Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Çok sağol canım inşallah tek temennimiz o şuanda

yetercim çok geçmiş olsun diş zordur.
Sonuçlarını alacak arkadaşlar umarım herşey çok çok güzel olur.
Ben yarın iş başı yapıyorum bu kadar sık gelemem ama gelmeye çalışırım.

sağol canım
evet zor yaa:18::18::18:

sonuçlarını alacak arkadaşlar umarım herşey çok çok güzel olur.
ben yarın iş başı yapıyorum bu kadar sık gelemem ama gelmeye çalışırım.

Çok sağol canım sende bebişine ve kendine çok dikkat et takvimin çok güzel olmuş allah sonunu görmeyi hepimize nasip etsin darısı başımıza sorarız sana nasıl yaptığını inşallah

sonuçlarını alacak arkadaşlar umarım herşey çok çok güzel olur.
ben yarın iş başı yapıyorum bu kadar sık gelemem ama gelmeye çalışırım.

Canım sana gitmeden birşey daha sorayım dedim serklaj duşunuyormusun pozitifide gördükten sonra hangi ilaçlara devam ediyosun aklıma geldikçe daha çok başını ağrıtırım ben senin bu g,dişle

kızlar bugun yumurtalarım toplandı 14 tane amaaa kaçı kayda değer bilemicem...sağ ve sol tarafım ağrısı dinmiyo ya ne zaman geçicek bu ağrı ...transfere nasıl giderim böyle canım çok sıkıldı...

en komiğide anestezide baya konuşmuşum dr. yemeğe bile çağırmışım:)))

hayırlı olsun canım dr ağrı kesi vermiş olmalı onlardan alabilirisn
birazcık ağrın olacaktır
inşşş yarın kaliteli bir şekilde dölenmiş olurlar güzel hebrler alırsın

hadi geçmiş olsun vuvuzela,rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş..inş bol bol embriyon döllenir kaliteli şekilde hayırlısı olsun,ağrılara takılma geçer cnm dinlen..

benıde korktma cıdden o kadar agrılımı

korkunun ecele faydası yok esraaa

Canım kişiden kişiye değişiyor
birde yumoş sayınlada ilğil sayı çok olunca ağrıda artıyor biraz:26::26:
Ama ağrı kesici veriyorlar zaten

merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.bana yardımcı olurmusunuz?neler yapmam gerekiyor.??İstanbulda önereceğiniz bir yer var mı??

bnmde ılk denemem onumuzdekı hafta yumurtam toplanacak naspse
sızın uzun protokolmu
sorun ne yas kac ?
Aslında doktorlara göre bi problem gözükmüyo,ama nedense olmuyo buda sıkınıt yaptı bende.bizde bu tadaviye başladık işte yarın film çekilecek.önümüzdeki ay gerçekleşek transfer şimdi hazırlık yapıyoz vitamin verdi doktor,bide süt hormonum ilk defa yüksek çıktı onun için hap verdi.bu arada doüum kontrol hapımda var onu anlamadım neden verdiğini ama yarın sorucam bu ay bi hamilelil gerçekleşmesin diyemi veri yoksa başka hormonlarla ilgili bişeysed bilemiyorum.yaşım 30 oldu yaa çok üzgünüm 20li yaşlar daha sterssizdi şimdi geriliyom artık.hadi seninde hayırlı olsun bende önümüzdeki ay yumurta toltacağım inşallah.hamiş haberini almak dileğiyle

benıde korktma cıdden o kadar agrılımı

yok canım delilercesine ağrım yok ağrı kesici bile içmedim...2 tane antibiyotik verdiler onları içicem 5 gün...aayağa alkınca basınç yapıo aşağı doğru. antibiyotik ald. çok su içiyorum wc ye çok çıkıorum yurudukçe rahatlıyosun...asıl yarın nolcak dr.dan gelicek haber çok daha önemli....

dyg em canim bende ilk tup denemesinde dusuk yaptigimi ik parmak buyukluyunde kan pihtisi gelmisti icindede beya beyaz birseyler vardi ondan sonra cok kanamam olmustu hic unutamiyorum canim cok yanmisti cok aglamistim: senden geldimi pihtilasma canim:44:

gokkusagim sagol tatlim ALLAHIM DUALARINI DUYSUN BITANEM SENDE COK POZITIFSIN KIZZZ ALLAH SENINDE KUCAGINI DOLDURSUN INSAAALLLAAHH

Elfıda canım bende aynı ıgneye basladım 8 9 gundur vuruyorum adetımı oluncada gonal f baslıycam senınkı uzun protokolmu benımkı uzun herhalde benımkıde suruyo 21 22 gun kadar sen nerde oturuyosun kolay gelsın rabbım yuzunu guldursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…