geçmiş olsun canım ya bende aynen öleyim işden geldiğimden beri yatıyorum off ne zman geçecek yaa 3 gün oldu yeter artık ama yaa bakacak kimsem yok ki böle hastalık ne diyeeeee
bende aranıza yeni katıldım ve şubat ayında da benim de ikinci denemem olcak ilk denememde 5 haftada düşük oldu ama ikinci denememde tutarmı bilmiyorum benim gimi düşük yapıp hamile kan arkadaşlarınız varmıydı arkadaşlar
Bismillahirrahmanırrahim...
ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2:BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-TEDAVİDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:18 ARALIK TRANSFER
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:13 ARALIK YUMOŞ TOPLAMA???????
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:20 ARALIK TEST GÜNÜ
*EKİNBEBEK:20 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR
*DEKOPA:BEKLEMEDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))
düşük sebebi kanda pırtılaşma oldunu söylediler ve kanı sulndırıcı haplar kulanacam ama ne olur bilmiyorum
ama hiç umudumu yitirmedim bebeşlerimi doya doya koklayacagım günlerin az kaldını düşünüyorum
Kızlar selam...geldim şimdi.Nur topu kibi bir kistim olmuş.kafam kadar kocaman bişi...o his oymuş anlaşılan soldaki...yarın aspire edecekler anestezi altında.acil müdale şart dedi.sonrasında herşey yolunda giderse 14 gün sonra bi kontrol sonrasında ya o gün yada 21. gün lucrin ile uzun prot.ile 2. ye başlıycaz kaliba...işlerimde de biiii süürüüü sıkıntı oldu anlıycanız herşeyin üst üste geldiği bi dönemdeyim.elimi attığım kuruyor...Rabbim ben götürdükçe verdikçe veriyor aamaa buna da şükür..Vardır bi bildiği diyip ayakta kalmaaya çalışıyorum.şimdigeldiğim nokta bu arkadaşlar...
zeynepcim maşallah canım bana da aynı şekilde 4 hücreli 1. kalite transfer edilmişti.senin olumlu haberin bi kere daha nasip derin dedirtti herkez mçok erken transfer şansı düşük diyorda.inşallah miniğimiz sağlıkla büyüsün işallahhh
günaydın kızlar
arkadaşlar banada yardımcı olumusunus?? kanda baktırdım bugun transferim 10 günü değer 6.49 çok düşükmu ltfennnnn yardım edin cvplarınızı bekliyorum:2::2::2::2::2::84::84::84:
yıkılmak yok daha zamanın var üzulme nolur idrar testine takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?