Figerocum sen ataşehir memorıalda yaptırdın dimiidoktorun kimdi tatlımmm
evet canım ataşehir memorial da dr cem demirel de tedavi oldum
cnmm öncelikle geçmiş olsun benim sana tavsiyem ameliyatını ol derim ama sana kalmış...bak ben tedaviden önce dişlerime operasyon olacaktı erteledim erteledim tüp bebek tedavime sıra geldi 6 ayı doldurduk ben dişlerimi unutup bebek için tedaviye başladım ve şuan hiçbir koşulda dişime operasyon yaptırmam mümkün değil..sende tüp bebek yaptırmadan burun ameliyatını ol cnm marta kadar oooo kaç gün var daha iyileşirsin..şöylede düşün hadi diyelim ameliyatı yaptırmadın daha sonra bebiş olduktan sonra ameliyat olman daha zor kendini iyi hissetmeyeceksin bebiş ilgi beklicek o daha zor.karar senin...
oh oh ohhkızım sana dedik ya hamişsin sen die bak doğrulandı çok şükürler olsun...dünle bugün güzel oldu yyaaa hep pozitif duyuyoruz oh oh yandan yandannn
Canımcım benim de burnumda deviasyon var ve hiç nefes alamıyorumameliyattan kaçtım kaçtım şimdii daha beterim.bence kesin ol.bi kere bebek olsa onunla nası olucan öle düşün artı marta kadar toparlanırsın hayli hayli.benim kardeşim çok büük bir operasyon geçirdi 1 hafta da hiç bişi kalmadı.düşün estetik oldu o bildiğin kemiği kırdılar o halde yani.bence hemen olda saağlıklaa bebişii karşıla canım: ki benim görümcem hamişş hiç bi derdi yoktu burnunda ana şimdi hep tıkalı nefes alamıorrum diyor.hamişlikden demiş dru.
kızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)
baby çok geçmiş olsun canım bencede ameliyatını ol daha sonra tedaviye başlarsın kendine iyi bak canım:79::79::79:
geçmiş olsun baby, bende deviasyon ameliyatı oldum 2 sene önce, ama kemik eğriliği de vardı. onu düzelttirmedim korktum kemiği kıracaklar diye, şimdi bi taraf hala kapalıtam çözüm için bi ameliyat ol bence, benim gibi yarım yamalak bıraktıma işi
çok saol canımmm benimm ameliyatı en fazla şubatın ortalarına kadar olmam lazım marta transferim var çünküü parayı denkleştirip hemen olucamm bide bu çıktı başımıza transfer için para ayırmıştık ama ameliyat girdi işin içine özel hastanede çok pahalı ya gerçi bir kısmını sigorta karşılıyo ama yinede bizden bayaa bi para gidicek allah başka dert vermesin canımm ya allah yardımcım olsunn:92::92::92:
arkadaşlar merhaba
benim tüp bebekte ikinci denememdi ve dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.bugün 12.günümdü ve kanda çok ilginç bir sonuççıktı.sınır 5 ti benim sonucum 5.07 çıktı. Başına daha önce böyle bişey gelen varsa lütfen bana cvp yazsın.iki gün daha beklicem ama ne yapcamı şaşırdım.acil cvp bekliyorum arkadaşlar
canım ben yaşamdım böyle bir şey ama gittiğim merkezde yaşanlar vardı dr onlara gebe değilsiniz 10 .gün gebelik olsa böyle çıkmazdı demişti
ama 2 gün sonra tekrar yaptır test daha kesin olur
kızlar merhaba dün yumurtalarım toplandı . 4 taneymiş. Bugün aradılar 3 ü döllenmiş çarşamba transfere geleceksiniz dediler çok endişeliyim , tutar mı tutmaz diye . Millete baktım 20 tane 30 tane yumurta toplandı diye yazmışlar . Çok mu az şansım ne kadar acaba çok merak ediyorum ? böyle 3 ya da 4 tane yumurtası toplanıpta gebe kalan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?