kızlar dr aradım müsait olmadığında hemşiresi ile görüştüm idrar yanıltıcı olabili biz çok güvenmiyoruz dedi sen test gününü bekle diyince ben yarın yaptıracağımı söyledim tamam dediler ama kafam karıştı acaba yanıldım mı erken mi sevndim....
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün bizi bekliyor hadi kalkın uykucular en uykucumuz herzaman seninle hava burda çok güzel insanın kendini dışarı atası geliyor birde deniz olsaydı ne güzel olurdu kendinize iyi bakın kızlr görüşürüz:79::79::79:
yeteer evet sessiz topik bugün diğerleride öyle...bende bi iki iş yaptım yavaş yavaş bitmioki...midem bulanıyo devamli tuzlu yiyorum birazdanda kalkıp yemek yapacamm böyle....çido da hamiş çıktı şükür...sende ne var ne yok
evet çido hamiş bende bir şey öyle evde oturyorum
canım bulantıları fasülye yapıryor
ahh yerim ben o fasulyeyi...cnm sen ne yaptın ilaç buldunmu hiç...
yok kuzum yaaa hiç bulamadım
kızlar sabah idrar da silik ikinci çizgiyi görmüştüm ya şuan karnım çok ağrıyor çok az peçeteye pembe akıntı geldi acaba neden bileniniz var mı? sabah gidip kanda baktırıcam ama çok korkuyorum.
kızlar sabah idrar da silik ikinci çizgiyi görmüştüm ya şuan karnım çok ağrıyor çok az peçeteye pembe akıntı geldi acaba neden bileniniz var mı? sabah gidip kanda baktırıcam ama çok korkuyorum.
allah büyük canımhadi yaa üzüldüm bak ama allah büyük be canım bi yolu bulunur inş...
kızlar sabah idrar da silik ikinci çizgiyi görmüştüm ya şuan karnım çok ağrıyor çok az peçeteye pembe akıntı geldi acaba neden bileniniz var mı? Sabah gidip kanda baktırıcam ama çok korkuyorum.
selam kizlar yetercim ben baska ilac kulanacagim elimde kalan ilac var ama cok az istersen göndere bilirim ama ben ilkinde sivi olarak kulandim toz halinde deyil ikinci tüp bebeye basladim bunda siviyla tozu birbirine karistirarak vurunacakmisim... Dr la konustuk yumurtaliklarim cok iyiymis ama kalitesizmis dedigin gibi unturosyonda gözükmüyo
cnm yaa belki tutunma kanamasıdır morelini bozma,hem neden sabahı bekliyosun gitsene bu akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?