nursın inşallahhhhhh tutunma kanamasıdırrrrr
dua edelim inşallahhhhhhh senin içindeee
moralini yüksek tut arkadaşımmmmmmmmm
herkesin bünyesi farklı oluyorr.. bası kişilerin tuttuğuı haldeee şakır şakır kanaması oluyorr.. hayırlısı ile inşallah pozitif olur sonucun canımm
inşallah pozitif gelen enerjinle yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canımm
sağol canım
hepiniz iyisiniz ve sıcak kanlısınız.. ben başka topiklere de yazmıştım ilk üye olduğumda lütfedip cevap bile yazmadılarr... sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz kader arkadaşıyız.. birbirimize yardımcı olursak daha kolay aşıyoruz sorunlarıı çünkü bizi bizden başkası anlamıyorrrrr
yetercim çok geçmiş olsun diş zordur.
Sonuçlarını alacak arkadaşlar umarım herşey çok çok güzel olur.
Ben yarın iş başı yapıyorum bu kadar sık gelemem ama gelmeye çalışırım.
Çok sağol canım inşallah öyledir tutamıyorumki bişi görünce
sonuçlarını alacak arkadaşlar umarım herşey çok çok güzel olur.
ben yarın iş başı yapıyorum bu kadar sık gelemem ama gelmeye çalışırım.
sonuçlarını alacak arkadaşlar umarım herşey çok çok güzel olur.
ben yarın iş başı yapıyorum bu kadar sık gelemem ama gelmeye çalışırım.
kızlar bugun yumurtalarım toplandı 14 tane amaaa kaçı kayda değer bilemicem...sağ ve sol tarafım ağrısı dinmiyo ya ne zaman geçicek bu ağrı ...transfere nasıl giderim böyle canım çok sıkıldı...
En komiğide anestezide baya konuşmuşum dr. Yemeğe bile çağırmışım:)))
benıde korktma cıdden o kadar agrılımı
Aslında doktorlara göre bi problem gözükmüyo,ama nedense olmuyo buda sıkınıt yaptı bende.bizde bu tadaviye başladık işte yarın film çekilecek.önümüzdeki ay gerçekleşek transfer şimdi hazırlık yapıyoz vitamin verdi doktor,bide süt hormonum ilk defa yüksek çıktı onun için hap verdi.bu arada doüum kontrol hapımda var onu anlamadım neden verdiğini ama yarın sorucam bu ay bi hamilelil gerçekleşmesin diyemi veri yoksa başka hormonlarla ilgili bişeysed bilemiyorum.yaşım 30 oldu yaa çok üzgünümbnmde ılk denemem onumuzdekı hafta yumurtam toplanacak naspse
sızın uzun protokolmu
sorun ne yas kac ?
canım hosgeldın..tedavın hayırlı olsun.ınsallh ılk ve son olur bebişine kavuşursun.aklına takılan bıse olursa sorarsın
benıde korktma cıdden o kadar agrılımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?