Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selamm kızlar nasılsınızzz? bişi sorcam sizlere benim burun ameliyatı olmam lazım sürekli burnum kanıyo çünkü doktor ameliyatla kıkırdağı düzeltip damarlara değmesini engelleyerek tıkanıklığı düzeltip oradaki yarayı lazerle yakmamız lazım dedi kararını ver ameliyat için gün vereyim dedi bende çok kararsızz kaldım olayım mı olmayım mı diyee sağ taraftaki burun deliğimde tıkanıklık olduğu için zor nefes alıyorumm şuan ilaç kullanıyorumm nefes almak ve burun kanamasını önlemek için ameliyat gününe kadar kullanıcam beni rahatlatması için ama mart ayında dondurulmuşlarla transferim var acaba bi etkisi olurmuu ameliyat olmaktan korkuyorumm ama transferden sonra kullandığım ilaçları içemem bebeğe zararlı olabilir o yüzden sizce napmalıyımmm

Canımcım benim de burnumda deviasyon var ve hiç nefes alamıyorumameliyattan kaçtım kaçtım şimdii daha beterim.bence kesin ol.bi kere bebek olsa onunla nası olucan öle düşünartı marta kadar toparlanırsın hayli hayli.benim kardeşim çok büük bir operasyon geçirdi 1 hafta da hiç bişi kalmadı.düşün estetik oldu o bildiğin kemiği kırdılar o halde yani.bence hemen olda saağlıklaa bebişii karşıla canım:ki benim görümcem hamişş hiç bi derdi yoktu burnunda ana şimdi hep tıkalı nefes alamıorrum diyor.hamişlikden demiş dru.

kızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)

kızlar hamileyimmmmmm. Bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)

kız ben sana demedimmi dün

Eeeeeeee hadi gözün aydın sağlıcakla katlasın değerlerin ve kuzun gelsin
9 ay sonraaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Kılzarrrrrrr hamişşşşşş varrrrrrr

cnmm öncelikle geçmiş olsun benim sana tavsiyem ameliyatını ol derim ama sana kalmış...bak ben tedaviden önce dişlerime operasyon olacaktı erteledim erteledim tüp bebek tedavime sıra geldi 6 ayı doldurduk ben dişlerimi unutup bebek için tedaviye başladım ve şuan hiçbir koşulda dişime operasyon yaptırmam mümkün değil..sende tüp bebek yaptırmadan burun ameliyatını ol cnm marta kadar oooo kaç gün var daha iyileşirsin..şöylede düşün hadi diyelim ameliyatı yaptırmadın daha sonra bebiş olduktan sonra ameliyat olman daha zor kendini iyi hissetmeyeceksin bebiş ilgi beklicek o daha zor.karar senin...
kızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)

oh oh ohh kızım sana dedik ya hamişsin sen die bak doğrulandı çok şükürler olsun...dünle bugün güzel oldu yyaaa hep pozitif duyuyoruz oh oh yandan yandannn

canımmmm tebriklerrrrrRabbim sağlıkla devamını nasip etsinnnnn

gözün aydıııınnn............çoook sevindim senn adına...rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşllh...

çok teşekkür ederim hepinize... çok mutluyum gerçekten... inşallah salı günü değerlerin katlandığını da görücez 2 hafta işe gitmedim yarın başlıyorum. umarım bi sıkıntı yaşamam işde iş le ev arası servis kullanmama rağmen gidiş geliş 4 saat sürüyor o biraz korkutuyor beni...

:79:
canım hayırlı olsun.... bende bugun test yaptırdım 1.2 yani elda var koca bi sıfır....

Kızlarrrr günayydınnnnnnn

Yeni hamişlerimislee tedavilerimisleee ümitlerimisslee yepyeni bir haftaya merhaaabaaaa

Kızlarrrr umuda yolculuğumuzzz tam gaz devam ediyorr hamişlerimizzzz hep yanımızda fulll destekçiiiii beklemedeki arkadaşlarımızzz hep bizimlee her anımızı paylaşıyoruuzz tedavideki arkadaşlarlarrrlaa aynı heyecana ortaak oluyoruzzz

enerjimiiizzzzz tavandaaa başlayalım şu haftayaaa bakalımmmmmmhepiniziii öpüyorummmmm

akdebr çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatlı bir şekilde rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:79::79::79:

günaydın kızlar hepimizin mutlu olacağı olumsuzlukların yok olduğu sağlıklkı mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle öpüldünüz

günaydın derin bende bu haftaya çok pozitif başladım inşallah bütün haftamız böyle geçer bizde seni öptük canım

Figerocum sen ataşehir memorıalda yaptırdın dimiidoktorun kimdi tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…