Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

geçmiş olsun canım ya bende aynen öleyim işden geldiğimden beri yatıyorum off ne zman geçecek yaa 3 gün oldu yeter artık ama yaa bakacak kimsem yok ki böle hastalık ne diyeeeee

sanada geçmiş olsun
canım
offffffffff çok fena
akşam yemek yerken salataya tuz koymamış eşim yapmıştı
tat alamıyorum
o şeklilde yemişim
bu kadar ki madurum yani

çok tşkler çok güzel moral veriyorsunus rabim kimsenin kucağı boş bırakmasın

bende aranıza yeni katıldım ve şubat ayında da benim de ikinci denemem olcak ilk denememde 5 haftada düşük oldu ama ikinci denememde tutarmı bilmiyorum benim gimi düşük yapıp hamile kan arkadaşlarınız varmıydı arkadaşlar

hoşgeldin arkadaşımmm
aynı duyguyu paylaşıyoruz.. benimde ikinci denemem şubatta olcak kısmetse .. neden düşük yaptığını araştırdılarmı.. ama benim duyduğum hikayeler varr.. umudunu kaybetmee....

teşekkürlerrrrrrr derinnn

tüm listeyiiii olumlu sonuçlarla görürüz inşallahhhhh... :18::18:

düşük sebebi kanda pırtılaşma oldunu söylediler ve kanı sulndırıcı haplar kulanacam ama ne olur bilmiyorum
ama hiç umudumu yitirmedim bebeşlerimi doya doya koklayacagım günlerin az kaldını düşünüyorum

inşallahhhh... iyi düşünelim iyi olsun...

ooooo ben yokken neler olmuş böyle yaa oku oku bitmedi valla,bendede bugün bi halsizlik bi uykulu hal hiç sormayın uyumuşum bol bol....
minacım cnm gördünmü bebişinin kesesini cnm oh oh ne güzel...yer onun minikliğini teyzesi,,bende ptesi tekrar kanda baktırıcam ve bakalım ondan sonra kese için ne zaman diyecekler,minacım keseyi ultrasonlamı gördüler yoksa alttanmı muayene ettiler..?

derincim geçmiş olsun cnm inş yarın sorunsuz bi operasyon geçirirsin aldır kistini gel sonra bebişin için başla mücadelene cnm...

yetercim sanada geçmiş olsun cnm grip olmuşsun bol bol dinlende sende hazırlan artık tedavine inş....

Derin'cim, çok geçmiş olsun canım, inşallah yarın herşey çok kolay geçer.. dualarım seninle..
iyi geceler herkese..

arkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:

arkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:

15 gün yaptırılıyordu normalde değil mii... :97: benim iki yıl oldu hatırlayamadım değerleri.. ama kan testi yaptırdığım yer sölemişti bana olumsuz diye onlar az çok biliyor...

kızlarrr bende sabahleyin idrar testi yaptım transferimin 9. günü sonuç koskoca bi tek çizgiiiiiiiiiii yani NEGATİFFFFF zaten pozitif çıksa şaşardımm moralim bozuldu hamile değilimm işte eşime söylemedim test yaptığımı çok hevesli çünkü çarşamba gününü iple çekiyo ve pozitif çıkacağından çok emin çok umutlu onun bu hevesini kırmak istemiyorummm ne yapacağımı bilmiyorumm sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrılar giriyo

arkadaşlar benim testimle ilgili tecrubelerinizi yazarmısınıs ltfen sonuç 6.49 çokmu düşük aceba bilen yokmu ltfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…