar.regli oldunuz mu niye aramıosunuz diyededim olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı regli olmayı bekliorum dedim.onlarda regli olmanız gerekiodu bugün yarın bi gelin ne zaman müsaitseniz kan verin dediler.dedim gitsem miii gitmesem miii:))))bugün göğüslerimm çok hassaslaştıııı çok acıyo.başka bişi de yok ne leke ne bişi
sinopeee tatlım seni görmek ne güzellllllnasılsınnnnn
minaaa tatlım benimmmm kız bu minişler kızzzz:)bak ler dedim Allah dedirttiiii
minacımm merkezden aradılar.regli oldunuz mu niye aramıosunuz diyededim olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı regli olmayı bekliorum dedim.onlarda regli olmanız gerekiodu bugün yarın bi gelin ne zaman müsaitseniz kan verin dediler.dedim gitsem miii gitmesem miii:))))bugün göğüslerimm çok hassaslaştıııı çok acıyo.başka bişi de yok ne leke ne bişi
yaaa kizlar bende hala adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var..... kendimi cok yorgun hissediyorum, mide bulantisi, gögüslerimde acima ve kasiklarimda agri....
gebelik testi pozitif cikip bu belirtileri yasayanlar var mi ???
yaaa kizlar bende hala adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var..... kendimi cok yorgun hissediyorum, mide bulantisi, gögüslerimde acima ve kasiklarimda agri....
gebelik testi pozitif cikip bu belirtileri yasayanlar var mi ???
günaydınnnn herkeseeederinncimm, minasofie, toana, yeterr, gökkuşağınım, herzaman_seninlee, esra8, byy daha ismini sayamadım bi çok arkadaşlarımm keyiflerrr nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?