Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun. gerçektende öyle en önemli şey sağlık. allah şifanı versin canım birkaç güne iyice kendine dönersin inş. ahhhh bitanem nasıl üzmeyim gidişat ortada ama tabi allahın işi inşallahhhhhhhh bi sürpriz yapar bebişlerim bana. yarın 10. günüm 12. yi bekleyemeyeceğim, yarın yaptırıcam kan testini allah hepimizin yardımcısı olsun.

size birsey sormak istıyorum dünde sordum bu soruyu bilginiz varsa cvplayın ltfen dün akrabalarımıza gittik kafamı çok karıştırdılar ben çarşamba günü adet gördüm 1 damlaydı pembe perşembede az miktarda geldi cuma normal bi adet aşırı değildi ama sancım çok oldu cumartesi bugünde pazar azar azar damla damla geliyor. Sorum şu akrabalarım sorduki parça geldimi adette beraber??? Gelmesi gerekirmıydı parça yoksa normal berak kan bi koyu oluyordu bi açık kırmızı bilginiz varsa cvplarmısınız ltfen kafam çok karıştı doğrusu umudum yokda işte ne bilim ben yarın tkrar doktora giderim bakalım ne diyecek şimdiden hepinize tşler

evet doğru diyorsun uzun protokol galiba bu.. ama ben uzun prtkl 25 gün doğum kontrol hapı kullanmak sanıyrodum.. bizim topictede hiç 21. gün tedaviye başlayan yoktu.. söyleyince şaşırdılar hatta... olumsuz bişeymi var diye telaşlandım... devlette tedavi görüyorum bide.. sordurmuyolar ki bişey anacım :)

metpamid bende kullandım reflüden dolayı ama bi yan etki etmediydi.. demek ki deidğin gibi psikolojik bişi.. dalgınlık yaptıgı doğru zaten... Bakalım ne diycek pzt dr. un

Ne derse hakkında hayırlısı olacak inş..
Önce bizim sağlığımız unutma bebek biz sağlıklı olursak sağlıklı doğacak ...

cnm benim,,benim bu konuda bi bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum kusura bakma....

cnm inş yarın güzel hbrlerini bekliyoruz...

duygu canım seninkisi kimyasal gebelik oluyor ve parça gelmek zorunda değil çünkü çok erken. rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuştursun

Ay canım nasıl mutlu oldum anlatamam ağzından bal damlıyo çok sağol çok mutlu oluyorum inşallah dediğin gibidir

Hayırlı haberlerle gel buraya arkandan da ben gelicem inşallah allah yardımcımız olsun

Canım allah şifanı versin çabuk iyi ol bebişler seni bekliyo ben dun biraz korktum kahve akıntım geldi bakalım test gunune kadar neler olacak

canım bence hamilessin ve o tutunma kanaması gibi geliyor bana. test yapmana az kaldı değil mi.

Canım perşembe 12.gun daha önce yaptırmak istemiyorum o gune kadar umidim olacak koruyorum çok sen nerde yaptırmıştın tatlım sorun ne sizde yaşın kaç yazmışsındı mutlaka ama ben unuttum galiba

derincim canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bence sen birazda bazı şeyleri biriktirmişsin ve bardak taşmış canım benim hayatta senden daha önemli birşey yok bunu asla unutma ve ayrıca sağlık herşeyden önce geliyor sağlıklı olmazsa hayatın hiç bir anlamı olmaz neyse canım seni sıkmayım lütfen kendine iyi bak canım çok öptüm

Canım yok kanama akıntı kahve gıbıydı dun şimdilik yok çok şükür

nursin bence de tutunma kanaması olabilir benimde trnsferin 6. günü biraz pembe leke geldi daha sonraki gün kahve rengi geldi sonra yine geldi çok korkmuştum bende çok şükür yerleşme kanamasıymış inşallah seninde pozitif sonucu burada hep beraber kutlarız ama miktar artar ve renk kırmızı olursa mutlaka drunu ara canım

Canım perşembe 12.gun daha önce yaptırmak istemiyorum o gune kadar umidim olacak koruyorum çok sen nerde yaptırmıştın tatlım sorun ne sizde yaşın kaç yazmışsındı mutlaka ama ben unuttum galiba

27 yaşındayım biz sebepsiz interfelite.ilk dandik bir yerde eşimin spermi az dediler sonra büyük merkeze gittik sayı hareketlilik çok iyi morfoloji yüzde 5 yani sınırda yine de normal yoldan olma ihtimali çok dediler. biz 4 yıllık evliyiz ama 2 yıl istemedik sonra olmayınca strese girdik hemen peşpeşe aşılama 3 tane olmayınca şok hemen tüp bebek tuttu kaybettik. 2.si bu inşallah kucağımıza alırız. acıbademde yaptırdım

Ay canım aynı durumdayız hemen hemen bende 29 yaşındayım bizde 7 yıllık evliyiz ama eşimin askerliği var die biz çok ara verdik bilmeden cahilce dıorum ve kendime çok kızıyorum eşiminde sayı normal hareketlilik biraz az ama hep bıze normal olur dediler ilk aşılama tuttu kaybettik 2. aşılama tutmadı ilk tup bebeğimiz bakalım sonucu hep beraber görcez canım inşallah alırsın canım allah yaşadığımz kötü deneyimi duşmanımza yaşatmasın tatlım

Canım acıbademde taner bey var die bılıyorum tup bebekte doktorun kimdi senin ve orada özel herşey değilmi rapor geçmiyor galiba

Yok şimdilik birşey çok şükür canım inşallah dediğin gibidir güzel dileklerin için çok sağol artık herşeyden korkar olduk wc ye gitmeye tırsıyorum ya yok böle bişi ne bu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…