Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

mrb lar arkadaşlar bende tüpbebeğe başlıcam adetimi bekliyorum sizce kısa protokolmı uzun mu iyidir aklıma takıldı bide benim doktorum 2tane koyabiliceğini söyledi yaşım 23 hemde buay herşey dahıl 3.5milyara indirdi eski hastalarına bende acilbişekilde tüpbebeğe karar verdim 2kez aşılama yaptırmıştım tutmadı yaptıran arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim çok korkuyorum çok heycanlııyım uykularım kaçtı artık:)))

yeterimmm insallah canim yaaaa ben bir sey hissttimiyorum
canim yaaa tutunup tutunmadigi artik belli olmustur demi dun biraz evimi toparladim amannn artik olan olmustur dedim
sen nasilsin? Optum

eh işte kuzum fena değilim bende
canım sizlerden güzel hebrler bekliyoruz
inşşşş

insallah canim insallah sende benim hep aklimdasin dualarimdasin canim hatta simdi bile ettim dua sana
insallah guzel haberlerini alacagiz canim rabbim yar ve yardimcin olsun

hayırlı olsun
uzun yada kısa protok senin rahim yumurtalık durum yaşın vs ele alınara dr tarından kara verilir
ama 2 embiryo koymaları şansını artırır
şansın bol olsun
rabbim yüzünü gülüdrsün

min canım teşekkür ederim rabbim seninde yüüzünü güldürsün inş hep okuyorum topiği doktorum ban hiç sormadı acil ben evet deyince adetin 2günü gel okadar dedi benim biarkadaşım başka biryere yaptırıyo ona vitaminler falan verilmiş kafam karıştı çok

canim hakkinda hayrilisi olsun insallah bu tedavin sana bebisini getirsin ben yeni yasadan dlayi 1 tane koyuluyor diye biliyorum ama turkiyede isler degisebiliyor ben yurt disindayim bura 1 tane koyuyorlar
canim uzunmu kisami olacagina senin hormonlarina bakildiktan sonra karar veriliyor diye biliyorum
alah yardimcin olsun tatlim

canım çok sağol türkiyede özeller yasa filan dinlemiyo koyuluyo valla eski hastasıyım 2yıldır gidiyorum aynı doktora bişey demedi uygun olursan koyarım dedi keşke türkiyede yaptuırna imkanın olsa:)

canim burdad vitamin vermiyorlar
ama ozellikle folik asit uzerinde duruyorlar
simdi sen oncelikle folik asit kullan sakin ihmal etme en onemlisi bu optum

canim burdad vitamin vermiyorlar
ama ozellikle folik asit uzerinde duruyorlar
simdi sen oncelikle folik asit kullan sakin ihmal etme en onemlisi bu optum
sağıol canım sende beklemedesin
değilmi rabbim yüzünü güldürsün evde aşılama yaptırdım zamandan kalan folıkasit var acaba içsemmi?

merhaba arkadaşlar..
tüp bebek tecrübesi olanlardan biraz bilgi almak isterim..
tüp bebek tedavisine hemen başlıyolarmı yoksa bi hazırlık dönemi oluyomu ilaç tahlil vs.
gibi..ben başka bi şehirde yaptırıcam da işten izin alma durumlarını falan ona göre ayarlamak istiyorum..tahliller falan hepsi ayrı ayrımı ücretlandiriliyo yoka belli bi ücret mi var??rapor olunca ücrette bişey fark ediyomu??ücreti hemen mi yatırıyoruz yoksa işlemden sonramı??
birkaç ay sonra bende başlıycam Allah ın izniyle.
çok teşekkür ederim şimdiden..

amin canım canım folik sit falan vermesi gerekiyordu
çok acele etmeseydin keşke sakin kafayla bir düşünseydin
bazan öyle yerler varki hadi hemen gel balayalım diyen
yani ne bilim yaaaa düzün dr merkez bulmak çok zor

sağıol canım sende beklemedesin
değilmi rabbim yüzünü güldürsün evde aşılama yaptırdım zamandan kalan folıkasit var acaba içsemmi?

tabiki canim tarihi gecmemisse hemen ic hatta simdi basla
hamilelikten en az 4 hafta once baslanmasi lazim folik asit kullanimina ben 4 aydir kullaniyorum

evet canim ben beklemedeyim cumartesi test gunum dualrinizi bekliyorum optum

cANIM ELBETTE TEKİK VE TAHLİLER YAPILIR HORMON TESTLERİN EŞİNİN SPERMİYORAMI RAHİM FİLMİ GİBİ BAZI TETKİLERİ İSTERLER VE ŞARTIRDA ZATEN
EĞER ÖZELDEN YAPRIACAKSAN ÇOK FAZLA ŞARTLA FALAN İLĞİLENMEZLER BEN TÜP BEBK İSTİYORUM DEDİĞİNDE YAPARLAR CANIM PAKET ÜCRETİVARDIR TÜP BEBĞE BAŞLADIĞINDA YAPILAN TESTLERDE AYRICA ÜCRET İSTEMEZLER
RAPOR ALDIĞINDA ELBETTE ÜCRETTE FARK OLUR
ŞİMDİ BU YAZDIKLARIM BİİZM MERKEZLE İLĞİLİ BU DUURM MERKEZDEN MERKEZE DEĞİŞİR BENİM GİTTİĞİM MERKEZDE ÖZEL ÜCRET 2500 TL RAPORLA 1700 TL VERİYORSUN AYRICA İLAÇLAR 2000 TL CİVARINDA TUTUYOR RAPORLA 800 TL YANİ İŞTE BÖYLE FARK VAR ARADA
AMA RAPOR ÇIKARTMANINDAŞARTLARI VAR

çok saol canım..
ben 4 yıllık evliyim..3 kez aşılama yaptırdım..eşimin sperm sayısı 4 milyon.. çekilmiş rahim filmim var zaten çift rahimliyim..ankara yada istanbul memorial da yaptırmayı düşünüyorum..
önce gidip tahlil ve ilaçlar gibi noktaları halletmek için 1 hafta falan sonra yumurta toplanması ve transfer içinde 1 hafta izin almam gerekecek galiba anladığım kadarıyla..

SLM KIZLAR NASILSINIZ
dün transferim oldu
artık herşey kısmett
size bişey sorucam transferimin 4.günü decapeptyl diye bir igne verdiler
tutunma ignesi dediler
sizlerde kullandınızmı
özelliklerine baktım ama hiç böyle bi özelligi yok

ayrıca çocuk aspirini kullanıyormusunuz sizde
tedavinin başından beri kullanıyorum ve halada kullanıcamm
bilgisi olan varsa benide bilgilendirebilirmi

hayrlı olsun canımsenimle olsun bebişin sımsıkı tutunsun sana
canım biz lukrin kualndık 3 veya 4 gündü tutnmayı gçüçlendirmesi için evet aspirinde kulanıyorduk
yani bunlar normal
inşşşş aramıza dönersin

canım eşinin sayısndan dolayı direk tüp bebk raporu alablimişsin bu sayla size nasıl aşılama yapıldı yaaa anlmadım canım kısa protoklode 15 20 gün sürüyor uzunda ise 40 gün gibi falan
inşş her ey gönlünden geçen gibi olsun

yetercm sağol yaa moral oldun bana teşekkür ederim

canım ben 5 kez tüp bebk yaptımış biriyim sadece deneyimlerimi paylaşıyorum eğer işinize yarıyorsa yazdıkların ne güzel
Ehhhh her seferinde bir şey öğrendim 5 tane yaptı

amin canım..çok saol yardımın için..Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..
aşılamaya ilk başladığımızda 13 milyondu sayımız 3 ayda 4 milyona düştü.. yıkandıktan sonra 1.de 3 milyon 2.ve3. de 2 milyon sperm verildi.. morfoloji sorunuda var.. tüp bebek bana çok uzaktı aslında ama şimdi son umudum o kaldı.. ankarada yada istanbulda yaptırıcam..denizli de yaşıyorum.. zor bi süreç olucak sanırım..adetin 2. günümü gidiliyo peki tedaviye başlamak için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…