zeynepela benim 3.gün embriyosuydu ve 12.gün değerim 42,64....14.gün 147,99 çıktı,ptesi tekrar kanda baktırıca...
canım geç tutunmuş demekki ama bak katlanması çok güzel hatta ikiz ihtimali bile var hayırlısı olsun bana da doktor pazartesi tekrarla dedi
kuzum lütfen üzme kendini ve idrar tstine güvenmekızlarrr bende sabahleyin idrar testi yaptım transferimin 9. günü sonuç koskoca bi tek çizgiiiiiiiiiiiyani NEGATİFFFFF zaten pozitif çıksa şaşardımm moralim bozuldu hamile değilimm işte eşime söylemedim test yaptığımı çok hevesli çünkü çarşamba gününü iple çekiyo ve pozitif çıkacağından çok emin çok umutlu onun bu hevesini kırmak istemiyorummm ne yapacağımı bilmiyorumm sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrılar giriyo
CANIM EVET DÜŞÜK GİBİ AMA GEÇ TUTNMA OLMUŞTUR BELKİ 2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRDIĞINDA GEBELİK VARMI YOKMU KESİN OLARAK ORTAYA ÇIKARarkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:
çoooooooookkkkkk geçmişşşşş olsunnn canımmmmm bol limonlu ada çayı içmeni tavsiye ederim varsa tylot da içebilirsin çok iyi geliyorr kendine dikkat et tatlımmm sen bize lazımsınnnnn
günde 3 defa fitil progestan kullanıyorm 200mgayy cnm sorma yaa ptesiyi öle bi bekliyorumki sorma inş sorun yokturda kat kat yüksek çıkar..sen progesteron olarak ne kullanıyorsun:??rabbim sağlıkla yolla bebişlerimizi...
günde 3 defa fitil progestan kullanıyorm 200mg
kızz beni sorsana ben ölüyorum desem yeri ama bebişim için dayanıyorum çok şükür,,ben progynex ampul kullanıyorum günde 1 kez 2 ampul ama kalçam gerçekten delik deşik mosmor oldu,hemşire hnm sağolsun kolonyalı pamukla masaj yap dedi ama o kadar ağrıyoki masajda yapımıyo,
ama napim bebişim için dayanıcam mecbur o sağlıkla gelişsinde ben acıya razıyım.acaba ne zamana kadar kullanıcaz bi bilen varmıı
kızz beni sorsana ben ölüyorum desem yeri ama bebişim için dayanıyorum çok şükür,,ben progynex ampul kullanıyorum günde 1 kez 2 ampul ama kalçam gerçekten delik deşik mosmor oldu,hemşire hnm sağolsun kolonyalı pamukla masaj yap dedi ama o kadar ağrıyoki masajda yapımıyo,
ama napim bebişim için dayanıcam mecbur o sağlıkla gelişsinde ben acıya razıyım.acaba ne zamana kadar kullanıcaz bi bilen varmıı
al işte ben oturmıyorum,gece yatakta sağdan sola dönemiyorum fena halim var ama katlanıcam,
zeynepela cnm ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorumki şu pteside yahlili yaptırıyım o zaman soracam dr a ne zamana kadar kullanıcam diye..
yetercim kolonyalı pamukla yaptım sıcak suylada deniyim bu gece barii,
sğl cnm
:95:
canım bir şey merak ettim benim ilk tedavimde iğne filan vermedi bana doktorr. transferden sonra sadece alttan sıkılan tüp vermişti ilaç olarak.. bu iğne ne ilacı tam olarak...
jel kullanmışsın yani cnm sen,dr lar progesteron olarak ya iğne ya jel yada hap veriyo diye duymuştum.benim dr um bana iki tedavimdede iğne verdi,hatta 2.tedavimde yumurta toplama işleminden sonra dr la bizzat bu konuyu konuştum kimi iğne kullanıyo kimi jel kullanıyo kimiside ikisinide kullanıyo diye sizce hangisi dedim,dr um bana biz ekipçe iğneyi kullanıyoruz çünkü daha etkili dedi,acısı çok fazla ama etkisini göstersin yeter..
yani iğnede jelde progesteron yetersizliği için kullanmamız gerekiyo..
sen tedavinde ne aşamadasın?
al işte ben oturmıyorum,gece yatakta sağdan sola dönemiyorum fena halim var ama katlanıcam,
zeynepela cnm ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorumki şu pteside yahlili yaptırıyım o zaman soracam dr a ne zamana kadar kullanıcam diye..
Yetercim kolonyalı pamukla yaptım sıcak suylada deniyim bu gece barii,
sğl cnm
canımm bana sıcak su ile pansuman çok iyi gelmişti
havluyla yapıyorduk pansumanı
inşş sanda iyi gelir
anladım canım ... bende iğnenin daha etkili olduğunu duydum bu sebebple kafam karıştıı.. benim ilk denemem başarısız olduu.. çok zor olduu... kısmetse ocağın ilk haftası tüplerim alınacak ameliyatla hemen o ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.. heyecanlıyımm
geçmiş olsun cnm inş bu tedavinde bebeğini alırsın inş..
ayy inş cnm yaa valla dayanılmaz acıyo,deneyecem akşama çk sğl
merhaba kızlar doktorlarınız coraspin veya aspirin türevi bişey kullandırıyor mu her doktorun tarzı farklı düşük olanlarda tercih eden var tüm ahstasına kullandıran var benim doktorum vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?