Evet Almanya da almanlara yönelik dil okulunda türkce ögretmenligi yapiyorum, umarim hem senin hem benim sonuclarimiz cok iyi olur, kötü seyleri ve gecmisi unutalim, gelecege bakalim, pozitif düsünelim
slmmm kızlar nasılsınız
iyilik yeter senden nbr,
ben büyük hevesle yarını bekliyorum
kızlaaar hepimizin bu yolda yürüyen herkeslerin sonuçları çok iyi olsun allahımızdan böyle isteyelim lütfen.en çokta birbirimize ettiğimiz dualar tutar bunuda unutmayalım..
minacımm merkezden aradılar.regli oldunuz mu niye aramıosunuz diyededim olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı regli olmayı bekliorum dedim.onlarda regli olmanız gerekiodu bugün yarın bi gelin ne zaman müsaitseniz kan verin dediler.dedim gitsem miii gitmesem miii:))))bugün göğüslerimm çok hassaslaştıııı çok acıyo.başka bişi de yok ne leke ne bişi
sinopeee tatlım seni görmek ne güzellllllnasılsınnnnn
minaaa tatlım benimmmm kız bu minişler kızzzz:)bak ler dedim Allah dedirttiiii
iyim kuzum
yeğenime bakıyorum yaa annesi kursa gidiyor
(çok bunaldı kardeşim 2.5 yıldır biraz havası değişin istedim tabiki oğlanla ilğilenrek benimde havam deişiyor )
sabah ona gidiyorum öğlen geliyor ancak ev işlerimle uğraşoyorum ondan sonrada
canım inşşşşşşş yarın değerlerin katlanmış olacak
ayy inş yeter cim ya inş değerim katlanırda bende mutlu sona ulaşayım artık..
bernacımm tedavin hayırlı olsunallahın izniyle harika haberler gelecek sendenn yeniden hoş gelldin
minacım dilekcim taze annişlerimmm benimm:)yerim ben yeeğenlerimi yerimmmmcanlarım yarın gidp kan vericem.benim huysuzluğum ve negatifliğim regli döneeminden kaliba:44:hamişsende oluyor gerçi direk negatif düşündüğümden diilde dönemden diye düşünüyorum yanii yarın öğrenir öğrenmez sizdeyim ttalışlarım benim:)hamişlerin duası kabul olur derler dua edin banaa ki hiç de sıkıntı yapmıorum regli olursamdaaa hemen iğnelerime başlıorum 2. Tüpppüm beklemeyee gelmezz dimiiii
Kızlar bugün göğüslerim acımaya başladı?varmıydı böle şeyleriniz
herzaman seninleeecim tatlım benim haberlerini dört gözz sekiz kulak bekliorummm:)yarına kadar da listee yayınlamıyorumm sadece senden gelecek güsel haberiii bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin inşallaaahhhhh yarın bende kan vericem merkez aradı bakalım nolcak bakarsın bende sana katılabilirim:)katılmasamda peşinizdeyiim hemen iğnelere başlıycaammmmm morali yüksek tutuyoruzz ve seni dört gözle beklioruzz:)kaçta kan vericeen erkennn verrrrrrr
kızlarr iyi akşamlar yaa bişi dicem sizelere,benim göğüslerimdeki ağrılar gitti yaa değerim düşüyomu acaba :18::18:
canım evet siz hasas dönemlerdesniz bu nedenle etkileniyor olabilirsinizcanimmmm ne olur cok dinliyosun kendini rahat ol, yapma böyle... Inan bana güzel haber alicaksin yarin allahn izni ile...
Bu arada ben bu topige yeni bir uygulama getirmek istiyorum ne olur tedavi ve umutlarimiz üzerine konusalim, gecmiste olan olumsuzluklari yazmayalim, sonra ben ayni seyler bende de olucak diye topigi bile okumak istemiyorum, moralimizi bozmayalim kizlar ne olur, cünkü bizler su an cook hassasiz ve en kücük seyden bile etkileniyoruz, ne olur gecmisteki yasamdiklarimizi yazmayalim, hep su andan konusalim, birbirimiz moral verelim, 2 gündür kimyasal gebeligim mi var, kalbini duymicam mi ? Düser mi benim de korkulari ile iyi uyku uyuyamiyorum.....
Birbirimize destek olalim...
kızlarr iyi akşamlar yaa bişi dicem sizelere,benim göğüslerimdeki ağrılar gitti yaa değerim düşüyomu acaba :18::18:
minacımm kolay değil.hamiş kalmaklada bitmiyor.ama bu kaygılar inan hamişliğin boyunca yanında olacak.az yada çok ay bugün oynamadı niye diyeceksin.biliyorum diyo kızlar çünküönemli olan zamanla bu kaygılarıda paylaşmak.unutma sevinçlerde mutluluklarda paylaşıldıkça azalıyor.kaldı ki ben pek çok kaygımı yanlızca bu platformde dile getirebiliorum.çünkü bizim durumumuzu ancak yaşayan bilir.ve bizi bizden iyi kimse anlamaz.birbirimizin kaygılı ve zor anlarınıda paylaşabilmeliyiz metanetle elbette hamişlik çok hassas hormonlarda ayakta:)ama bir gerçek var ki oda önce ultrasonda göreceksin.sonra buk bukları duyacaksıınnn:)sonraaa haftalar hızla ilerleyecek elleri miniş ayaklarını göreceksin. Sonra testleriniz yapılıcak ikili tarama pırt tarama zırt taramaaa ve hepsii su gibi tertemiss çıkacakkkk ama herbirinde heyecan içinde birlikte bekleyeceğiz.bu heyecan bu kaygılarlaa günler günleri kovalayacak ve bi bakmışsın kucağında ağlayan minicikk bii insanncıkkk:)belki ikiiii:62o gün sağlam bi nefes alıcağını sanıyorsan işte orda yanılıyorsunnn ordan sonra anlayacağımız ilk şey şu olacak annelik bu kaygı haliii:))))rabbimin izniyle göreceksin minnoşunu cuma 17.30 du doğru hatırlıosammm:)bizde burda merakla minişinle ilk randevunun ayrıntılarını bekleyeceğizz:)yani paylaşımları kıstlandırmak gerçekliğimizden alır minacımmm bence nacizane:)biz nefes alan yaşayan herşeyiyle gerçek biir topiciizz
tatlım şimdi benim bide şu açıdan bakalımmmm:)hamiş kalsakda regli döneminde regli belirtileri gösterioruz.yani aslında bu belirtiler hamişlik diil regli belirtileri.o döneme girdiğimizden oluorrr hamiş olduğundan reglii olmadığın içindeee geçioorr yaniii değerimizssssss kaaat kat katlanıyoorrrböyle düşünmeye ne dersinnnn
derinim ne güzel yazmışsın
yüreğine sağlık
__sabret
hayır...
Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil... Biraz canım sıkkın
hepsi bu...topacı elinden alı...nmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece
kaybettiğim oyunu...umutluyum ama! Isterseniz bakın gözlerime, ışıl
ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...biri...
.........tutuyor elimden, diyor ki"sabret!"bende var ...olan
şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...
Işte en zor anımızın ruh hali budur bizim.düştük derken bile tükendik derken bile kalbimizde bu sözler var.farklı cümlelerle bu mana var daha doğrususavaşçıyız biz en kazığınan sorar hayat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?