merhaba kızlar doktorlarınız coraspin veya aspirin türevi bişey kullandırıyor mu her doktorun tarzı farklı düşük olanlarda tercih eden var tüm ahstasına kullandıran var benim doktorum vermedi
kızlar benim bugün transferimin 10. günü akşama kan tahlili yaptırıcam ama dünden beri üzerimde aşırı bir duygusallık ve sinir var.dün sabahtan beri hiç ağrım yoktu ama şimdi mens olucakmışım gibi ağrım var midem bulanıyor ütfen yardım edin mens olmak istemiyorum
ekin bebek hamilesindir cnm inş..ne zaman gideceksin kan tahliline ,,ayy heyecanlandım...
kızlar yardım edin bugün transferimin 10. günü akşama kan tahlili yaptırıcam ama mens olucakmışım gibi karnım ağrıyor midem bulanıyor kızlar lütfen mens olmak istemiyorum.birde dünden beri üzerimde aşırı bir sinir duygusalık var neden ki ne olur yardım edinnn
kızlar yardım edin bugün transferimin 10. günü akşama kan tahlili yaptırıcam ama mens olucakmışım gibi karnım ağrıyor midem bulanıyor kızlar lütfen mens olmak istemiyorum.birde dünden beri üzerimde aşırı bir sinir duygusalık var neden ki ne olur yardım edinnn
meraba canim umarim hamilasin ama 10 gun test icin erken deilmi
canım yaşadıklarımız kolay değil ve tabiki bu iniş çıkışlar çok normal ama testini yapınca pozitif alınca hepsi geride kalacak.
kızlar coraspin bana doktor geçen sefer de vermedi kullansam mı ayy bilemedim
selam arkadaşlar. benim transferim dün yapıldı. bugün kanamam var açık pembe şeklinde, ve karnım o kadar şiş ki kıpırdayamıyorum acayip sıkışıyo. sabah dra gittim herşey normal dedi rahim kalınlığın iyi, sıvı yok dedi, bağırsaklarından geliyo, bol bol sıvı tüket dedi. ama böyle bir sıkışma olamaz yaa çok kötüyüm. bir de sabah dra gittiğimde çok az pıhtı şeklinde kan geldi, dr jelden hafif olabilir dedi yada yumurta toplamada zedelenmiş yumurtandan gelmiş olabilir dedi. ama eve gelince çok açık pembemsi kan geliyo 3 saattir falan. inşallah bir sorun olmuyordur. böyle karın krampı şişkinliği olan var mı hiç ve transferin ertesi gün kan gelen kızlar.
kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama genelde 10. gün netleşiyor
Allah yardim etsin canim benim ikinci transverda aynisi olmustu seni korkutmak istemem benim 9 gun surdu az az pembe kanama ama bana cel veya igne vermediler sadece hap vitamin kulandim ama sonuc yine negatif umarim senin oyla birsey olmas bol bol yat
benim doktorum 12gunden sonra net cikiyor demisti ondan ama sen istersen bi dena umarim hamilasindir Allah gonluna gora versin
hadi yaaa ayyy inşallah öyle bir şey olmaz canım, tabi yinede allahtan hayırlısı. ben crinino jel kullanıyorum günde 2 kez. peki sen dra görünmüşmüydün hiç canım? bir de senin kaçıncı gün transferiydi ve kaç embriyo transfer edildi. benim 3. gün transferi, 2 embriyo transfer edildi, biri 8 biri 6 hücreli.
selam arkadaşlar. Benim transferim dün yapıldı. Bugün kanamam var açık pembe şeklinde, ve karnım o kadar şiş ki kıpırdayamıyorum acayip sıkışıyo. Sabah dra gittim herşey normal dedi rahim kalınlığın iyi, sıvı yok dedi, bağırsaklarından geliyo, bol bol sıvı tüket dedi. Ama böyle bir sıkışma olamaz yaa çok kötüyüm. Bir de sabah dra gittiğimde çok az pıhtı şeklinde kan geldi, dr jelden hafif olabilir dedi yada yumurta toplamada zedelenmiş yumurtandan gelmiş olabilir dedi. Ama eve gelince çok açık pembemsi kan geliyo 3 saattir falan. Inşallah bir sorun olmuyordur. Böyle karın krampı şişkinliği olan var mı hiç ve transferin ertesi gün kan gelen kızlar.
Allah hepimizin gönlüne göre versin canm
Allah kimseyi umutsuz birakmasin
allah kimseyi umutsuz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?