Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar bugün gittim doktora 2 tanecik yumoşum büyüyorlar biri 16 diğeri 11 mm miş bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurucam bakalım pazartesi hayırlısıyla giricem inşallah döllenirler

canım inşşş inşşşşşşşşşş
ben herzaman duacıyım hepimizden
dua bizim aramıdaki en güçlü bağ

Kızlar bugün gittim doktora 2 tanecik yumoşum büyüyorlar biri 16 diğeri 11 mm miş bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurucam bakalım pazartesi hayırlısıyla giricem inşallah döllenirler

banu canım inşşşşşş
rabbim ol dedikten sonraolur
güzel şeyler düşün pozitif ol canım
inşşşşşşşşşşşşşş güzel olacak
ALLAHIN İZNİ İLE

banu canım inşşşşşş
rabbim ol dedikten sonraolur
güzel şeyler düşün pozitif ol canım
inşşşşşşşşşşşşşş güzel olacak
ALLAHIN İZNİ İLE

İnşallah canım dualarınızı bekliyorum.Bu arada senin içinde dua ediyorum inşallah bu tedavinde kavuşursun bebişine canım beni

inşallah canım dualarınızı bekliyorum.bu arada senin içinde dua ediyorum inşallah bu tedavinde kavuşursun bebişine canım beni

sağol canım allah razı olsun
kuzum inşşşşş neler yaşadığını iyi anlıyorum bendede yumoşlar boş çıkıyor
rabbim çıkış yolu göstersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:

selam kizlarr size bisey sorcam
tup bebek tedavisine baslicam ve adet duzensizligim var ,doktor gelmeden once progesteron ilacini kullanmami soyledi gunde kez gun boyunca

simdi bu ilac bitince hemen adet goruluyormu ,ne kadar sonra goruluyor
lutfen bilginiz varsa bana yazarmisiniz
cunku yurt disindan gitcem tedavi icin bizde duzensizlik olunca dusunce aldi beni

Canım ben transferden sonra kullandım onu bildiğim kadarıyla rahmin dökülmesini adt olaı engelleyici bir durumu var.mesela ben negatif sonuç aldım biraz kanamam oldu ilacı kullanınca durdu ta ki bırakana kadar.bırakınca regli oldum.muhtemelen ilacı bıaktıktan sonra regli olacaksın.

tünaydınnnn herkeseeeeee

canım doktorunla bir konuş istersen.. ama kötü bir şey olduğunu sanmıyorumm...
günaydın kızlar nasısınız? ben ve bebişim iyiyiz öpüyoruz sizi:79::79::79::79:

bizde sizi öpüyoruuzzzz.....

görüştüm dr la kızlaarr.dr um diyoki jelden kaynaklı olabilir ama hafta içi bi gelin kalp atışlarına tekrar bakalım...bu sanki bi çelişki gibi geldi bana...:18:

banu canım inşş dölenir yumoşların canım inşşşşş
kuuzm yaaaa o jele bağlı stres olma
lkendini sıkıntıya sokma ne olur jelim marifeti

kızlar bugun 6. Gunum sarımsı akıntının olması normalmı

kuuzm her şey gömlünden geçen gibi olsun inşşşşş

Kızzzlarrr acilll bi sorumm varrrr!!!! Bugün regli oldum lucrin için elimdeki evrakta 10 ünite diyordu dün 9. Sunu vuruldumm.yarın dra gidicem ama bugün ulaşamadım bugünde vurulacak mıyım???yani reglinin ilk günüde vuruluyor muuu???????????

canım uzun protoklsün değilmiiiiiiiii

evet lukrin hiç kesilmiyor
devam ediyorsun yarın gidince dozu ayarlayacaklar ama devam edcesin yarından sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…