Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ben dondurdum 1 yıllık 198 ytl verdik

sağolun kızlar figero hayırlı olsun ALLAH tamamaını erdirsin... bizide unutmasın..:) 4. iğnemi oldum daha çok yolum var... 200 lük puregon antibiyotik aspirin folik asit offf artık midem almıyoo o kadar ilacı bi de troidim var onun içinde eutrox .

Arkadaşlar benim hafif lekelenmem oldu ben bugun kanda baktırmıştım değer 6.49 çıktı transferim 10 günü bugün

kızlar ben çok kötüyüm az önce b-hcg baktırdım 10.günüm 2'nin altında çıktı çok kötüyüm anlatamam resmendünyam yıkıldı kızlar ben ne yapıcam şimdi

kızlar ben çok kötüyüm az önce b-hcg baktırdım 10.günüm 2'nin altında çıktı çok kötüyüm anlatamam resmendünyam yıkıldı kızlar ben ne yapıcam şimdi

cnmm ya ne yazıcam bilemedim tesellisi yok malesef ama yıkılma cnm Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo malesef,yazacak bişey bulamıyorum kusura bakma kendini yıpratma kendini yıpratırsan bi sonraki tedavine sağlıklı başlayamazsın buu unutma...

derincim geçmiş olsun hayatın bak ne güzel sorunsuz geçti demek çok sevindim cnm kistine elveda dedin oh ne güzel,hadi bakalım yeni tedavinden güzel sonuçlarını duymak istiyoruz...

Ekin canını sıkma ltfen umudunu kesme benim sonucumle ilgilendin için çok tşkler üzülme ltfen ya

derincim geçmiş olsun hayatın bak ne güzel sorunsuz geçti demek çok sevindim cnm kistine elveda dedin oh ne güzel,hadi bakalım yeni tedavinden güzel sonuçlarını duymak istiyoruz...

gunlerdır gıremıordum nete cok sevndım canım pozıtıf olusuna

fıgero tbr sanada
darısı bıze ınşşşşşşşş

lütfen hemen kendini bırakma... sonuç düşük gözüküyor şimdilik ama son güne kadar umudunu yitirme yinedeee.... inan bizden çok daha kötüler var hiçbir umudu bulunamyanlar var onları da düşün ve moralini bozma lütfennn... yenilmek yok bebişleri alana kadar savaşa devammm

bncedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim gibi içinde çığlık atma isteği duyan varmııı.... bunlar bir rüya olsa ve ben bebeğimle uyansammmm

esraaa nerelerdesin kıs sen?valla bugün sana mail atacaktım araya başa bişi girdi,evet cnm brbeğim beni bırakmamış ptesi testi tekrarlıycam,sen ne durumdasın cnm tedavin nasıl gidiyor...

benim gibi içinde çığlık atma isteği duyan varmııı.... bunlar bir rüya olsa ve ben bebeğimle uyansammmm

esraaa nerelerdesin kıs sen?valla bugün sana mail atacaktım araya başa bişi girdi,evet cnm brbeğim beni bırakmamış ptesi testi tekrarlıycam,sen ne durumdasın cnm tedavin nasıl gidiyor...

ıgnelerdeyım suan bılıorsun
adet olmadım pazartesı gunude olmazsam merkesı arayacagım lucrındeyım suan
karnım sıstı yha
hem netımde sorun vardı hmde bıraz kafamı toplamak ıstedım
sen derın ada hep aklımdaydınız cok merak ettım hemen baktım sıze cok sukur pozıtıfmıs
banada duanı eksık etme canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…