sğl cnm inş inş hepimiz sağlıklı biçimde bebişlerimizi kucağımıza alırız Allahın izni ile...
Gokkusagım senın yumurta gelısımınemı baktılar canım sımdı kan tahlılı yapmazlar ıkıncı ıgneye basladınmı sen hem senınkı kısa protokol benımkı uzun ondan galıba degısıklık oluyo benım kıde aynı olsa sana dahada yardımcı olurdum ama ben sımdı ılk ıgnelerımı vurunuyorum ıkıncıye 31 nde baslıycam bende ondan sonra eco olurum ama ben 29 ndada cagırdılar bakalım bu defa boyle dedıler bakalım canım arkadasım hepımızın yuzunu guldursuntatlım bızı rabbım gurbet elde boynu bukuk yanlız koymasın ınsallah
iyi geceler arkadaşlar.bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama nerdede yaptıracagıma kara veremedim.prof ismail cepni var eşimin akrabası onunla görüşmeye gideceğiz.international hast.tüp bebek merkezi başkanıymış. ama umut hast.iyi diyorlar.kafam o kadar karışıkki.benim ilk tüp bebek denemem.2 kere aşılama yaptırdım.bana biraz yardımcı olurmusunuz:44:
kızlarr bi bakın yaa bebişime ne oldu anlamadım kıpır kıpır mıdır ne oysa daha keseyi bile görememişken bu hareketler ne yaa anlamadım bebiştenmi kaynaklanıyo bilemiyorumda..sağ kasık bölgemde bi hareket bi ara ara sızı var bebişime bişi olmuyodur dime bu ağrı hayra alamettir inş....
Allahım onu bize bağışla yarabbim...
Bende progestan fitil kullanıyorum canım 2sabah 2 akşam transfer gununu sayarsak bugün 8.gunum kanama değil de kahverengi akıntı gıbı çok korkuyorum test 30 u demişlerdi çok sağol
geçmiş olsun derin.... aman yarabbim ALLAH korumuş seniii...
kendimi tanıtmadan yazdım ama üzüldüm okuyunca derinin yazdıklarını... ALLAH beterindne korusun..
31 yaşındayım.. ilk tüp bebek tedavmi görüyorum , ama kaygım şu... adetimin 21. günü başladım tedaviye decapeptyl isimli bir iğne ile... aranızda bu şekilde tedaviye başlayan var mı.. sanıyorum bu yumurta baskılayıcı iğne imiş.. sonra adtein 2. günü başlanılan iğnelere gecicem sanırım...
var mı çinizde benim gibi 21. gün tedaviye başlayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?