Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım önce merkezine karar verip radevu almalısın yani 2.3 gün muayene edip sonrasında karar verirler
hakında hayırlı olsun
inşş bebişin sana hemen gelir

canım önce merkezine karar verip radevu almalısın yani 2.3 gün muayene edip sonrasında karar verirler
hakında hayırlı olsun
inşş bebişin sana hemen gelir

çok saol canım..seninle karşılaşmam çok iyi oldu aydınlattın beni çok saol..
dediğin gibi önce bi merkeze karar verip bi öngörüşme falan yapmam gerek sanırım..
Allah ım sana da nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla..

sğl iyiyim bende şükür olsun bebişimle yolumuza devam ediyoruz şuan bi sıkıntımız yok çok şükürler olsun Allahıma..
cnm şuan için bişi söylemek çok yersiz olur sen 2.gün sonucuna göre hareket et..dualarınıda eksik etme tatlım..
cnm yaa ne kadar şanslısın aslında ama anlamıyosun 4 yumurtan var ve bunun ne güzel 3üde döllenmiş bunuda geç 3 tane döllenmede önemli değil 1 tane olsun sağlam olsun tutsun yeter.o 20 30 tane yumurtası olanların sonradan ne sorunları çıkıyo bi bilsem çok rahatsızlanıyolar.sen haline şükret tatlım...
cnm benim sen inş pozitifi göreceksin içime hep öyle doğuyo inan...perşembe günü güzel hbrini bekliyoruz fıstık...

cnm transferinin haırlısı olsun öncelikle...
ben o iğneden kullanamadım ama yum.top işleminden 1 gün sonra prognex adlı iğneden kullanmaya başlamıştım...
ayrıca aspirin değilde coraspin kullandım ben ikiside aynı şey zaten onuda knamam olunca dr bırakmamaı söyledi bıraktım.....

inşşş canım inşşşşş
hepimize anne olmaı nasip etsin RABBİM inşşşşşşşşşş

herzaman sennle
ne haber kuzum

slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
malesef akşam gidemedim dr a
bugünde giremedim sabahtan yazamadım size gidemedim die pc de sorun oldu
ve bugün akşam üzeri gittim dr a
vee bebiş büyüyo maşallah gelişmelerimiz var
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
şükürler olsun Allahımaa...

gözün aydın canım yaaaaaaaaaa
çok sevindim allahım sağlıcakla kucaklmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yojimbo
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Nergis

Giriş tarihi:Jul 2009
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...

kızlar çok üzüldüm yaaaa diğer topiğe yazmış

canım testi ne gün yaptıracaksın
aslında yarında belli olur ama bılmıorum belkı yaptırırım 8. gunum
insallah canim insallah sende benim hep aklimdasin dualarimdasin canim hatta simdi bile ettim dua sana
insallah guzel haberlerini alacagiz canim rabbim yar ve yardimcin olsun
allh razı olsun canım
tetkık ve tahlıllerden sonra baslanıor

bnde 3. gunu lucrın kullandım canım banada verdı 20 ss

rabbım bnaa ve tum arkadslara yasat bu duyguyu maş size maşşşşşşşşşşş
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşşş

yetercim senin bebişin yok mu ? 5 denemenin 5 i de olumsuz mu sonuçlandı? merak ettim canım kusura bakma bi de hangi hastanelerde yaptırdın ? tutmama sebebi neydi?

yetercim senin bebişin yok mu ? 5 denemenin 5 i de olumsuz mu sonuçlandı? merak ettim canım kusura bakma bi de hangi hastanelerde yaptırdın ? tutmama sebebi neydi?

yeter 5 deneme yaptırdı hıc bırınde gebelık olmadı
hem adana seyhan hemde gene adanadakı turan cetınde yaptırdı denemelerını
tutunmama sebebı yoktur aslında
tek sebep rabbımın ıstedıgı vakıt olmaması vardır
ınşş kızımız mart ayında son denemesıylennnnn bebegıne kavusacaktırrrrrrrr ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

cnm hayırlı olsun güzel haberler alırsın inş. benimde ilk denememdi dün sonucunu aldım pozitif. yarın tekrar test yaptırıcam inşallah değerler 2 katına çıkmıştır. ben yumurta toplama işleminden sonra progynex iğnesi kullanmaya başladım 2 ampul her akşam hala devam ediyor. elevit ve coraspin kullanıyorum hepsine devam ediyorum ama senin kullandığın iğneyi duymadım. dr na tekrara sorsaydın için rahat etmesi için.

gözün aydın canım yaaaaaaaaaa
çok sevindim allahım sağlıcakla kucaklmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sğl cnm sğl bitanem inş inş amin...Allahım tez zamanda sanada versin bitane inş..
rabbım bnaa ve tum arkadslara yasat bu duyguyu maş size maşşşşşşşşşşş
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşşş

esracım sğl cnm sende...inş seninde güzel hbrini alacaz...

derincim canim nasilsin tedavine nezaman basliyorsun tatlim,bende bugun doktora gittik yumurtaliklarim olusmuus massallah iyi diyo doktor iste carsamba birdaha gidicem yumurtalik alma zamani ve tese konusulucak bakalim hayirlisi hayatim ,senin o arkadasinin esine ne dedi doktor bahsetmistin ya noldu tupe basladilarmi allahim rast getirsin canim opt

baby cim gecmis olsun tatlim once tabiki amaliyatini ol sonrada insallah bebisin gelsin hadi ha gayret canim benim

kızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)
Canım hayırlı uğurlu olsun

Canım senin gene iyi benimde bugün toplandı 1 tane çıktı

Merhaba kızlar bugün toplandı 1 tane yumurtam var yarın 11 gibi arıycaklar inşallah döllenir.Biraz ağrım var ama yatamıyorum yarın için çok heyecanlıyım

gokkusagim ,esra insallah allahim emeyinizi bos etmez rabbim kucaginiz doldurur insallah canlarim hadi bakim arka arkaya guzel haber verinde sira bizede gelsin ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…