Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlarrr Günayyyydıınnn:=)

Minacım Dilekcim ben ilaç kullanmıyorum ki???progestan kullanmıştım tüp denememde ama bu kez sadece folik asit ki onun hiç bi hükmü yok bu olaylarda

Babyycim iyi diyelim iyi olalıım:)dün test yaptım idrarda negatif çıktı moraliim bozuldu.huysuzlandım ama ana sebebi sabah kalkınca annladım sinüslerim azmış huysuzluğum muhtemel ki ondandısen neelre yapıosun bakalımmm

ses tatlım az kaldııııııı

çok üzüldümmm derincimm herşeyin hayırlısı keşke ilk kan tahlili yaptırsaydın ama sen zaten aşılamayı arada boşluk kalmasın diye yaptırmıştın diymi yalnış hatırlamıyorsam eğer olsun denemiş oldun tatlımmm inşallahhh pozitifli sonucu tüp bebekten alıcazz seninn herşeyin hayırlısıı canımm rabbim hayırlı ewlatlar nasip etsinn herkesee ben napiiiiimmmm evdeyimmmm bebişlerimlee test gününü bekliyoruzz bol bol dua ediyoruzz tutunsunlarr diyee şimdilik böle canımm kendine iyi bakk

slm kızlarrr ne var ne yok nasıl keyifler,
ben bildiğiniz gibi yarını bekliyorum bebişimin değerinin katlanmasını bekliyorum inş güzel sonuçlarımı alırım
Allahım tedavide olan tedavi için zaman bekleyen transfer sonrası sonuc bekleyen herkesin dileklerini gerçekleştirsin inş benide ayırmasın..

canim benim hic bozma moralini, bence kan tahlilini bekle, biliyosun bende idrar testi yapmak istemistim, dr cok erken dedi, idrarda en iyi sonucu almak icin,adet günün üstünden 10 gün gecmesi gerekliymis. benim de simdi dudagimda ucuk cikti, 1,5 hafta önce cikmisti, o gecti.simdi dün gene cikmis, cok sinir bozucu, güzel allahim, yüzüm sivilce doldu, ucuk da yaninda cifte kavrulmus, su cuma gününü bir atlatsam, bir kalbini duysam, büyük allahim.insallah....

ne zor bir is yapiyoruz, tas olsa catlardi herhalde, hep bekle bekle, büyük allahim sen yardim et, hepimize... insallah herkesin güzel haberlerini duyariz...

günaydınnnn herkeseee derinncimm, minasofie, toana, yeterr, gökkuşağınım, herzaman_seninlee, esra8, byy daha ismini sayamadım bi çok arkadaşlarımm keyiflerrr nasıllll
merhaba
eh idare ediyorum buradaki güzel haberleri okuyup motive olmaya çalışıyorum
umarım sende iyisindir

canim hadi insallah yarin bambaska bir gün olucak senin icin, icini ferah tut, hersey cok güzel olucak, bugün sevdigin müzikleri dinle, dans et, önce yasadigin icin, saglikli oldugun icin seni seven bir aile esin ve dostlarin oldugu icin allaha sükret, inan gerisi senin icin cok daha güzel gelisecek

allahim emeklerini ve umutlarini bosa cikarmasin insallah, ne senin ne diger arkadaslarin ne de benim...

merhbhaba
senınle beraber bizlerde bekliyoruz yarın inşallah katlanmış değerlerinle beraber beklıyoruz ona göre

minacım yüreği temiz arkadaşım hiç bozma morelini ben inanıyorumki kalp atışını en güzel şekilde duyacaksın...güzel annecik..dualarımızı eksik etmeyelim,,bende yarını bekliyorum değerimin katlanmış olmasını ümit ediyorum inş öyledir...

minacım ve sinope sağlun arkadaşlar güzel düşünceleriniz için bakalım yarın büyük gün,bebişimin mücadelesini öğrenicez.inşallah bizimle bu yolda yürümeye vardır onu çok seviyorum minik yavrum benim tutunması bile beni çok mutlu ettiki değerini katlamasını gerçekten çok istiyorum..
Allahım herkeselere versin benide ayırmasın inş..
yarın hayatımın dönüm noktası kızlar..

hakikaten ya hep beraber BEK-Lİ-YO-RUZ. tedavıye baslamayı, başlamış olanlar sonraki aşamayı sonraki aşamadıkler bir sonrakini bir sonrakini daha sonrakini ....ve beklemek en zor olan kısmı bence .Allahım hepimize bu süreçde sabır versın , sukunet versin umut versin ...bebişlerimizi versin inşallah hayırlısıyla

minacımm merkezden aradılar.regli oldunuz mu niye aramıosunuz diyededim olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı regli olmayı bekliorum dedim.onlarda regli olmanız gerekiodu bugün yarın bi gelin ne zaman müsaitseniz kan verin dediler.dedim gitsem miii gitmesem miii:))))bugün göğüslerimm çok hassaslaştıııı çok acıyo.başka bişi de yok ne leke ne bişi

sinopeee tatlım seni görmek ne güzellllllnasılsınnnnn

minaaa tatlım benimmmm kız bu minişler kızzzz:)bak ler dedim Allah dedirttiiii

derin çok üzüldüm canım ama kandada baktır istersen moralini bozma canım.

ayyy dericimmmmmm git tabiii git, süper yarin bomba batlaticaz kizlar, derin nin hamileligini kutlucaz yarin bütün gün

valla benim gögüslerimde cok aciyo, midemde ayni bulanti haliiiii, dudagimda ucuk :44::44::44::44:

neden kiz dedin ? dün bir rüya gördüm bak sana onu anlatiyim, ilk ultrason kontrolüne gidiyorum, baska bir dr hic tanimiyoruz, bakiyoruz, 3 minik sey , dr diyor ki 2 erkek 1 kiz , ama kiz pek gelismemis.... ayy sanirim ruhsal durumum hic iyi degil, allahim su cuma günü ultrasonda keseyi görsem sonrada kalbini duysa bir ohhhhhh cekicem ki sorma derincim...

yarin kacta gidicen ? ayyy derin sabah 8 de git ne olur, öglene alalim haberini

yaaa kizlar bende hala adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var..... kendimi cok yorgun hissediyorum, mide bulantisi, gögüslerimde acima ve kasiklarimda agri....

gebelik testi pozitif cikip bu belirtileri yasayanlar var mi ???

teşekkür ederim canım buralardayım çok iyi değilim sanırım enazından eşime göre ama iyi olmaya toparlanmaya calısıyorum . bize göre iyi olan da kötü olanda allahtan sonuçta bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
kanda baktırmadın mı canım ?

yaaa kizlar bende hala adet olucakmisim gibi kasiklarimda sanci var..... kendimi cok yorgun hissediyorum, mide bulantisi, gögüslerimde acima ve kasiklarimda agri....

Minacımmm olur olurr hatta hamiş kalıp regli olan var kızhamişde olsan 9 ay regli günleri ağrı normal derler.regli olacaksın hissi olur muş:)hiç korkma bebeğim

bunlar hamilelik belirtileri 2 kere hamilelik yaşamış biri olarak biliyorum aynısı bende de olmuştu hele ilk zamanlar
minaa arkadaşım sana bişey sorucam ben de tedavideyim şuan lucrin kullanıyorum adetimi bekliyorum. PCO luyum . önerilerde bulunmuşsun eski sayfaları okudum biraz. teşekkürler öncelikle önerilerin için.
sigarayı bırak demiştin ne zaman bırakıcaz sigarayı bir de sen tedaviden önce ne kadar süre önce bıraktın ve günde kaç tane içiyordun. ben 4 içiyodum 2 ye düşürdüm. aslında içmemem gerekir ama doktorum 2 ye neyyyyse dedi

günaydınnnn herkeseee derinncimm, minasofie, toana, yeterr, gökkuşağınım, herzaman_seninlee, esra8, byy daha ismini sayamadım bi çok arkadaşlarımm keyiflerrr nasıllll

merhaba canim bende keyifler yerinde sabirsizlikla adetimi bekliyorum.anne ve bebisleri nasilllar bakiyimm sizinde keyfiniz yerindedir umarim

kan testine yarın gideyim diorum.16 ekimde verdim negatifdi.16 kasımda nolcek bakayım

ohh ohh masallah insallah guzel haberler veririsin canim insallah kirmizilar hic ugramaz topigimiz senlenir issallahhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…