Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hu huuu slm kızlarrr nasılsınızzz,
byyy hadi cnm bekliyoruz güzel sonucunu inş pozitifle dönersin cnm benim...
yetercim nasıl oldu dişin cnm ne zaman çektirmeye gidiyorsun bakalım...
figero tatlım sana kese için ne zamana gün verdiler ben bu hafta gidicem bakalım inş bende güzel sonucumla dönerim...
Allahım herkese her isteyene nasip etsin inş...

canım ben perşembe günü gideceğim inşallah hayırlısı ile kesemizi görürüz :79::79::79:

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 31 aralıkta adet olcam büyük ihtimal ve doktor 1 ocakta tüp bebek tedavisine başlayacak.ilaç kullandıktan 10 gün sonra ver elini istanbul. İlk denememiz olacak ve çok stresliyim tutar mı tutmaz mı diye ? Bende çok şükür bir sorun yok ama eşimde düşük sperm sayısı ve varikosel var ! Önerilerinizi ve yardımlarını bekliyorum .:79:

hoş geldin aramıza.tedavin hayırlı olsun.inşallah hayırlısıyla olur

cnm hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun cnm hiç kafanı takma bu konulara herşey yolunda gider merak etme ve sakın stres yapma cnm...

Merhaba kızlar çok moralim bozuk kahverengi akıntı kanamaya döndü biraz çok üzgünüm sanırım olmadı allahtan sabır diliyorum artık

kızlarrr 14 yumurtadan 11 olgun 8 i döllenmiş yarın arıyacaklar salı yada çarşamba trans.... 27 yaşındayım 1 tane koyucaklar galiba devamı dondurulacak....bu döllenmişler yarına kadar bizi terk etmez dimi??

Merhaba kızlar çok moralim bozuk kahverengi akıntı kanamaya döndü biraz çok üzgünüm sanırım olmadı allahtan sabır diliyorum artık

canım benim çok üzülme olurmu hiç kolay değil biliyorum ama elden bişey gelmez elbet bizlerde anne olucaz başarcaz tamam mı

ohh ohh maşallah 8 döllenme cnm nazar deymesin hadi gözün aydın...
byyy gelmişsin hadi yazzz

arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.

arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.

cnmm inan o kadar morelim bozulduki şimdi anlatamam saatlerdir seni bekliyodum yaa,Allahın verdiğinin ötesine geçilmiyo cnm yazacak bişi bulamıyorum beni affet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…