Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

banuuuu canım benim noldu yumoşun son durumu ne tatlımmm?????

Canım sonunda haber geldi şükür döllenmiş bir tanecik yumurtam Allahım inşallah ona can versinde bana sıkısıkı tutunsun.
Kızlar kardeşimde tüp bebek yaptırmıştı bugün ondan iyi haberi aldık hamile inşallah sonuna kadar gider.Darısı bana ve tüm isteyenlere

çok sevindim kardeşin ve senin için kardeşine aç tane transfer edildi darısı başima

bugün 7. günüm idrar testi negatif çıktı 7.gün çıkar mı cmt test günüm
cnmm hem7.gün çook erken test için hemde idrar testi kanda pozitifi görsen bile 2 .çizgi çıkmadığı oluyo..bunu hep topiklerde okuyoruz...sakın morelini bozma bol dua et...

cnm hadi hayırlısı olsun bak meleğin döllenmiş sana gelmek için gün sayıyo..inş oda güzelce gelişir vee sonunda hamişler listesine sende eklenirsin ayy ne güzell
bu arada kardeşinide tebrik ederim...

gözün aydın canım inş bebişinde sana smsıkı tutunur burada kardeşin içinde çok sevindim dilerim çifte mutluluk yaşarsınız aile boyu tatlım...

tupbaby cnm hadi seninde tedavin başlayacakmış ne güzel güzel hbrlerini bekliyoruz....

Ayyy sağol cnm :)) bekliyorum bakalım kendimi kaptırmadan sakin sakin ilerlemeyi düşünüyorum :))
Gerçi dün 2 negatif haberi aldım biri arkadaşım biride tanıdık ama napalım hep en kötüsünü düşünüp şükretmek lazım ...
Ah bir gelse küçük sıpaa ah bir gelse :)
Senin haberlerini okuyorum toopiklerden tatlım allahım sana bebişini bağışlasın doğum haberlerinide alalım inşş

saaolll canımmm işaalllaaahhhreglini mi bekliosun canımcım?

Evet cnm bekliyorum her ay gelmesin diye beklerken şimdide tedaviye başlayacağım için gelsin istiyorum insanoğlu işte :)))
Allahım kucaklarımızı boş çevirmesin inş . Tüp bebek bölümünde bebek hasreti çeken bütün arkadaşlarımın göbişleri dolsun

sagol her zaman seninle tşk sen en erken ne zaman test yaptın 5 inde 2 blast transfer edildi

tupbaby sagol insallah canim guzel dileklerin icin rabbim hepimizin kucaginida gobeyinide doldursuuunn amiiiinnnnnnnnn

hayırlısı olsun Derin'cim, inşallah bu sefer son sefer olur, inşallah güzel bi haber alırız senden yakında, bana ne desen haklısın canım, kaçakları oynuyorum bu aralar, aklıma bebekle ilgili hiç birşey getirmemeye uğraşıyorum, o yüzden bi süre siteye bakmadım... ama yine merak ediyorum sizi, bi bakayım durumlar nasıl dedim.. sayfalar uçmuş gitmiş tabi...
biz hazirana kadar mola verdik her şeye, yoksa ben yakında bakırköylük olurum, çok takıyorum kafama sürekli düşünüyorum...
off derin offf... hayat neden bize zor

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yaaa çok sevindim
inşş bölünmeye devam eder ve sana sımsıkı tutunur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ıyılık derın bebem beklemedeyız bakalım yumoslarımı aldırmama az kaldı valla sen nasılsın hayatım tedvıye nezaman baslıyon tatlım pek takıp edemıyorum malum doktora gıdıp gelıyoruz bakalım ınsallah hepımızın yuzunu guldursun canımmm

SAGOL GOKKUSAGIM INNSALLAH BUDEFA SENINDE BENIMDE BUTUN CANLARINDA BEBISLERIMIZI VERSIN RABBIIMMMSEN NASILSIN HAYATIM HADI HADI AZ KALDI GUZEL HABERLERE INSALLAH BIR BELIRTIN FELAN YOKMU TATLIM GINEDE TUTUNMUSTUR INSALLAH BILINMIYO BU ISLER ALLAHIM OL DIYINCE OLUR HAYATIM RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN CANIM BENIM

Yeeteerrcım sen nasılsın canım benım ne tatlısın sen herkese cvp yazıyon ne guzel bol bol dua alıyon hayatım allah gonlundekını versın tatlım

inş güzel bi tedavin olur cnm...inş cnm inş bütün hepimizin doğum hbrlerini verecez burada inş...
sagol her zaman seninle tşk sen en erken ne zaman test yaptın 5 inde 2 blast transfer edildi

cnm ben hiç idrarda bakmadım hep kada baktırdım ilk..
işk tedavimde 11.günde baktırmıştım ikinci tedavimdede 12.günde baktırmıştım...

Yeeteerrcım sen nasılsın canım benım ne tatlısın sen herkese cvp yazıyon ne guzel bol bol dua alıyon hayatım allah gonlundekını versın tatlım

canım BEN BURADAKİ KIZLARIN YAŞ OLARA BİR ÇOĞUNDAN BÜYÜĞÜM
VE BİR ÇOĞUNDAN ÇOK DENEME YAPTIM
AMA BÜTÜN BUNLARDAN ÖNEMLİSİ BEN İL TEDAVİYE BAŞLADIĞIMDA 2006 YILINDA BÜTÜN BUNALRI SORACAĞIM DERDİMİ ANLATACAĞIM BANADA YARDIM EDERMİSİN DİYECEĞİM KİMSE YOKTU HER ŞEYİ DR YADA HEMŞİREYE SORMAYA ÇALIŞIYORDUM
TÜP BBK DEDİĞİMDE BAA İNSANLARIN BAKIŞI NE TUHAFTI O NE DİYEREK
KONUŞMAK ANLATMAK CAVAP BULMAK ÇOK ZORDU

İŞTE BURADA SORUNAL SORULARA CEVAP VERİRKEN HEP BUNLAR VAR AKLIMDA

İNŞŞŞŞŞ VERDİĞİM CEVAPLAR ARKADAŞLARIMIN KARDEŞLERİMİİŞİNE YARIYORDUR

SEVİYORUM BEN SİZLERİ YAAA

sen bizim bilgi ablamızsın cnm...
inş mart ayındaki tedavinde sana dua edecek çook arkadaşın var
hayırlısıyla son tedavin olur inş cnm

sen bizim bilgi ablamızsın cnm...
Inş mart ayındaki tedavinde sana dua edecek çook arkadaşın var
hayırlısıyla son tedavin olur inş cnm

sağolun canlarım benim
sizlerde benim kardeşlerimsizin
ve değerlisiniz

Ve sizlerin dualrı benim için çok önemli değerli
beni dualarınızda unutmamamnız çok güzel
rabbim hepimizin yüzünü gülüdrsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…