Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:

cnm sakın üzülme tatlım bak burada bi arkadaşında değeri 6.5 çıkmıştı ama kacıncı gününde hatırlayamayacağım çünkü oda erken yapmıştı zeynepela nikli arkadaş,daha sonra yaptırdığımda çok fazla katlanmıştı değeri sen kendini dinlenmeye al bebişinin seninle olduğunu düşünki oda annesini bırakmasın..

baby niye böyle yapıyorsun çokta iyi biliyosunki idrar testi insanları yanıltabiliyo,sakın morelini bozma bekle sabırla dualarınla çarşamba gününü o gün senin bayramın olacak ben buna inanıyorum,eşinede söyleme idrarda baktığını,bak ben ilkindede bundada yılmadım hangi günse ogün gittim kanda baktırdım sabır sabır sabır,hiç morelini bozma bebişlerin senle ben buna yürekten inanıyorum..

canım benim de idrar negatif çıkmıştı ama bak kan pozitif oldu sen boş yere telaş yapma

arkadaşlar benim testimle ilgili tecrubelerinizi yazarmısınıs ltfen sonuç 6.49 çokmu düşük aceba bilen yokmu ltfennn

canım benim 2. gün embriyosuydu ve 8. gün sabah çok erken davranmıştım ve 6.5 çıkmıştı ama 13. gün değerim 152 tekrar ettir ama seninki kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptırdın

benim 2 günü embriyosu 10 günüm bugun ya sey sorcam ben değer çok düşük değilmi

moralini bozma hemen idrar testi çok güvenilir değil..... ayrıca tuttuğunda da karın ağrısı yapanlar oluyor aynı senin gibi ..üzme kendini hemen..

benim 2 günü embriyosu 10 günüm bugun ya sey sorcam ben değer çok düşük değilmi

canım 2. gün embriyosu zaten 7-8. gün kanda yükselmeya başlar evet seninkisi çok yüksek değil ama geç tutunmul olabilir bir pozitiflik var ama şu anda 12. gün 10larla başlayıp katlayanlar var bence 2 gün sonra herşey netleşir sakın negatif düşünme ben de ilk 6.5 görünce aaa dedim sonra ama 0 değilki diye düşündüm pozitif olduğuna inandırdım kendimi

moralini bozma hemen idrar testi çok güvenilir değil..... ayrıca tuttuğunda da karın ağrısı yapanlar oluyor aynı senin gibi ..üzme kendini hemen..

dekopa saol canımmmm haklısın pek güvenmemek lazım idrar testine yanıltabiliyooo ama yaptım bi kere işte inşallah kan testinde pozitif sonucu alırımmm son 4 gün kaldı test günüme hayırlısıııı

inşallahhhh canımmm bennimdee kanda pozitiff çıkarrr hem en önemlisi kan testi inşallahhhh allah yüzümü güldürsünnn herşeyden çok eşim için istiyorummm onun bu heycan dolu hevesleri boşa çıksın istemiyorummm hamileyim diye etrafımda dört dönüyoo çok beceriksiz olduğu haldee elinden gelen herşeyi yapıyoo sırf ben iş yapmayımm diyee eşimi çokkkkk seviyorumm ya çok tatlıı allahhh bu halimizi görüp pozitif sonucu verir inşallahhhhh AMİNNNNNN:

İnşallah sen ve bekleyen herkes olumlu sonuç alırr.... beklemek çok zor bilmemmi... sürekli uyumak istiyordum ben zaman geçsin diyee :85:
ama moralinizi hiç bozmayınnn.. savaşacağız ve kazanacağız inşallahh..

canım aynen ben de hep eşim için rabbim onun yüzü gülsün dedim o yıkılsın istemiyorum diğer bebeğimizi kaybedince ilk defa ağladığını gördüm hüngür hüngür ben de kocamı çooook seviyorum ve baba olsun çok istiyorum yaşı 33 oldu artık

CANIMMMM BENİMMM NE GÜZEL SÖYLÜYORSUN BEBİŞLERİN SENİNLE DİYE İNŞALLAH CANIMM İNŞALLAH İDRAR TESTİ YAPMAK Bİ HATAYDI KABUL BUNU EN İYİ BİLEN BİRİ OLARAK BİLE BİLEE LADESSS DEDİM YA DEMEKKİ BU BEKLEME SÜRECİ İNSANIN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRTIYOOO EŞİME SÖYLEMEDİM ZATEN SÖYLERSEM GÜNÜNDEN ÖNCE TEST YAPTIĞIM İÇİN KIZARR ZATEN ADAMIN GÖNLÜNÜ DAHA YENİ ALMIŞIM İYİCE ONU DELLENDİRMEYİMM İNŞALLAH ÇARŞAMBA GÜNÜ BİZİM BAYRAMIMIZ OLURR VE CANIMM SENİN DUALARINA BENDE YÜREKTEN İNANIYORUMMM HAYIRLISI OLUR İNŞALLAHHH

zeynepela benim 3.gün embriyosuydu ve 12.gün değerim 42,64....14.gün 147,99 çıktı,ptesi tekrar kanda baktırıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…