tebriklerrrrrrrrrrrrrr
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa
bazı merkezler para bile almıyor. ama yıllık 300 dolar civarında alanlarda var.... mutlaka dondur sonra çok kolay oluyormuşşş
kızlar benim bir sorum olacak, ilk defa denediğim için bilmiorum ... şu dondurma işlemi için nekadar ücret alıyorlar ?alıyorlar mı?
canım ben dondurdum 1 yıllık 198 ytl verdik
slm kızlar bugün bhcg 10. gün 140 çıktı yani hamileyim allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
slm kızlar bugün bhcg 10. gün 140 çıktı yani hamileyim allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
kızlar ben çok kötüyüm az önce b-hcg baktırdım 10.günüm 2'nin altında çıktı çok kötüyüm anlatamam resmendünyam yıkıldı kızlar ben ne yapıcam şimdi
derincim geçmiş olsun hayatın bak ne güzel sorunsuz geçti demek çok sevindim cnm kistine elveda dedin oh ne güzel,hadi bakalım yeni tedavinden güzel sonuçlarını duymak istiyoruz...
kızlar ben çok kötüyüm az önce b-hcg baktırdım 10.günüm 2'nin altında çıktı çok kötüyüm anlatamam resmendünyam yıkıldı kızlar ben ne yapıcam şimdi
derincim geçmiş olsun hayatın bak ne güzel sorunsuz geçti demek çok sevindim cnm kistine elveda dedin oh ne güzel,hadi bakalım yeni tedavinden güzel sonuçlarını duymak istiyoruz...
lütfen hemen kendini bırakma... sonuç düşük gözüküyor şimdilik ama son güne kadar umudunu yitirme yinedeee.... inan bizden çok daha kötüler var hiçbir umudu bulunamyanlar var onları da düşün ve moralini bozma lütfennn... yenilmek yok bebişleri alana kadar savaşa devammm
benim gibi içinde çığlık atma isteği duyan varmııı.... bunlar bir rüya olsa ve ben bebeğimle uyansammmm
esraaa nerelerdesin kıs sen?valla bugün sana mail atacaktım araya başa bişi girdi,evet cnm brbeğim beni bırakmamış ptesi testi tekrarlıycam,sen ne durumdasın cnm tedavin nasıl gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?