CANIM HİÇ SIKAR MISIN KEŞK E YARDIMCI OLABİLSEM BEN HEP PROGESTAN FİTİL KULLANDIM.11. gün kan testi yaptığım gün kahve leklenmem oldu o gün vurun dedi doktorum bir tane vurundum bazıları her hafta bir tane bile vurunuyormuş kanamaları olanlar. senin kanama nasıl? tutunma kanamasıdır . test ne zaman
hoşgeldin aramıza .. bu süreçde başarılar dilerim ...Mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza.Bende tüpbebek tedavisine başladım.Burda sizlerle yazışmak istiyorum bende.tedavi süreci hakkında deneyimlerinz varsa paylaşırsanız sevinirim.ben ilk defa başladım baklaım ne olacak
Mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza.Bende tüpbebek tedavisine başladım.Burda sizlerle yazışmak istiyorum bende.tedavi süreci hakkında deneyimlerinz varsa paylaşırsanız sevinirim.ben ilk defa başladım baklaım ne olacak
Bende progestan fitil kullanıyorum canım 2sabah 2 akşam transfer gununu sayarsak bugün 8.gunum kanama değil de kahverengi akıntı gıbı çok korkuyorum test 30 u demişlerdi çok sağol
canım akıntıları takma bırde duydugum kadarıyla fıtıl kullananların akıntısı oluyo merak etme ınsallh bebegın senınledır..bol bol ananas kıvı falan ye sıvı tuket agır ıs yapma ınsallh hayırlı olumlu sonuc alırsın
hepinize iyi geceler kızlaaarr...
test günüm salı...zaman geçmeyince aklıma türlü türlü sorular geliyor...ben tutunma için bi fitil kullanıyrm,iğne falan kullanmıyorum..iğnesiz tutunma daha mı zor oluyor ki??
birde ilk gün test sonucu kaç olmalı ve bazı arkadaşlar neden 2-3gün üst üste yaptırmışlar bu testi?
İnşallah hepimizz isteğimize en kısa zamanda kavuşuruzz...amiinn...
cnm inş salı günü hayatının dönüm noktası olur ve ondan sonra bebişinle beraber yol alırsınız,benim 12.günki değerim 42,64 tü benim değerim düşük başladı ama 100küsür olan arkadaşlada bi sürü var yani o kişiden kişiye değişiyo cnm embriyo geç tutunmuş olabiliyo değer ondan düşük çıkabiliyo erken tutunmuş olabiliyo ondan tüksek değer çıkanlar oluyo,sen buna kafanı takma cnm pozitifi gör ve değerin her 2 günde 2 katına artsın o zaman sorun yok.2 gün arayla 4 gün arayla merkezler tahlili tekrarlamanı istiyo bakalım katlanıyomu sağlıklı gebelikmi diye kontrol amaçlı yani...benim 12.gün 42,64...14.gün 147,99.....18.gün 740 çıktı perşembe günü kese için gidicem rabbim herkesin yardımcı olsun iinş....
Kızlar ıyı geceler nasılsınız ıyımısınız canlarHepınızı opuyorum
gokusagim gittinmi canim doktora eco ya gidicem diyodun ya cumaya noldu
maşallah yaa..darısı bizim başımıza inşallah...çok saolasın arkadaşım...dua ile...
maşallah yaa..darısı bizim başımıza inşallah...çok saolasın arkadaşım...dua ile...
Nursınım o ıgnenın adınıda bana yazarmısın bılıyorsan burda bende doktoruma soyleyım belkı verır banada ınsallah:84::84:
Nursınım o ıgnenın adınıda bana yazarmısın bılıyorsan burda bende doktoruma soyleyım belkı verır banada ınsallah:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?