amin canım..çok saol yardımın için..Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..
aşılamaya ilk başladığımızda 13 milyondu sayımız 3 ayda 4 milyona düştü.. yıkandıktan sonra 1.de 3 milyon 2.ve3. de 2 milyon sperm verildi.. morfoloji sorunuda var.. tüp bebek bana çok uzaktı aslında ama şimdi son umudum o kaldı.. ankarada yada istanbulda yaptırıcam..denizli de yaşıyorum.. zor bi süreç olucak sanırım..adetin 2. günümü gidiliyo peki tedaviye başlamak için??
canım önce merkezine karar verip radevu almalısın yani 2.3 gün muayene edip sonrasında karar verirler
hakında hayırlı olsun
inşş bebişin sana hemen gelir
sğl iyiyim bende şükür olsun bebişimle yolumuza devam ediyoruz şuan bi sıkıntımız yok çok şükürler olsun Allahıma..Günaydın kızlar...
uzun zamandır bakamadım siteye, neler oldu bitti haberim de yok artık,
nasılsınızz....
baby durumlar ne, derin sen ne yaptın en son aşılama sonucunu bekliyodun?
herzamanseninle sen nasılsın canım...
:)
cnm şuan için bişi söylemek çok yersiz olur sen 2.gün sonucuna göre hareket et..dualarınıda eksik etme tatlım..arkadaşlar merhaba
benim tüp bebekte ikinci denememdi ve dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.bugün 12.günümdü ve kanda çok ilginç bir sonuççıktı.sınır 5 ti benim sonucum 5.07 çıktı. başına daha önce böyle bişey gelen varsa lütfen bana cvp yazsın.iki gün daha beklicem ama ne yapcamı şaşırdım.acil cvp bekliyorum arkadaşlar
cnm yaa ne kadar şanslısın aslında ama anlamıyosun 4 yumurtan var ve bunun ne güzel 3üde döllenmiş bunuda geç 3 tane döllenmede önemli değil 1 tane olsun sağlam olsun tutsun yeter.o 20 30 tane yumurtası olanların sonradan ne sorunları çıkıyo bi bilsem çok rahatsızlanıyolar.sen haline şükret tatlım...kızlar merhaba dün yumurtalarım toplandı . 4 taneymiş. Bugün aradılar 3 ü döllenmiş çarşamba transfere geleceksiniz dediler çok endişeliyim , tutar mı tutmaz diye . Millete baktım 20 tane 30 tane yumurta toplandı diye yazmışlar . Çok mu az şansım ne kadar acaba çok merak ediyorum ? böyle 3 ya da 4 tane yumurtası toplanıpta gebe kalan var mı aranızda ?
cnm benim sen inş pozitifi göreceksin içime hep öyle doğuyo inan...perşembe günü güzel hbrini bekliyoruz fıstık...35 yas ustune konuluyor canım ama doktor ısıne geldıgı gıbı davaranıor anlayacagın koyan bır cok yer var
saglıklı olsun tek olsun yeter 1e 2 ye takılma hayırlısı olsun canım
bnde beklemedeyım bugun 7. gunum 3 gun sonra test gunum yarında adet gunum
SLM KIZLAR NASILSINIZ
dün transferim oldu
artık herşey kısmett
size bişey sorucam transferimin 4.günü decapeptyl diye bir igne verdiler
tutunma ignesi dediler
sizlerde kullandınızmı
özelliklerine baktım ama hiç böyle bi özelligi yok
ayrıca çocuk aspirini kullanıyormusunuz sizde
tedavinin başından beri kullanıyorum ve halada kullanıcamm
bilgisi olan varsa benide bilgilendirebilirmi
çok saol canım..seninle karşılaşmam çok iyi oldu aydınlattın beni çok saol..
dediğin gibi önce bi merkeze karar verip bi öngörüşme falan yapmam gerek sanırım..
Allah ım sana da nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla..
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
malesef akşam gidemedim dr a
bugünde giremedim sabahtan yazamadım size gidemedim die pc de sorun oldu
ve bugün akşam üzeri gittim dr a
vee bebiş büyüyo maşallah gelişmelerimiz var
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
şükürler olsun Allahımaa...
aslında yarında belli olur ama bılmıorum belkı yaptırırım 8. gunumcanım testi ne gün yaptıracaksın
allh razı olsun canıminsallah canim insallah sende benim hep aklimdasin dualarimdasin canim hatta simdi bile ettim dua sana
insallah guzel haberlerini alacagiz canim rabbim yar ve yardimcin olsun
tetkık ve tahlıllerden sonra baslanıormerhaba arkadaşlar..
tüp bebek tecrübesi olanlardan biraz bilgi almak isterim..
tüp bebek tedavisine hemen başlıyolarmı yoksa bi hazırlık dönemi oluyomu ilaç tahlil vs.
gibi..ben başka bi şehirde yaptırıcam da işten izin alma durumlarını falan ona göre ayarlamak istiyorum..tahliller falan hepsi ayrı ayrımı ücretlandiriliyo yoka belli bi ücret mi var??rapor olunca ücrette bişey fark ediyomu??ücreti hemen mi yatırıyoruz yoksa işlemden sonramı??
birkaç ay sonra bende başlıycam Allah ın izniyle.
çok teşekkür ederim şimdiden..
SLM KIZLAR NASILSINIZ
dün transferim oldu
artık herşey kısmett
tutunma ignesi dediler
sizlerde kullandınızmı
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
malesef akşam gidemedim dr a
bugünde giremedim sabahtan yazamadım size gidemedim die pc de sorun oldu
ve bugün akşam üzeri gittim dr a
vee bebiş büyüyo maşallah gelişmelerimiz var
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
şükürler olsun Allahımaa...
yetercim senin bebişin yok mu ? 5 denemenin 5 i de olumsuz mu sonuçlandı? merak ettim canım kusura bakma bi de hangi hastanelerde yaptırdın ? tutmama sebebi neydi?
SLM KIZLAR NASILSINIZ
dün transferim oldu
artık herşey kısmett
tutunma ignesi dediler
sizlerde kullandınızmı
sğl cnm sğl bitanem inş inş amin...Allahım tez zamanda sanada versin bitane inş..gözün aydın canım yaaaaaaaaaa
çok sevindim allahım sağlıcakla kucaklmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım bnaa ve tum arkadslara yasat bu duyguyu maş size maşşşşşşşşşşş
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşşş
Canım hayırlı uğurlu olsunkızlar hamileyimmmmmm. bugün kan da baktırdım 64 çıktı değerim salı günü tekrar baktıracağım. Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşallah. :):):)
kızlar merhaba dün yumurtalarım toplandı . 4 taneymiş. Bugün aradılar 3 ü döllenmiş çarşamba transfere geleceksiniz dediler çok endişeliyim , tutar mı tutmaz diye . Millete baktım 20 tane 30 tane yumurta toplandı diye yazmışlar . Çok mu az şansım ne kadar acaba çok merak ediyorum ? böyle 3 ya da 4 tane yumurtası toplanıpta gebe kalan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?