ocak 15 gibi kısa protokol olacak. merak ettiğim transferden sonra ne kadar gidip geliniyor hastaneye. ben il dışından geleceğim İstanbul'a rapor alıp geleceğim için merak ediyorum ne kadar sürer diye. adetin 2. yada 3. gününde başlayacaz.
ben etiler Memorial da yaptıracağım.
teşekkürler şimdiden.
umarım herkes istediğine bir an önce kavuşur. hepimiz için hayırlısı.
bnce bu bebek sıtresının 20side bır 30uda :) ben 22 yasındayım.dogum kontrol hapını bende kullandım sanırım kıst olsumunu engellıormus.vede hamıs kalmayı engellemk ıcın verıolar sankı.hakkında hayırlısı olsun ınş gusel haberlerlen donmen dılegıyleAslında doktorlara göre bi problem gözükmüyo,ama nedense olmuyo buda sıkınıt yaptı bende.bizde bu tadaviye başladık işte yarın film çekilecek.önümüzdeki ay gerçekleşek transfer şimdi hazırlık yapıyoz vitamin verdi doktor,bide süt hormonum ilk defa yüksek çıktı onun için hap verdi.bu arada doüum kontrol hapımda var onu anlamadım neden verdiğini ama yarın sorucam bu ay bi hamilelil gerçekleşmesin diyemi veri yoksa başka hormonlarla ilgili bişeysed bilemiyorum.yaşım 30 oldu yaa çok üzgünüm20li yaşlar daha sterssizdi şimdi geriliyom artık.hadi seninde hayırlı olsun bende önümüzdeki ay yumurta toltacağım inşallah.hamiş haberini almak dileğiyle
yok canım delilercesine ağrım yok ağrı kesici bile içmedim...2 tane antibiyotik verdiler onları içicem 5 gün...aayağa alkınca basınç yapıo aşağı doğru. antibiyotik ald. çok su içiyorum wc ye çok çıkıorum yurudukçe rahatlıyosun...asıl yarın nolcak dr.dan gelicek haber çok daha önemli....
Günayydııın
Birazdan hem izne ayrılıyorum hem doktorda randevum var arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı bugün yumoşlar ne alemde...
Figerocum canım benim benim durumum da senin gibi olcak ben de şehir dışından gidicem istanbula
transferden sonra 3-4 gün uçakla da olsa yolculuğa izin vermiyorlar diye duydum. Senin merkez izin verdi mi böle bir duruma yoksa senin kararın mıydı yolculuğa çıkabilmek.
Ben de brüksel tıp merkezine gidicem duydun mu bu merkez hakkında bişeler.:44:
kacıncı gundesın kac yumurtan var
benımde en gec pazartesıye kadar yumosum toplanırms
Günayydııın
Birazdan hem izne ayrılıyorum hem doktorda randevum var arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı bugün yumoşlar ne alemde...
Figerocum canım benim benim durumum da senin gibi olcak ben de şehir dışından gidicem istanbula
transferden sonra 3-4 gün uçakla da olsa yolculuğa izin vermiyorlar diye duydum. Senin merkez izin verdi mi böle bir duruma yoksa senin kararın mıydı yolculuğa çıkabilmek.
Ben de brüksel tıp merkezine gidicem duydun mu bu merkez hakkında bişeler.:44:
adetin 7. puregonun 5. günündeyim. Yumoşlarım daha ilaç almadan 9 mm olmuşlardı 3. gün
cumartesi gittiğimdede çok yumurta olduğunu ve 10-11 mm arası olduğunu söyledi doktorum. en geç ocak 1 de yumoşlar toplanır dedi. Bakalım hayırlısı olsun
Sen adetin kaçıncı günündesin yumoşlara bakıldı mı
Ha bu arada lucrin 5 , puregonu 175 dozunda devam ediyorum senin dozlar nasıl
Ben pcos olduğum için yumurtam çokmuş
Eşimin morfoloji sorunu var yüzde 4 müş sınırda yani.
günaydın arkadaşlar... kan testimi verdim kızlar, maille gönderin dedim ama mailleri akşamüstü 5 gibi toplu atıyoruz dedi, ben dayanamayacağım tabii 12buçukta eşimle gidip alıcaz. allahtan hayırlısı olsun inşallah... daha şimdiden moralman çöküğüm, aslında sonuca hiç hazır değilim
canım benim hayırlısı olsun inşallah stres yapma desemde yapılıyor ben sonucu beklersen nerdeyse bayılacaktım sonucu aldığımda da şok oldum kendimi o kadar çok negatifte olabilire hazırlamışım ki pozitifi duyunca şok olmuştum allah hayırlısını nasip etsin inşallah pozitif olur:79::79::79:
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pozırıflerlen gel ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım benim hayırlısı olsun inşallah stres yapma desemde yapılıyor ben sonucu beklersen nerdeyse bayılacaktım sonucu aldığımda da şok oldum kendimi o kadar çok negatifte olabilire hazırlamışım ki pozitifi duyunca şok olmuştum allah hayırlısını nasip etsin inşallah pozitif olur:79::79::79:
Amiiiiin darısı bana.
seninki ikizdi değilmi keseleri gördün mü
yok canım bu hafta göreceğiz inşallah hcg ye göre ikiz olabilir diyor drum:79::79::79::79:
figero yaşın kaç sana iki mi transfer edildi.
ben üç tane diye ısrar etmek istiyorum dedim. Doktorum da belki kabul ederler iki negatiften sonra dedi.
Bilmimkiii ufffff
2020 un son haftasınsayızzzzz
rabbım bu hfta sonc alacak olanların yuzunu guldursun ınşşşşşşşş
2011 e guzel gırsınler ınşşşşşşşşşşşşş
inşallah canım bebek isteyen herkeze allahınm bu yıl sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?