Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam kızlarrrrrrrrr by yarın test yaptırıyormussun
hadı hayırlısı olsun
nusrın ınş tutunma kanamasıdırrrrrrrrrr

bnde adetın 21. gunu obekten ııgnelerlen basladım senın dediğin kısıler kısa protokol telaslanma :)

sağolun arkadaşlar inşallah allah yüzümü güldürür. bişey soracağım bugün 9. günümya gidip yaptırsammı diyorum, çıkar mı kızlar yoksa yarını bekleyeyim mi????? ne olur bana fikir verin arkadaşlar akşama yaptırsam mı kan testini??? 3. gün transferi benim bugün 9. günüm:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gitsem miiiiii çıkar mı acaba 9. günnnnnn???????????????????????????????????????????

düşük de olsa pozitifse çıakr hele de blast embriyo ise

blast değil canım o yüzden korkuyorum 3. gün transferi, inan kafayı yicem. yoksa sabah mı gitsem kararsızım, saat 8 e kadar kara vermem gerek eşim ona göre alacak beni. offffffffffffffffffff
şimdi bi yerde okudum bi kız 10. gün yaptırmış o bile negatif çıkmış ilaçlarını bırakmış olmadı diye, dr 12.gün yaptır birde demiş 12. gün pozitif çıkmış.

neyse ben en iyisi sabah eşim işe gitmeden erkenden onla gideyim sanki öyle daha iyi hissedeceğim kendimi.

byy bence testini yarın yaptır...geç olsun güç olmasın tatlım...

evet canım bende fikrimi değiştirdim en iyisi yarın sabahtan yaptırayım. rabbim kimsenin ümidini kırmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. seninde hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin bitanem

saolun kızlarrr

ayenn önce sağlık canlrr

hadi bakalımm byy hayırlı haberler ver inşallahhh

dyg canım senin kimyasal gebeliğin oldu.yani parça gelmez.ben negatif aldığım halde bi pırtı gelmişti gri kahverengi herkesin bünye farklı kiminde kanama ile kiminde pırtı ile atılbilir.takılma canım.emin olamıyorsan gir kan testini tekrarla kafan rahatlasın

sall figerocumm aynennn önce bizz

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canımmm iyi pazarlarr enerjine bayılıyormmm

hu huu kızlarr nasılsınızzz...
canım ne olsun iştee dün gece tam iki saat merkez araştırması yaptımm.. ben aslında umut tüp bebekte karar kılmıştımmm şöyle bir bakayım dedimmm kafam çorba olduu. off artık bir yere güvenmek istiyorummm...

canım çok geçmiş olsunnn.... stresinde büyük etkisi oluyorr bizler tedavilerdeee istemesekte strese giriyor vücuttt.. En kısa sürede iyileşmen temennisi ileee :80::80:

inşallahhhhh cümletennnnn iyiyizdirrrrrrrr.......
Allahhh hepimizeeee saplıklı ve hayırlı haberler almayı nasip ederrrrrrrrrrrrrrrrr
inşşşşşşşşşşşşşş İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

YOK KIZ NE ENERJİSİ

derin gecmis olsun canim cok uzuldum rabbim en kisa zamanda sagligina kavustursun.
dedigin gibi canim once saglik insalllah hemen iyilesirsin ondan sonra tedavine baslarsin tatlim rabbim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…