Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim istersen bugun git hemn kan tahlili yaptir hic olmazsa kafan daha rahat olur zaten artik cikar sonuc bence hemen bugun git bir cok arkasdasimiz gununu beklemeden kanda yaptirmisti ve cikmisti

ayyy neguzel burda yagmurdan gecilmiyor canim bir baskin hava var birde progesteronun etkisinden heralde bende cok uyuyorum sende kendine iyi bak canim

ne habersiniz kızlar
hafta sonu seszliği gelmiş topiğe

yeteer evet sessiz topik bugün diğerleride öyle...bende bi iki iş yaptım yavaş yavaş bitmioki...midem bulanıyo devamli tuzlu yiyorum birazdanda kalkıp yemek yapacamm böyle....çido da hamiş çıktı şükür...sende ne var ne yok

evet çido hamiş bende bir şey öyle evde oturyorum
canım bulantıları fasülye yapıryor

kızlar sabah idrar da silik ikinci çizgiyi görmüştüm ya şuan karnım çok ağrıyor çok az peçeteye pembe akıntı geldi acaba neden bileniniz var mı? sabah gidip kanda baktırıcam ama çok korkuyorum.

selam kizlar yetercim ben baska ilac kulanacagim elimde kalan ilac var ama cok az istersen göndere bilirim ama ben ilkinde sivi olarak kulandim toz halinde deyil ikinci tüp bebeye basladim bunda siviyla tozu birbirine karistirarak vurunacakmisim... dr la konustuk yumurtaliklarim cok iyiymis ama kalitesizmis dedigin gibi unturosyonda gözükmüyo

kızlar sabah idrar da silik ikinci çizgiyi görmüştüm ya şuan karnım çok ağrıyor çok az peçeteye pembe akıntı geldi acaba neden bileniniz var mı? sabah gidip kanda baktırıcam ama çok korkuyorum.

cnm yaa belki tutunma kanamasıdır morelini bozma,hem neden sabahı bekliyosun gitsene bu akşam...

korkma belki tutunma akintindir allah yolunu acik etsin

hadi yaa üzüldüm bak ama allah büyük be canım bi yolu bulunur inş...
allah büyük canım
ama bilemiyorum yaaa

kızlar sabah idrar da silik ikinci çizgiyi görmüştüm ya şuan karnım çok ağrıyor çok az peçeteye pembe akıntı geldi acaba neden bileniniz var mı? Sabah gidip kanda baktırıcam ama çok korkuyorum.

canım edişelenme
yaaa ben sana yazdım keşke sabah baktırsaydın kandan bir şey olmaz üzülme
yarın görürsün

canım özelden yaZdım sana

Son düzenleme:
cnm yaa belki tutunma kanamasıdır morelini bozma,hem neden sabahı bekliyosun gitsene bu akşam...

bilmiyorum aslında neden beklediğimi galiba 12. güne şartladım kendimi aslında tüp bebk merkezinden pazartesi yaptır dediler de ben yarın yaptırmaya karar verdim.sabah kalkınca tekrar evde bi test yapar öyle giderim hastaneye. İnşallah sizlere yarın güzel haberi vereceğim

Gokkusagım cok tatlısın kızz ınsallah ıkız olsun hayatım mevlam versınde bırtane versın sekerım allahım agzından duysun mevlam bana ıkız versın ne dersen onu alıcam vallaha bak dıyorum canım benım allah razı olsun ,allahım senınde bebeyını sana sıkı sıkı baglasın hıc bırakmasın ınsallah 9 ay boyunca mevlam yuzunu guldursun tatlım benım,canım benım doktorumda dedı bana ıdrarda dıye burdakı dktrları bılmıyonmu hayatım herseyler bır acayıp Oluyo gercı sen benden tecrubelısın bılıyosun ıste evet canım benımde az kaldı hayırlısı allahım hepımızın yuzumuze baksın hepımız hamıs Olalım ınsaaaaaaalllhh ,sende dıkkat et tatlım bebısıne hersey gonlunce olsun kele

Yeteercım mevlam senın yuzunu guldurur de ınsallah 6 tedavın sana bebısını getırır bunu ıcten dılıyorum allahım emeyını bos etmezde ınsallah bılıyorum tatlım burda 3 defa bedava ama ınsan psıkolajıkman yıkılıyon napalım tatlım hersey bebıs ıcın sekerım allah buyuk umudumuzu yıtırmeyelım cok dua edıyorum sende et ve devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…