Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Derıncım canım benım ıyıyım sen nasılsın tatlımevet ıgnelere devam 31 nde gonal f baslıyorum bakalım allahım rast getırsın

Arkadaşlar cuma yola cikcam dei iki gündür temizlik yapıyorum
dün dr deydim herşey yolunda şimdilik sanıyorum 01 ocakta yumrtalar toplanacak
e2 degeri biraz yüksek cıktı 672 ama drum idare edr dedi
yarın yine kontrolüm var gelişmeleri yazarım inşallah

ocak 15 gibi kısa protokol olacak. merak ettiğim transferden sonra ne kadar gidip geliniyor hastaneye. ben il dışından geleceğim İstanbul'a rapor alıp geleceğim için merak ediyorum ne kadar sürer diye. adetin 2. yada 3. gününde başlayacaz.
ben etiler Memorial da yaptıracağım.
teşekkürler şimdiden.
umarım herkes istediğine bir an önce kavuşur. hepimiz için hayırlısı.

KIZLAAR OKUDUGUM OKUYAMADIGIM BUTUN ARKADASLARA DILEYIM ALLAH SIZI HAMILE BIRAKSIN HERSEY GONLUNUZCE OLSUN GUZELLER IYI GECELER TATLI BEBISLER INSAAAALLLLLAAAAHHH

merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.bana yardımcı olurmusunuz?neler yapmam gerekiyor.??İstanbulda önereceğiniz bir yer var mı??
merhaba canım hayırlı olsun... bende istanbuldayım kısmetse şubatta umut tüp bebekte başlıcam.. sen nerdesinn görüştüğün yerler varmıı..
arkadaşlar transfer de sancılı mı?
hayır çok kolay canım muayene gibi sakin ol yeter..

canım transferden sonra hastaneye gelmiyorsun kan testine kadar benim öyle olmuştu.. ama yumurta toplamaya kadar gün aşırı gidip geliyorsun tabii...hayırlı olsun tedavin bu arada

canim merhaba rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah biz seninle beraber ilerliyoruz tedavide benimde yarin kontrolum var tahminen benimde ocagin 1 de yumurta toplama islemim olacak degisiklik olmazsa insallah rabbim yardimcimiz olsun bebislerimize kavustursun hakkimizda hayirlisiysa

canim gecmis olsun
insallah hepside saglikli embriyo olurlar
ayyyy benmikide onumuzdeki hafta sonuna geliyor
cok korkuyorum ustelik burda turkiyedeki gibi anetezide vermiyorlar rabbim yardimcimiz olsun bebislerimize kavustursun insallah hayirlisiyla

canim rabbim yardimcin olsun insallah bu tedavinde guzel sonuc alirsin tez zamanda hayirlisyla bebisine kavustursun rabbim.

Canım sana gitmeden birşey daha sorayım dedim serklaj duşunuyormusun pozitifide gördükten sonra hangi ilaçlara devam ediyosun aklıma geldikçe daha çok başını ağrıtırım ben senin bu g,dişle

canım hayır benim kanalım çok dar kesede öyle bir sıkıntım yoktu benim suyum hiç gelmedi ayrıntılı ultrason yapıldı ölçümler alındı çok normaldi.yani serklaj bu durumda yapılmıyor

ilaç folik asit ve fitil progestan başka bişey yok burda başka doktor ecopirin verdi ama diğer doktoruma sorcam onu hiç kullanmadım şimdilik

susesi hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun stres yapma bende 32 yaşındayım geçen ay 2. tüp bebek denememde hamile kaldım ama hiç stres yapmadım birinci de çok stres yapmıştım olmadı rahat ol allaha tevekkül et bol bol dua et hayırlısı ile iinşallah pozitif sonuç alırsın kafana birşey takılınca sor hepimiz yardımcı oluruz:79::79::79::79::79:

andac canım inşallah olgun bir sürü yumurtan olur sonra kaliteli embriyolar sonrada rabbim sana inşallah sağlıklı sıhatli bebişler nasip eder hayırlısı olsun boşver temizligi çık biraz gez transferden sonra bekleme döneminde sıkılırsın sonra hadi hayırlısı canım:79::79::79:

slm canım hoşgeldin aramıza bende ist memorial da yaptırdım şehir dışından gittim 5-6 gün istanbul'da kaldım benim tedavi bulunduğum yerde başladı yumurtalar olgun hale gelince ist a gittim gittiğim gün yumurtalar toplandı ondan sonra embriyolar dölleniyor sen o arada bol bol gez ben öyle yaptım embriyolog seni arayıp döllenme hakkında bilgi veriyor daha sonra transfer gününe karar verip seni yine ararlar sonra transferin yapılınca istediğin zaman yolculuk yapabiliyorsun benim transfer akşam saat 5 gibi yapıldı ben sabah uçakla yolculuk yaptım canım stres yapma hayırlı olsun tadavin inşallah pozitif sonuç alırsın kafana takılan birşey olursa herzaman yardımcı oluruım:79::79::79:

merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.bana yardımcı olurmusunuz?neler yapmam gerekiyor.??İstanbulda önereceğiniz bir yer var mı??

slm hayırlı olsun canım öncelikle merkez araştır kendine git bire bir doktorla görüş bilgi al kafana neresi yatarsa orada tedaviye balşla ben ataşehir memorial dr cem bey de tedavimi yaptırdım geçen ay sonuç pozitif ama pozitif olmasada tüm ekipten çok memnundum tavsiye ederim ama sen dediğim gibi önce araştır kime güvenirsen ona git güvensiz olursan daha çok stres yaparsın önemli olan ekibe güvenmek

günaydın kızlaaaaarrrrrr çok güzel bir gün olsun hepimiz için allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin dualarım sizinle hepimize bol bol dua ediyoprum 2011 de imşallah hepimiz anne oluruz :79::79::79::79:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN
CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İYİ BİR HAFTA DİLİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM
GÜZEL HABERLERLE DOLU MUTLULUK ÇIĞLIKLARI ATACAĞIMIZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın canım inşallahcanım inşallah dişin nasıl geçti mi dr a gidecekmisin ihmal etme :79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…