Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım geç tutunmuş demekki ama bak katlanması çok güzel hatta ikiz ihtimali bile var hayırlısı olsun bana da doktor pazartesi tekrarla dedi

ayy cnm sorma yaa ptesiyi öle bi bekliyorumki sorma inş sorun yokturda kat kat yüksek çıkar..sen progesteron olarak ne kullanıyorsun:??rabbim sağlıkla yolla bebişlerimizi...

kuzum lütfen üzme kendini ve idrar tstine güvenme
BEKLE KANDAN BAKTIR İNŞŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLE DÖNECEKSİN

arkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:
CANIM EVET DÜŞÜK GİBİ AMA GEÇ TUTNMA OLMUŞTUR BELKİ 2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRDIĞINDA GEBELİK VARMI YOKMU KESİN OLARAK ORTAYA ÇIKAR
İNŞŞŞŞŞ SENİNDE KANDA GEBLİK ÇIKAR

çoooooooookkkkkk geçmişşşşş olsunnn canımmmmm bol limonlu ada çayı içmeni tavsiye ederim varsa tylot da içebilirsin çok iyi geliyorr kendine dikkat et tatlımmm sen bize lazımsınnnnn

CANIM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN
İÇİYORUM

günde 3 defa fitil progestan kullanıyorm 200mg

kızz beni sorsana ben ölüyorum desem yeri ama bebişim için dayanıyorum çok şükür,,ben progynex ampul kullanıyorum günde 1 kez 2 ampul ama kalçam gerçekten delik deşik mosmor oldu,hemşire hnm sağolsun kolonyalı pamukla masaj yap dedi ama o kadar ağrıyoki masajda yapımıyo,
ama napim bebişim için dayanıcam mecbur o sağlıkla gelişsinde ben acıya razıyım.acaba ne zamana kadar kullanıcaz bi bilen varmıı

canım ilk tedavimde bende kulanmıuştım
progynex evet çok fene yapıyordu
benim merkezdene dr ıcak su ile masaj yapın demişti ben ancaköle rahatladım
yoksa oturaniyordum bile

iğne oluyorsun yani ne zamana kadar iğneye devam canım????

al işte ben oturmıyorum,gece yatakta sağdan sola dönemiyorum fena halim var ama katlanıcam,
zeynepela cnm ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorumki şu pteside yahlili yaptırıyım o zaman soracam dr a ne zamana kadar kullanıcam diye..
yetercim kolonyalı pamukla yaptım sıcak suylada deniyim bu gece barii,
sğl cnm

:95:
canım bir şey merak ettim benim ilk tedavimde iğne filan vermedi bana doktorr. transferden sonra sadece alttan sıkılan tüp vermişti ilaç olarak.. bu iğne ne ilacı tam olarak...

:95:

canım bir şey merak ettim benim ilk tedavimde iğne filan vermedi bana doktorr. transferden sonra sadece alttan sıkılan tüp vermişti ilaç olarak.. bu iğne ne ilacı tam olarak...

jel kullanmışsın yani cnm sen,dr lar progesteron olarak ya iğne ya jel yada hap veriyo diye duymuştum.benim dr um bana iki tedavimdede iğne verdi,hatta 2.tedavimde yumurta toplama işleminden sonra dr la bizzat bu konuyu konuştum kimi iğne kullanıyo kimi jel kullanıyo kimiside ikisinide kullanıyo diye sizce hangisi dedim,dr um bana biz ekipçe iğneyi kullanıyoruz çünkü daha etkili dedi,acısı çok fazla ama etkisini göstersin yeter..
yani iğnede jelde progesteron yetersizliği için kullanmamız gerekiyo..
sen tedavinde ne aşamadasın?

anladım canım ... bende iğnenin daha etkili olduğunu duydum bu sebebple kafam karıştıı.. benim ilk denemem başarısız olduu.. çok zor olduu... kısmetse ocağın ilk haftası tüplerim alınacak ameliyatla hemen o ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.. heyecanlıyımm

canımm bana sıcak su ile pansuman çok iyi gelmişti
havluyla yapıyorduk pansumanı
inşş sanda iyi gelir

geçmiş olsun cnm inş bu tedavinde bebeğini alırsın inş..

merhaba kızlar doktorlarınız coraspin veya aspirin türevi bişey kullandırıyor mu her doktorun tarzı farklı düşük olanlarda tercih eden var tüm ahstasına kullandıran var benim doktorum vermedi

merhaba kızlar doktorlarınız coraspin veya aspirin türevi bişey kullandırıyor mu her doktorun tarzı farklı düşük olanlarda tercih eden var tüm ahstasına kullandıran var benim doktorum vermedi

canımbizim dr kulandırıyordu
ama ikinci ve daha fazla tedavide olanlar için tedbir amaçlıymış ben
sorduğumda böyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…