Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım tedavin hayorlı olsun bebişli olsun
inşşşş
transferden sonra 10 veya 12 gün test yaptırırsın ama bunu ilaki mikro yaptırdığın as yaptırman gerekmiyor
gebelik testinden sonra sonuca göre gidersin merkeze

Günayydııın
Birazdan hem izne ayrılıyorum hem doktorda randevum var arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı bugün yumoşlar ne alemde...
Figerocum canım benim benim durumum da senin gibi olcak ben de şehir dışından gidicem istanbula
transferden sonra 3-4 gün uçakla da olsa yolculuğa izin vermiyorlar diye duydum. Senin merkez izin verdi mi böle bir duruma yoksa senin kararın mıydı yolculuğa çıkabilmek.
Ben de brüksel tıp merkezine gidicem duydun mu bu merkez hakkında bişeler.:44:

bnce bu bebek sıtresının 20side bır 30uda :) ben 22 yasındayım.dogum kontrol hapını bende kullandım sanırım kıst olsumunu engellıormus.vede hamıs kalmayı engellemk ıcın verıolar sankı.hakkında hayırlısı olsun ınş gusel haberlerlen donmen dılegıyle

anladım canım.bebeişleri alınca unuturuz ınşşşş

kacıncı gundesın kac yumurtan var
benımde en gec pazartesıye kadar yumosum toplanırms

kacıncı gundesın kac yumurtan var
benımde en gec pazartesıye kadar yumosum toplanırms

adetin 7. puregonun 5. günündeyim. Yumoşlarım daha ilaç almadan 9 mm olmuşlardı 3. gün
cumartesi gittiğimdede çok yumurta olduğunu ve 10-11 mm arası olduğunu söyledi doktorum. en geç ocak 1 de yumoşlar toplanır dedi. Bakalım hayırlısı olsun
Sen adetin kaçıncı günündesin yumoşlara bakıldı mı
Ha bu arada lucrin 5 , puregonu 175 dozunda devam ediyorum senin dozlar nasıl
Ben pcos olduğum için yumurtam çokmuş
Eşimin morfoloji sorunu var yüzde 4 müş sınırda yani.

günaydın arkadaşlar... kan testimi verdim kızlar, maille gönderin dedim ama mailleri akşamüstü 5 gibi toplu atıyoruz dedi, ben dayanamayacağım tabii 12buçukta eşimle gidip alıcaz. allahtan hayırlısı olsun inşallah... daha şimdiden moralman çöküğüm, aslında sonuca hiç hazır değilim

canım tansfer yapılır yapılmaz beni yatagıma yürüyerek geçirdiler yaklaşık 1 saat kadar dinlendikten sonra hastaneden çıktık arkadaşlarla yemege gittik gezdik hiç transferi tedaviyi düşünmedim daha sonra sabah yola çıktım merkez bana günlük hayatına devam edebilirsin dedi istediğin zaman yola çıkabilirsin dedi sadece ben ameliyathanede çalıştığım için 10 gün rapor verdi drum ameliyathanenin stresinden uzak olmam için işte böyle şeker ama ilk tedavimde 3-4 saat tuvalete bile kaldırmadılar sürekli yattım ama negatif sonuç almıştım şimdi çok şükür hamileyim darısı sana olsun:79::79::79:

bnde adetın 9. gunundeyım prgen 150 ıle basladım sımdı 112.5 a ındı
adetın 7. gunu en buyuk yumurtam 10 mm idi gusel dedi
sayıda 13 taneye yyakın

canım benim hayırlısı olsun inşallah stres yapma desemde yapılıyor ben sonucu beklersen nerdeyse bayılacaktım sonucu aldığımda da şok oldum kendimi o kadar çok negatifte olabilire hazırlamışım ki pozitifi duyunca şok olmuştum allah hayırlısını nasip etsin inşallah pozitif olur:79::79::79:

2020 un son haftasınsayızzzzz
rabbım bu hfta sonc alacak olanların yuzunu guldursun ınşşşşşşşş
2011 e guzel gırsınler ınşşşşşşşşşşşşş

ahhh canım problemli geçtiği için ben hiç pozitifi düşünemiyorum ama allahın işi, pozitifi görmek hakikaten şokun şoku olur bana herhalde kafayı yerimmm

Amiiiiin darısı bana.
seninki ikizdi değilmi keseleri gördün mü

yok canım bu hafta göreceğiz inşallah hcg ye göre ikiz olabilir diyor drum:79::79::79::79:

benim bi arkadaşım aşılama yaptırdı şu an üçüzlere hamile . iki kızı bir oğlu olcak hem de riskli dönemi atlattı
Hiç inanamıyordum bu kadar gelebileceğine darısı tüm isteyenlerin başına

figero yaşın kaç sana iki mi transfer edildi.
ben üç tane diye ısrar etmek istiyorum dedim. Doktorum da belki kabul ederler iki negatiften sonra dedi.
Bilmimkiii ufffff

figero yaşın kaç sana iki mi transfer edildi.
ben üç tane diye ısrar etmek istiyorum dedim. Doktorum da belki kabul ederler iki negatiften sonra dedi.
Bilmimkiii ufffff

yaşım 32 2 adet transfer yapıldı ama 3 istemezdim çünkü en sağlıklı olanı tek olan bebek oluyor çoğul gebelikte mutlaka sağlık problemi oluyor hayırlısı olsun canım allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin:79::79::79::79:

2020 un son haftasınsayızzzzz
rabbım bu hfta sonc alacak olanların yuzunu guldursun ınşşşşşşşş
2011 e guzel gırsınler ınşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım bebek isteyen herkeze allahınm bu yıl sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

inşallah canım bebek isteyen herkeze allahınm bu yıl sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

amiiiin inşallah sağol iyi dileklerin için içimi rahatlattın
avatardaki bebişi gördünüz mü kızlar değiştirdim avatarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…