evet iklisidegokkusagim ,esra insallah allahim emeyinizi bos etmez rabbim kucaginiz doldururinsallah canlarim hadi bakim arka arkaya guzel haber verinde sira bizede gelsin ayolll
slm millet kafam cok karışık ben bi aşılama gecirdim tutmadı cok kötü oldum bu ay için benden bi karar bekliyor ya tüp bebek diycem yada gene aşılama ne yapmalıyım bilmiyorum kısaca durumumuda yazayım ne bende nede eşimde bi problem yok ama 3,5 sene oldu hiçbirsey yok hamile kalamıyorum gitmedigim dr kalmadı sizce ne yapmalıyım pisikolojim alt üst offf offf
yok beb işim canım malesef zaten 5 denemede 2 kez transfer yaıldı bana yumoşlar dölnemiyor canım tutmamasının bir açıklaması yok malasefyetercim senin bebişin yok mu ? 5 denemenin 5 i de olumsuz mu sonuçlandı? merak ettim canım kusura bakma bi de hangi hastanelerde yaptırdın ? tutmama sebebi neydi?
inşşşşşşşşşş bebğim inşşşşşşşşşşsğl cnm sğl bitanem inş inş amin...Allahım tez zamanda sanada versin bitane inş..
esracım sğl cnm sende...inş seninde güzel hbrini alacaz...
inşşşşşşşşşşşş canım rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar bugün toplandı 1 tane yumurtam var yarın 11 gibi arıycaklar inşallah döllenir.Biraz ağrım var ama yatamıyorum yarın için çok heyecanlıyım
kızlarr günayyyyyydınnnnn:)gökkuşağıı esraaa çok az kaldı test gününüzeee
minacım zeynepcim figerocum herzaman seninleciimm dilekciim nasıı gidioo hamişlikk bakalımmmmm
yetercim günaydın nasılsın hayatım?
veeee tüm yol arkadaşlarm hepinizeeee güselliklerle doılu bir gün diliyoruummmmm
Dün kü kontrolümde herşey yolunda gitti iğnelere başladım dün ilk menagonumu vuruldummmhakkımızda hayırlısııııı
günaydın bebğim oğlana bakmaya geldim
sizde bakayım dedim
çıkcağım işlerim var
kız bu ne neşe
hep böyleol
gözün aydın her şey yolundaymış iğneler harryılı olsun
sana nurtopu gibi bir bebişi getirsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeterrrimmmmmmmmcümlemisee bebişşş getirrrsinnnnn
günaydın kızlarr hepinize güzel mutlu günler diliyorumben halen adet olmadım söktürücü içiyorum bakalım vardır elbet vakti diyelim beklemedeyim
sğl cnm teşekkür ederim iyi dileklerin için.Rabbim herkese nasip etsin inş...herzaman seninle sevindim tatlim adina allahim kucaginada: almayi nasip etsin yavrunu rabbim darisi bizlerede olsun insallah
minacım zeynepcim figerocum herzaman seninleciimm dilekciim nasıı gidioo hamişlikk bakalımmmmm
veeee tüm yol arkadaşlarm hepinizeeee güselliklerle doılu bir gün diliyoruummmmm
Dün kü kontrolümde herşey yolunda gitti iğnelere başladım dün ilk menagonumu vuruldummmhakkımızda hayırlısııııı
gokkusagim ,esra insallah allahim emeyinizi bos etmez rabbim kucaginiz doldururinsallah canlarim hadi bakim arka arkaya guzel haber verinde sira bizede gelsin ayolll
evet iklisideolsunlar
insallahhhh hepimiz bu tedavilerimizdeoluruz
canım geçmiş olsun
sebepsiz infertilitesiniz
zaten tüp bebk için rapor alacaksanız 2. aşılamayı şartı var
bencede aşılamayı yaptırmalısın hep tüp bebğe geçiş için hazırlık olur sana hemdekendini toparlasrın çünki tüp bebk aşılamadaan dah stresli bir tedavi
bir benim sana söyleyeceim
şu öncelikle kendini toparlaman
bak burada ne kadar çok arkadaşımz var 3.6 hatta benim bildiğim 9 defa tüp bebk denyen
ve bu işin en önemli kısmlarından bir tanesi pskolojik olarak çok iyi duyumdan olman
inşşşşş tedaviye gerek kelmdan bebişin sanansüpriz yapsın (benim kız kardeşimde sebepsiz infertilite 7 yılık evli 3 aşılaması oladu ama hala bebişi yok)
yeter 5 deneme yaptırdı hıc bırınde gebelık olmadı
hem adana seyhan hemde gene adanadakı turan cetınde yaptırdı denemelerını
tutunmama sebebı yoktur aslında
tek sebep rabbımın ıstedıgı vakıt olmaması vardır
ınşş kızımız mart ayında son denemesıylennnnn bebegıne kavusacaktırrrrrrrr ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
derincim canim nasilsin tedavine nezaman basliyorsun tatlim,bende bugun doktora gittik yumurtaliklarim olusmuus massallah iyi diyo doktor iste carsamba birdaha gidicem yumurtalik alma zamani ve tese konusulucak bakalim hayirlisi hayatim ,senin o arkadasinin esine ne dedi doktor bahsetmistin ya noldu tupe basladilarmi allahim rast getirsin canim opt
rabbım bnaa ve tum arkadslara yasat bu duyguyu maş size maşşşşşşşşşşş
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşşş
Merhaba kızlar bugün toplandı 1 tane yumurtam var yarın 11 gibi arıycaklar inşallah döllenir.Biraz ağrım var ama yatamıyorum yarın için çok heyecanlıyım
eeee kızlar ne var ne çokkkk
İyiyiz cnm sen nasılsın :)))
Tedaviye başlamak için gün sayıyorum sende ilk iğneni olmuşsun Allahım yüzünü güldürür inş tatlım
İyiyiz cnm sen nasılsın :)))
Tedaviye başlamak için gün sayıyorum sende ilk iğneni olmuşsun Allahım yüzünü güldürür inş tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?