Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr selaaaaaaaaaaaaammmm

evett çookk basittt bi operasyonmuş ağrı sızıı bişiii olmadan aranızdayıımmmyanlız sersem gibiydim yeni açıldım anestezidennasipse ratamız şöleee 31 aralığa kadar desolett kullanıyoruuumm.ve anitibiyotikkk sonra kontroll sonra lucrinnn sonrada 8 ocak gibi regli olmamı bekliyolarr herşey yolunda giderse ocak sonu transferim olur şubat başı 2. tedavimin sonucunu alırım nasipseee

babyyyy temiz bi sopayı haketiin yawrumbak önümüzde örnekler var test günü bileidrarda negatifdi bi çok arkadaşınnnama neyse uslanmışsın bekliyosun yaramazlık yapmadan çarşambayıııı

ekin tatlım verdin mi kannn????????merakla sonucu bekliyorummm:)

ne demek dekopacım aramıza hoş geldiinnnnnnn

Nursın hemen listeme eklerim test gününüüüü hayırlıı olsunn bebeğimmmm

kızlar tedavide olan niyeti olan beklemede olan gün sayan herkesee Rabbim kolaylıklar versin.bugün anesteziden tek tek size dua ederek uyandımtekk tekk söledim isimleri dua ettim en savunmasız anı insanın en çaresiz dedim Rabbim yüzümüze baksın...

slm kızlar bugün bhcg 10. Gün 140 çıktı yani hamileyim allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

ne güzel haber bu böle
sağlıcakla gelsin meleğin inşşşşşşşş

KUZUM HOŞ GELDİN ,
GEÇMİŞ OLSUN
KOLAY GEÇMESİNE SEVİNDİM
HADİ BAKALIM ŞİMDİ SIRADA TEDAVİ VAR
GELSİN ŞU NAZLI SIPA

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2:BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-TEDAVİDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:30 ARALIK TEST GÜNÜ
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:TRANSFER OLDU 30 ARALIK TEST GÜNÜ
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:18 ARALIK HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:)))!!!
*EKİNBEBEK:20 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR
*DEKOPA:BEKLEMEDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

slm kızlar bugün bhcg 10. gün 140 çıktı yani hamileyim allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

FİGEROOOOOOO listemizeee hemen hamişşşş diye ekledim yaaaaayaaa maşalllaaahh arkadaşımmm harikasınız ya böle arka arkaya harika haberler alıyoruzzz kalbimizdeki umutları yemyeşil tutuyorsunuzzzzRabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hayatımmmmm

Benide eklermisinis ltfen test günüm pazartesi bugün kanda baktırdım 6.49 çıktı

KUZUM HOŞ GELDİN ,
GEÇMİŞ OLSUN
KOLAY GEÇMESİNE SEVİNDİM
HADİ BAKALIM ŞİMDİ SIRADA TEDAVİ VAR
GELSİN ŞU NAZLI SIPA

saoll tatlımmmmmyaa biliomuusnn arkadaşlarımda gelsin şu naazz gelsin şu naz diyip duruyo kız olursa adı hazır nazzsende bööle dedin kaldım valla okurkeninşalah yeterimmm inşallahhhRabbim heğimizin güzel haberlerini burada paylaşmayı nasip etsin bizlereeee

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2:BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-TEDAVİDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:30 ARALIK TEST GÜNÜ
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:TRANSFER OLDU 30 ARALIK TEST GÜNÜ
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:18 ARALIK HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:)))!!!
*EKİNBEBEK:20 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR
*DEKOPA:BEKLEMEDE
*DYG34:20 ARALIK TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler allah hepimize sağlıklı sıhatli nasip etsin hepimizin kucağını doldursun inşallah hepinize dua edeceğim ayrıca sizde bana edin ne olur sağ salim hayırlısıyla kucagıma alabileyiminşallah

canım inşşş sağlıcakla gelsinde
nazolur nazlı

derin canım çok geçmiş olsun tedavinde şimdiden hayırlı olsun canımmmm

saoll benimm tazee annişiimmmmm:))))bol bol dua et bizlerreee ve de bırakma bak haberdar et hepp küseriss sonraaaa

olur mu canım hep yanınızdayım hiç bırakırmıyım sizi sizler bana çok destek oldunuz sıra bende allah hepimizin gönlüne göre versin

slm kızlar bugün bhcg 10. gün 140 çıktı yani hamileyim allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

canım süper tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin çok yakınız beraber kucakalarımıza alırız inşallah

Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun up uzun yatıom eşim bakıo oh sefam olsun çok beceriksiz ama olsun :)))))

CANIM TEŞEKKÜRLERRRR.
sen hangi operasyonu geçirdin....

kızlar benim bir sorum olacak, ilk defa denediğim için bilmiorum ... şu dondurma işlemi için nekadar ücret alıyorlar ?alıyorlar mı?

kızlar benim bir sorum olacak, ilk defa denediğim için bilmiorum ... şu dondurma işlemi için nekadar ücret alıyorlar ?alıyorlar mı?

bazı merkezler para bile almıyor. ama yıllık 300 dolar civarında alanlarda var.... mutlaka dondur sonra çok kolay oluyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…