canım uzun protoklsün değilmiiiiiiiii
evet lukrin hiç kesilmiyor
devam ediyorsun yarın gidince dozu ayarlayacaklar ama devam edcesin yarından sonrada
selamm kızlar nasılsınızzz? bişi sorcam sizlere benim burun ameliyatı olmam lazım sürekli burnum kanıyo çünkü doktor ameliyatla kıkırdağı düzeltip damarlara değmesini engelleyerek tıkanıklığı düzeltip oradaki yarayı lazerle yakmamız lazım dedi kararını ver ameliyat için gün vereyim dedi bende çok kararsızz kaldım olayım mı olmayım mı diyee sağ taraftaki burun deliğimde tıkanıklık olduğu için zor nefes alıyorumm şuan ilaç kullanıyorumm nefes almak ve burun kanamasını önlemek için ameliyat gününe kadar kullanıcam beni rahatlatması için ama mart ayında dondurulmuşlarla transferim var acaba bi etkisi olurmuu ameliyat olmaktan korkuyorumm ama transferden sonra kullandığım ilaçları içemem bebeğe zararlı olabilir o yüzden sizce napmalıyımmm
saaaolll canıımmm beniiim yaaavallahi derde düşmüştümmm
kızlar hamileyimmmmmm. Bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)
cnmm öncelikle geçmiş olsun benim sana tavsiyem ameliyatını ol derim ama sana kalmış...bak ben tedaviden önce dişlerime operasyon olacaktı erteledim erteledim tüp bebek tedavime sıra geldi 6 ayı doldurduk ben dişlerimi unutup bebek için tedaviye başladım ve şuan hiçbir koşulda dişime operasyon yaptırmam mümkün değil..sende tüp bebek yaptırmadan burun ameliyatını ol cnm marta kadar oooo kaç gün var daha iyileşirsin..şöylede düşün hadi diyelim ameliyatı yaptırmadın daha sonra bebiş olduktan sonra ameliyat olman daha zor kendini iyi hissetmeyeceksin bebiş ilgi beklicek o daha zor.karar senin...selamm kızlar nasılsınızzz? bişi sorcam sizlere benim burun ameliyatı olmam lazım sürekli burnum kanıyo çünkü doktor ameliyatla kıkırdağı düzeltip damarlara değmesini engelleyerek tıkanıklığı düzeltip oradaki yarayı lazerle yakmamız lazım dedi kararını ver ameliyat için gün vereyim dedi bende çok kararsızz kaldım olayım mı olmayım mı diyee sağ taraftaki burun deliğimde tıkanıklık olduğu için zor nefes alıyorumm şuan ilaç kullanıyorumm nefes almak ve burun kanamasını önlemek için ameliyat gününe kadar kullanıcam beni rahatlatması için ama mart ayında dondurulmuşlarla transferim var acaba bi etkisi olurmuu ameliyat olmaktan korkuyorumm ama transferden sonra kullandığım ilaçları içemem bebeğe zararlı olabilir o yüzden sizce napmalıyımmm
kızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)
kızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)
çok teşekkür ederim hepinize... çok mutluyum gerçekten... inşallah salı günü değerlerin katlandığını da görücez 2 hafta işe gitmedim yarın başlıyorum. umarım bi sıkıntı yaşamam işde iş le ev arası servis kullanmama rağmen gidiş geliş 4 saat sürüyor o biraz korkutuyor beni...
:79:
canım hayırlı olsun.... bende bugun test yaptırdım 1.2 yani elda var koca bi sıfır....
canım hayırlı olsun.... bende bugun test yaptırdım 1.2 yani elda var koca bi sıfır....
üzülme desem????.....zor canım umarım çabuk atlatırsın:79:
Kızlarrrr günayydınnnnnnn
Yeni hamişlerimislee tedavilerimisleee ümitlerimisslee yepyeni bir haftaya merhaaabaaaa
Kızlarrrr umuda yolculuğumuzzz tam gaz devam ediyorr hamişlerimizzzz hep yanımızda fulll destekçiiiii beklemedeki arkadaşlarımızzz hep bizimlee her anımızı paylaşıyoruuzz tedavideki arkadaşlarlarrrlaa aynı heyecana ortaak oluyoruzzz
enerjimiiizzzzz tavandaaa başlayalım şu haftayaaa bakalımmmmmmhepiniziii öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?