arkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:
kızlarrr bende sabahleyin idrar testi yaptım transferimin 9. günü sonuç koskoca bi tek çizgiiiiiiiiiiiyani NEGATİFFFFF zaten pozitif çıksa şaşardımm moralim bozuldu hamile değilimm işte eşime söylemedim test yaptığımı çok hevesli çünkü çarşamba gününü iple çekiyo ve pozitif çıkacağından çok emin çok umutlu onun bu hevesini kırmak istemiyorummm ne yapacağımı bilmiyorumm sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrılar giriyo
canım benim de idrar negatif çıkmıştı ama bak kan pozitif oldu sen boş yere telaş yapmakızlarrr bende sabahleyin idrar testi yaptım transferimin 9. günü sonuç koskoca bi tek çizgiiiiiiiiiiiyani NEGATİFFFFF zaten pozitif çıksa şaşardımm moralim bozuldu hamile değilimm işte eşime söylemedim test yaptığımı çok hevesli çünkü çarşamba gününü iple çekiyo ve pozitif çıkacağından çok emin çok umutlu onun bu hevesini kırmak istemiyorummm ne yapacağımı bilmiyorumm sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrılar giriyo
arkadaşlar benim testimle ilgili tecrubelerinizi yazarmısınıs ltfen sonuç 6.49 çokmu düşük aceba bilen yokmu ltfennn
cnm sakın üzülme tatlım bak burada bi arkadaşında değeri 6.5 çıkmıştı ama kacıncı gününde hatırlayamayacağım çünkü oda erken yapmıştı zeynepela nikli arkadaş,daha sonra yaptırdığımda çok fazla katlanmıştı değeri sen kendini dinlenmeye al bebişinin seninle olduğunu düşünki oda annesini bırakmasın..
kızlarrr bende sabahleyin idrar testi yaptım transferimin 9. günü sonuç koskoca bi tek çizgiiiiiiiiiiiyani NEGATİFFFFF zaten pozitif çıksa şaşardımm moralim bozuldu hamile değilimm işte eşime söylemedim test yaptığımı çok hevesli çünkü çarşamba gününü iple çekiyo ve pozitif çıkacağından çok emin çok umutlu onun bu hevesini kırmak istemiyorummm ne yapacağımı bilmiyorumm sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrılar giriyo
gribim canım çok fena
başımı kaldıramıyorumm yaaaaaaaaa
benim 2 günü embriyosu 10 günüm bugun ya sey sorcam ben değer çok düşük değilmi
moralini bozma hemen idrar testi çok güvenilir değil..... ayrıca tuttuğunda da karın ağrısı yapanlar oluyor aynı senin gibi ..üzme kendini hemen..
zeynepela çok tşkler rabim kimsenin kucağı boş bırakmasın
canım benim de idrar negatif çıkmıştı ama bak kan pozitif oldu sen boş yere telaş yapma
inşallahhhh canımmm bennimdee kanda pozitiff çıkarrr hem en önemlisi kan testi inşallahhhh allah yüzümü güldürsünnn herşeyden çok eşim için istiyorummm onun bu heycan dolu hevesleri boşa çıksın istemiyorummm hamileyim diye etrafımda dört dönüyoo çok beceriksiz olduğu haldee elinden gelen herşeyi yapıyoo sırf ben iş yapmayımm diyee eşimi çokkkkk seviyorumm ya çok tatlıı allahhh bu halimizi görüp pozitif sonucu verir inşallahhhhh AMİNNNNNN:
canım benim 2. gün embriyosuydu ve 8. gün sabah çok erken davranmıştım ve 6.5 çıkmıştı ama 13. gün değerim 152 tekrar ettir ama seninki kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptırdın
dekopa saol canımmmm haklısın pek güvenmemek lazım idrar testine yanıltabiliyooo ama yaptım bi kere işte inşallah kan testinde pozitif sonucu alırımmm son 4 gün kaldı test günüme hayırlısıııı
inşallahhhh canımmm bennimdee kanda pozitiff çıkarrr hem en önemlisi kan testi inşallahhhh allah yüzümü güldürsünnn herşeyden çok eşim için istiyorummm onun bu heycan dolu hevesleri boşa çıksın istemiyorummm hamileyim diye etrafımda dört dönüyoo çok beceriksiz olduğu haldee elinden gelen herşeyi yapıyoo sırf ben iş yapmayımm diyee eşimi çokkkkk seviyorumm ya çok tatlıı allahhh bu halimizi görüp pozitif sonucu verir inşallahhhhh AMİNNNNNN:
baby niye böyle yapıyorsun çokta iyi biliyosunki idrar testi insanları yanıltabiliyo,sakın morelini bozma bekle sabırla dualarınla çarşamba gününü o gün senin bayramın olacak ben buna inanıyorum,eşinede söyleme idrarda baktığını,bak ben ilkindede bundada yılmadım hangi günse ogün gittim kanda baktırdım sabır sabır sabır,hiç morelini bozma bebişlerin senle ben buna yürekten inanıyorum..
2 aşılama 1ci tüp bebek 2tane 1kalite embriyo yaş 36 çünkü
canım benim de idrar negatif çıkmıştı ama bak kan pozitif oldu sen boş yere telaş yapma
canım benim 2. gün embriyosuydu ve 8. gün sabah çok erken davranmıştım ve 6.5 çıkmıştı ama 13. gün değerim 152 tekrar ettir ama seninki kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?