canım ben perşembe günü gideceğim inşallah hayırlısı ile kesemizi görürüzhu huuu slm kızlarrr nasılsınızzz,
byyy hadi cnm bekliyoruz güzel sonucunu inş pozitifle dönersin cnm benim...
yetercim nasıl oldu dişin cnm ne zaman çektirmeye gidiyorsun bakalım...
figero tatlım sana kese için ne zamana gün verdiler ben bu hafta gidicem bakalım inş bende güzel sonucumla dönerim...
Allahım herkese her isteyene nasip etsin inş...
canım ben perşembe günü gideceğim inşallah hayırlısı ile kesemizi görürüz:79::79::79:
aa ii bakalım bende perşembe gidicem kısmetse inş keselerimizi görürüz inş..
cnm diğer topikte sana çizelge hakkında bilgi verdim deneyebilirsin..
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 31 aralıkta adet olcam büyük ihtimal ve doktor 1 ocakta tüp bebek tedavisine başlayacak.ilaç kullandıktan 10 gün sonra ver elini istanbul. İlk denememiz olacak ve çok stresliyim tutar mı tutmaz mı diye ? Bende çok şükür bir sorun yok ama eşimde düşük sperm sayısı ve varikosel var ! Önerilerinizi ve yardımlarını bekliyorum .:79:
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 31 aralıkta adet olcam büyük ihtimal ve doktor 1 ocakta tüp bebek tedavisine başlayacak.ilaç kullandıktan 10 gün sonra ver elini istanbul. İlk denememiz olacak ve çok stresliyim tutar mı tutmaz mı diye ? Bende çok şükür bir sorun yok ama eşimde düşük sperm sayısı ve varikosel var ! Önerilerinizi ve yardımlarını bekliyorum .:79:
çizelge için teşekkürler canım bende yapabildim sonunda.inşallah hayırlısıyla keseni görürsün.:80::79:
hoş geldin aramıza.tedavin hayırlı olsun.inşallah hayırlısıyla olur
nurşin umudunu yitirme cnm streste yapma dr unla bi görüş...
Merhaba kızlar çok moralim bozuk kahverengi akıntı kanamaya döndü biraz çok üzgünüm sanırım olmadı allahtan sabır diliyorum artık
kızlarrr 14 yumurtadan 11 olgun 8 i döllenmiş yarın arıyacaklar salı yada çarşamba trans.... 27 yaşındayım 1 tane koyucaklar galiba devamı dondurulacak....bu döllenmişler yarına kadar bizi terk etmez dimi??
canım benim çok üzülme olurmu hiç kolay değil biliyorum ama elden bişey gelmez elbet bizlerde anne olucaz başarcaz tamam mı
Merhaba kızlar çok moralim bozuk kahverengi akıntı kanamaya döndü biraz çok üzgünüm sanırım olmadı allahtan sabır diliyorum artık
arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?