Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım ataşehir memorial da dr cem demirel de tedavi oldum

Saol bebğim yaa benim arkadaşım varya eşinde hiç sperm bulunamayan bahsetmiştim.kendi druma götürdüm ama alternatif de bakalım dedik.önereceğim ona.

,
,,
,
,
saol canımm haklısın en iyisi biran önce olup kurtulmak bebek olmadannn teşekkür ederimm tatlım cvp için:79::79::79::79:

Günaydın kızlar...
uzun zamandır bakamadım siteye, neler oldu bitti haberim de yok artık,
nasılsınızz....
baby durumlar ne, derin sen ne yaptın en son aşılama sonucunu bekliyodun?
herzamanseninle sen nasılsın canım...
:)

çok teşekkürler derincimm cvp için nefes alamamak çok zor seni anlıyorum bende sadece sağ burun deliğimden nefes alamıyorum orası tıkalı zaten ameliyatıda oradan yapacaklar sürekli başımm ağrıyor ağrı kesicilerle duruyorumm tek taraflı nefes aldığım için beyne az oksijen gittiği için baş ağrısı yapıyoo en iyisi biran önce olup kurtulmakk herşey üst üste geldi ya bundada bi hayır vardır elbet neyse ameliyat parasını denkleştirip biran önce olayım ve kurtulayımm ekolde olucam orasıda özel herşey çok pahalı ya neyse allah yardımcım olsunnnn:92::92::92::92:

geçmiş olsun baby, bende deviasyon ameliyatı oldum 2 sene önce, ama kemik eğriliği de vardı. onu düzelttirmedim korktum kemiği kıracaklar diye, şimdi bi taraf hala kapalı tam çözüm için bi ameliyat ol bence, benim gibi yarım yamalak bıraktıma işi

Babbyycim olda kurtul var tebi her şeyde bir hayırrr

İSTANBULLLLLLLLLLL nerdesin bebeğimm yaaaaaaaaaoda negatif tatlımsonra geçen ay tam başlayacakken portakal kadar kist oluştu onu aspire ettiler.bu aya kaldı 2. deneme.31 aralıkda lucrine başladım bu kez uzun prot.olacak.dün regli oldum bugün iğnelere başlanacak nasipse öğleden sonra kontrole gidicem.böle işte ttaatlım durumlarsen anlat nerelerdesinn neler yaptınnnnçok özledim seni yaff kaybolma bi dahaaaa

ekinbebekiim nasılsın hayatım ne var ne yok???gelmiosun bayadır anlat bakalımmm

baby çok geçmiş olsun canım bencede ameliyatını ol daha sonra tedaviye başlarsın kendine iyi bak canım:79::79::79:

güzelikler nasılsınız
ben eh işte devam ediyorum
aslında çok yorgunum ama şimdi temizliğe başlayacaım

baby çok geçmiş olsun canım bencede ameliyatını ol daha sonra tedaviye başlarsın kendine iyi bak canım:79::79::79:

çok saol canımmm benimm ameliyatı en fazla şubatın ortalarına kadar olmam lazım marta transferim var çünküü parayı denkleştirip hemen olucamm bide bu çıktı başımıza transfer için para ayırmıştık ama ameliyat girdi işin içine özel hastanede çok pahalı ya gerçi bir kısmını sigorta karşılıyo ama yinede bizden bayaa bi para gidicek allah başka dert vermesin canımm ya allah yardımcım olsunn:92::92::92:

saoll canımmm benimm allahtan bende kemik eğriliği yok sadece içeriden eğri duran kıkırdağı düzeltip damarlara değmesini engellicekler tıkanıklığı açıp nefes almamı sağlayıp yarayı da lazerle yakıcaklarmışş offff ya söylemesi bile çok zor ama insan başına geldimi mecburr böyle hergün çekmektense bi kere ameliyat acısını çekmek daha iyi böyle söylüyorum ama korkuyorum tabii allah yardımcım olsun ne diyelim

allah devasız dert vermesin canım önemli olan sağlık bebek tedavin için de hayırlısı olsun canım herşey zamanla yoluna girer inşallah:79::79::79:

arkadaşlar merhaba
benim tüp bebekte ikinci denememdi ve dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.bugün 12.günümdü ve kanda çok ilginç bir sonuççıktı.sınır 5 ti benim sonucum 5.07 çıktı. başına daha önce böyle bişey gelen varsa lütfen bana cvp yazsın.iki gün daha beklicem ama ne yapcamı şaşırdım.acil cvp bekliyorum arkadaşlar

canım ben yaşamdım böyle bir şey ama gittiğim merkezde yaşanlar vardı dr onlara gebe değilsiniz 10 .gün gebelik olsa böyle çıkmazdı demişti
ama 2 gün sonra tekrar yaptır test daha kesin olur

canım ben yaşamdım böyle bir şey ama gittiğim merkezde yaşanlar vardı dr onlara gebe değilsiniz 10 .gün gebelik olsa böyle çıkmazdı demişti
ama 2 gün sonra tekrar yaptır test daha kesin olur

çok teşekkür ederim.banada 2 gün sonra bi daha bakalım.nadiren böyle şeyler olabilir dediler.Allahtan hayırlısı.zaten çok umudum kalmamıştı ama kesin bi sonuç çıkmayınca az da olsa umutlandım işte.bakalım nolcak.

kızlar merhaba dün yumurtalarım toplandı . 4 taneymiş. Bugün aradılar 3 ü döllenmiş çarşamba transfere geleceksiniz dediler çok endişeliyim , tutar mı tutmaz diye . Millete baktım 20 tane 30 tane yumurta toplandı diye yazmışlar . Çok mu az şansım ne kadar acaba çok merak ediyorum ? böyle 3 ya da 4 tane yumurtası toplanıpta gebe kalan var mı aranızda ?

30 tanesı olsun ısterse 100 olsun onemlı olan 1 tanesı deılmı takılma bunlara
hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…