Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Evet Almanya da almanlara yönelik dil okulunda türkce ögretmenligi yapiyorum, umarim hem senin hem benim sonuclarimiz cok iyi olur, kötü seyleri ve gecmisi unutalim, gelecege bakalim, pozitif düsünelim

kızlaaar hepimizin bu yolda yürüyen herkeslerin sonuçları çok iyi olsun Allahımızdan böyle isteyelim lütfen.en çokta birbirimize ettiğimiz dualar tutar bunuda unutmayalım..

iyilik yeter senden nbr,
ben büyük hevesle yarını bekliyorum

iyim kuzum
yeğenime bakıyorum yaa annesi kursa gidiyor
(çok bunaldı kardeşim 2.5 yıldır biraz havası değişin istedim tabiki oğlanla ilğilenrek benimde havam deişiyor )
sabah ona gidiyorum öğlen geliyor ancak ev işlerimle uğraşoyorum ondan sonrada

canım inşşşşşşş yarın değerlerin katlanmış olacak

kızlaaar hepimizin bu yolda yürüyen herkeslerin sonuçları çok iyi olsun allahımızdan böyle isteyelim lütfen.en çokta birbirimize ettiğimiz dualar tutar bunuda unutmayalım..

evet canım bende çok inanıyorum kandi duamızdan önce mimin kardeşlerimiizn dualrının kabul olcağına

canım yarın hemen gıt doktora ve bıze olumlu haberı ver lutfen dualarım senınle ınsallh emeklerın bosa gıtmez heyecanla senı beklıcem opuyorum....

ayy inş yeter cim ya inş değerim katlanırda bende mutlu sona ulaşayım artık..

ayy inş yeter cim ya inş değerim katlanırda bende mutlu sona ulaşayım artık..

inşşşşşşşşşşşşşş
canım yarın katlamış olacak
göreceksin inşşşşşşşşşşşş

derinnnnnnnnnnnnn canım git kan verki için rahat etsin
inşşşşşşşşş yarın senin halayını çekeriz

Bernacımm tedavin hayırlı olsunAllahın izniyle harika haberler gelecek sendennyeniden hoş gelldin

minacım dilekcim taze annişlerimmm benimm:)yerim ben yeeğenlerimi yerimmmmcanlarım yarın gidp kan vericem.benim huysuzluğum ve negatifliğim regli döneeminden kaliba:44:hamişsende oluyor gerçi direk negatif düşündüğümden diilde dönemden diye düşünüyorum yaniiyarın öğrenir öğrenmez sizdeyim ttalışlarım benim:)hamişlerin duası kabul olur derler dua edin banaaki hiç de sıkıntı yapmıorum regli olursamdaaa hemen iğnelerime başlıorum 2. tüpppüm beklemeyee gelmezz dimiiii
kızlar bugün göğüslerim acımaya başladı?varmıydı böle şeyleriniz

Herzaman seninleeecim tatlım benim haberlerini dört gözz sekiz kulak bekliorummm:)yarına kadar da listee yayınlamıyorumm sadece senden gelecek güsel haberiii bekliyorumRabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin inşallaaahhhhhyarın bende kan vericem merkez aradı bakalım nolcakbakarsın bende sana katılabilirim:)katılmasamda peşinizdeyiim hemen iğnelere başlıycaammmmmmorali yüksek tutuyoruzz ve seni dört gözle beklioruzz:)kaçta kan vericeen erkennn verrrrrrr

derinim inşşşşşşşş güzel haberle dön canım
inşşşşşşş bebeişin seninledir
annesinin rahmine sımsıkı tıtınmuştur ver yarın oradan sna göz kırpar
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarr iyi akşamlar yaa bişi dicem sizelere,benim göğüslerimdeki ağrılar gitti yaa değerim düşüyomu acaba :18::18:

Canimmmm ne olur cok dinliyosun kendini rahat ol, yapma böyle... inan bana güzel haber alicaksin yarin allahn izni ile...

bu arada ben bu topige yeni bir uygulama getirmek istiyorum ne olur tedavi ve umutlarimiz üzerine konusalim, gecmiste olan olumsuzluklari yazmayalim, sonra ben ayni seyler bende de olucak diye topigi bile okumak istemiyorum, moralimizi bozmayalim kizlar ne olur, cünkü bizler su an cook hassasiz ve en kücük seyden bile etkileniyoruz, ne olur gecmisteki yasamdiklarimizi yazmayalim, hep su andan konusalim, birbirimiz moral verelim, 2 gündür kimyasal gebeligim mi var, kalbini duymicam mi ? düser mi benim de korkulari ile iyi uyku uyuyamiyorum.....

birbirimize destek olalim...

canım evet siz hasas dönemlerdesniz bu nedenle etkileniyor olabilirsiniz
ama olumsuzluk yaşamış olanlarda anlatıp rahatlıyoruz
ve bazan aynı şeyleri yaşamış olanlardan bilği alıp bir şeyler öğreniyoruz

kızlarr iyi akşamlar yaa bişi dicem sizelere,benim göğüslerimdeki ağrılar gitti yaa değerim düşüyomu acaba :18::18:

sen neden bu kadar stres yapıyorsun canım
ne olur güzel şeyler düşün bebeğin seninle
inşş yarın değerlerinin katlandığını göreceksin
inşşşşşşşşşşş
rabbim hepinize bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin

Minacımm kolay değil.hamiş kalmaklada bitmiyor.ama bu kaygılar inan hamişliğin boyunca yanında olacak.az yada çok ay bugün oynamadı niye diyeceksin.Biliyorum diyo kızlar çünküönemli olan zamanla bu kaygılarıda paylaşmak.unutma sevinçlerde mutluluklarda paylaşıldıkça azalıyor.kaldı ki ben pek çok kaygımı yanlızca bu platformde dile getirebiliorum.çünkü bizim durumumuzu ancak yaşayan bilir.ve bizi bizden iyi kimse anlamaz.birbirimizin kaygılı ve zor anlarınıda paylaşabilmeliyiz metanetleelbette hamişlik çok hassas hormonlarda ayakta:)ama bir gerçek var ki oda önce ultrasonda göreceksin.sonra buk bukları duyacaksıınnn:)sonraaa haftalar hızla ilerleyecek elleri miniş ayaklarını göreceksin. sonra testleriniz yapılıcak ikili tarama pırt tarama zırt taramaaave hepsii su gibi tertemiss çıkacakkkkama herbirinde heyecan içinde birlikte bekleyeceğiz.bu heyecan bu kaygılarlaa günler günleri kovalayacak ve bi bakmışsın kucağında ağlayan minicikk bii insanncıkkk:)belki ikiiii:62o gün sağlam bi nefes alıcağını sanıyorsan işte orda yanılıyorsunnn ordan sonra anlayacağımız ilk şey şu olacak annelik bu kaygı haliii:))))Rabbimin izniyle göreceksin minnoşunu cuma 17.30 du doğru hatırlıosammm:)bizde burda merakla minişinle ilk randevunun ayrıntılarını bekleyeceğizz:)yani paylaşımları kıstlandırmak gerçekliğimizden alır minacımmm bence nacizane:)biz nefes alan yaşayan herşeyiyle gerçek biir topiciizz

Tatlım şimdi benim bide şu açıdan bakalımmmm:)hamiş kalsakda regli döneminde regli belirtileri gösterioruz.yani aslında bu belirtiler hamişlik diil regli belirtileri.o döneme girdiğimizden oluorrr hamiş olduğundan reglii olmadığın içindeee geçioorr yaniii değerimizssssss kaaat kat katlanıyoorrrböyle düşünmeye ne dersinnnn

derinim ne güzel yazmışsın
yüreğine sağlık

__SABRET
Hayır...
Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil... Biraz canım sıkkın
hepsi bu...Topacı elinden alı...nmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece
kaybettiğim oyunu...Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl
ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...Biri...
.........tutuyor elimden, diyor ki"Sabret!"Bende var ...olan
şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...

İşte en zor anımızın ruh hali budur bizim.düştük derken bile tükendik derken bile kalbimizde bu sözler var.farklı cümlelerle bu mana var daha doğrususavaşçıyız biz en kazığınan sorar hayat bize

canım benimde ruh halimi anlatmış
çok güzelllllll duygulanım kız

Baby arkadasım benımde burnum kanamıstı
o normal herhalde korkma ve aglama ltfen ben ılk denememde hıc yoktan aglıyodum herseye ama noldu tutunmadı bebısler onun ıcın aglama kendınıde fazla yorma
cunkı bebısler fene etkılenıyo allah yardımcımız olsun tatlım:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…