- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
cnm benim iğnelerde olduğunu biliyorumda bi sorunmu çıktı dedim hiç gelmedin kk ya,dualarım hepimize cnm sen merak etme..
günayadın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ekinbebek canım hayırlısı olsun tabiki zor ama herşeyde bir hayır var. lütfen sabır et yanlış düşüncelere sözlere girme. bak ben ilkinde evet pozitifti ama kaybettim hem de ne kadar ilerlemişken herşeyde bir hayır var ve hemen rabbim ikinciyi nasip et dedim. zor tabiki ama herşey bizim için dualrımız seninle tek negatif sonuç alan değilsin bak kaç tane negatif alıp sonra hemen pozitifi gören var. hatta ertesi ay doğal hamile kalan kaç tane bildiğim var burda. sadece sabırlı ve duacı ol rabbim yardımcın olsun
esracım iyi hadi gelmiş kırmızlar başla güzelce güzel hbrlerle gel inş...dualarım hep bizler için cnm merak etme..
zeynepela kıss ne var ne yok sende
cnm benim iğnelerde olduğunu biliyorumda bi sorunmu çıktı dedim hiç gelmedin kk ya,dualarım hepimize cnm sen merak etme..
günayadın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ekinbebek canım hayırlısı olsun tabiki zor ama herşeyde bir hayır var. lütfen sabır et yanlış düşüncelere sözlere girme. bak ben ilkinde evet pozitifti ama kaybettim hem de ne kadar ilerlemişken herşeyde bir hayır var ve hemen rabbim ikinciyi nasip et dedim. zor tabiki ama herşey bizim için dualrımız seninle tek negatif sonuç alan değilsin bak kaç tane negatif alıp sonra hemen pozitifi gören var. hatta ertesi ay doğal hamile kalan kaç tane bildiğim var burda. sadece sabırlı ve duacı ol rabbim yardımcın olsun
esracım iyi hadi gelmiş kırmızlar başla güzelce güzel hbrlerle gel inş...dualarım hep bizler için cnm merak etme..
zeynepela kıss ne var ne yok sende
Ekin nasılsın canım .......birsey demek zor sadece yaşıyan anlıyabilir
Canlarım merhabaaa:)iyi pazarlarrr
Pöfff bugün hava iyi başladı kötüye gitti ne fena.sabah sınava girdim ALES'e ama çok zor oturdum ya 3 saatağrım çok diildi ama aynı pozisyon rahatsız otur buz gibi sınıftaa neyse eve geldim daha yeni kahvaltımı yaptım hemen girdim ekinimin haberine çok üzüldümmm dekopacım ne operasyonu demişsin canım benim kist oluşmuş yumurtalığımda tedaviden onu aspire ettiler içini boşalttılar şimdi ilaçla baskılıyoruz bidaha dolmasın içi diye.sabaha karşıda çok fena midem bulandııı sabahı dar ettimm:82:şimdi ne var ne yok bakalım.herkes neler yapıorrr
Herkese iyi pazarlar ben dün kanda baktırdım değer 6.49 çıktı bu sabah idrar testimde 2çizgi silikte olsa çıktı bu ne demek aceba???
esracım ayy cnm bakalım inş yarın bebişimin mücadelesini tekrardan görürüz inş onu bu kadar benimsemişken göndermek istemiyorum,inş cnm rabbim herkese nasip etsin...
merak etme annesı senınlen kalacak ınşşşşşşşşşşşşş 9 aycık hatta sımdı 8 ayınız kaldı
benı bebegede dua etsın esra teyzesıde arkasından gelsın :)
kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekür ederim ama gerçekten çok zormuş tarif edilemez birşey anlatamam ve gerçekten bibi bizden başkası anlamıyor....yetercim paylaştıkların çok güzel tam bizi anlatıyor canım....Allah bu duyguyu kimseye yaşatmasın inşallah
merak etme esra teyzesi bekliyoruz arkamızdan sizi gelmeniz içinde dualarımızı eksik etmiyoruz...
Kızlar transferden sonra hep yattınızmı ben duramıyorum da lütfen anlatın neler yaptığınızı korkak korkak hareket ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?