Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm benim iğnelerde olduğunu biliyorumda bi sorunmu çıktı dedim hiç gelmedin kk ya,dualarım hepimize cnm sen merak etme..

günayadın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

esracım iyi hadi gelmiş kırmızlar başla güzelce güzel hbrlerle gel inş...dualarım hep bizler için cnm merak etme..
zeynepela kıss ne var ne yok sende

yerım ben o 4+3 lük fasulyenı maşşşşş
darısı bıze ınşşş

Ekin nasılsın canım .......birsey demek zor sadece yaşıyan anlıyabilir

cnm benim iğnelerde olduğunu biliyorumda bi sorunmu çıktı dedim hiç gelmedin kk ya,dualarım hepimize cnm sen merak etme..

günayadın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

esracım iyi hadi gelmiş kırmızlar başla güzelce güzel hbrlerle gel inş...dualarım hep bizler için cnm merak etme..
zeynepela kıss ne var ne yok sende

Ekin nasılsın canım .......birsey demek zor sadece yaşıyan anlıyabilir

testını tekrarla benceeeeee ınş dgeer konusunda yanlıslık vardırrrrrrrrr

anladım canım iyi geçtiğine sevindim operasyonun... benimde ocağın ilk haftası tüplerim alınacak.. bende bir atlatırsam rahatlayacağım.

esracım ayy cnm bakalım inş yarın bebişimin mücadelesini tekrardan görürüz inş onu bu kadar benimsemişken göndermek istemiyorum,inş cnm rabbim herkese nasip etsin...

esracım ayy cnm bakalım inş yarın bebişimin mücadelesini tekrardan görürüz inş onu bu kadar benimsemişken göndermek istemiyorum,inş cnm rabbim herkese nasip etsin...

merak etme annesı senınlen kalacak ınşşşşşşşşşşşşş 9 aycık hatta sımdı 8 ayınız kaldı
benı bebegede dua etsın esra teyzesıde arkasından gelsın :)

kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekür ederim ama gerçekten çok zormuş tarif edilemez birşey anlatamam ve gerçekten bibi bizden başkası anlamıyor....yetercim paylaştıkların çok güzel tam bizi anlatıyor canım....Allah bu duyguyu kimseye yaşatmasın inşallah

dyg34 canım ikinci çizgi iyi haber değerin arttı demekki yarın tekrar et testi ben bile yarın test yaptıracağım yine doktorum istedi.

ekinebebek ama dikkat et sonunda hep mutlu olup bebeklerine kavuşmuşlar senin de öyle olucak inşallah

evet canım tarif edilemez bir acı.. çevrendikiler sana destek veiyor ama seni senin gibi ancak biz anlıyoruz.. bu günler geçecek sakın üzülmeee.. yeni tedaviye hazırla kendini vazgeçmek yokkk

Kızlar transferden sonra hep yattınızmı ben duramıyorum da lütfen anlatın neler yaptığınızı korkak korkak hareket ediyorum

eger dgerın artmıs olmasaydı cıf cızgı cıkmazdı yarın hayırlı haberler ver ınşşşş

Kızlar transferden sonra hep yattınızmı ben duramıyorum da lütfen anlatın neler yaptığınızı korkak korkak hareket ediyorum

aslında gerek yok normal işleiniizi yapabilirsiniz diyorlar ama hafif tabi temizlik filan değil.. ama ben yatmıştımmm .. yine de tutmadııı. yani kendini yormadan hareket edebilrsin doktorun aksini söylemediyese

nuesin canım ben cuma transfer oldu pazartesi işe başladım geçen sefer 2. gün sarma yapmıştım yani çok zor yorucu şeyler yapma ama günlük hayata devam et bence yemene dikkat et bol su tüket sakın kabız olma hergün kuru kayısı veya incir ye ananas ye kuru dut kabak çekirdeği yedim ben de. tutacaksa her türlü tutuyor canım rabbim ol deyince. bir de olumlu düşün çok dua et. inşallah herşey daha iyi olacak

dyg34 hayatım olumlu bence gidişathiç korkma Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin tatlım güzel haberlerini bekliyoruz inşalllaahhh:)))):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…