banuuuu canım benim noldu yumoşun son durumu ne tatlımmm?????
Canım sonunda haber geldi şükür döllenmiş bir tanecik yumurtam Allahım inşallah ona can versinde bana sıkısıkı tutunsun.
Kızlar kardeşimde tüp bebek yaptırmıştı bugün ondan iyi haberi aldık hamile inşallah sonuna kadar gider.Darısı bana ve tüm isteyenlere
cnmm hem7.gün çook erken test için hemde idrar testi kanda pozitifi görsen bile 2 .çizgi çıkmadığı oluyo..bunu hep topiklerde okuyoruz...sakın morelini bozma bol dua et...bugün 7. günüm idrar testi negatif çıktı 7.gün çıkar mı cmt test günüm
Canım sonunda haber geldi şükür döllenmiş bir tanecik yumurtam Allahım inşallah ona can versinde bana sıkısıkı tutunsun.
Kızlar kardeşimde tüp bebek yaptırmıştı bugün ondan iyi haberi aldık hamile inşallah sonuna kadar gider.Darısı bana ve tüm isteyenlere
tupbaby cnm hadi seninde tedavin başlayacakmış ne güzel güzel hbrlerini bekliyoruz....
saaolll canımmm işaalllaaahhh reglini mi bekliosun canımcım?
sagol her zaman seninle tşk sen en erken ne zaman test yaptın 5 inde 2 blast transfer edildi
Babbyycim olda kurtul var tebi her şeyde bir hayırrr
İSTANBULLLLLLLLLLL nerdesin bebeğimm yaaaaaaaaaoda negatif tatlım sonra geçen ay tam başlayacakken portakal kadar kist oluştu onu aspire ettiler.bu aya kaldı 2. deneme.31 aralıkda lucrine başladım bu kez uzun prot.olacak.dün regli oldum bugün iğnelere başlanacak nasipse öğleden sonra kontrole gidicem.böle işte ttaatlım durumlar sen anlat nerelerdesinn neler yaptınnnn çok özledim seni yaff kaybolma bi dahaaaa
ekinbebekiim nasılsın hayatım ne var ne yok???gelmiosun bayadır anlat bakalımmm
tupbaby sagol insallah canim guzel dileklerin icin rabbim hepimizin kucaginida gobeyinide doldursuuunnamiiiinnnnnnnnn
inş güzel bi tedavin olur cnm...inş cnm inş bütün hepimizin doğum hbrlerini verecez burada inş...Ayyy sağol cnm :)) bekliyorum bakalım kendimi kaptırmadan sakin sakin ilerlemeyi düşünüyorum :))
Gerçi dün 2 negatif haberi aldım biri arkadaşım biride tanıdık ama napalım hep en kötüsünü düşünüp şükretmek lazım ...
Ah bir gelse küçük sıpaa ah bir gelse :)
Senin haberlerini okuyorum toopiklerden tatlım allahım sana bebişini bağışlasın doğum haberlerinide alalım inşş
sagol her zaman seninle tşk sen en erken ne zaman test yaptın 5 inde 2 blast transfer edildi
Yeeteerrcım sen nasılsın canım benım ne tatlısın sen herkese cvp yazıyon ne guzel bol bol dua alıyon hayatım allah gonlundekını versın tatlım
sen bizim bilgi ablamızsın cnm...canım BEN BURADAKİ KIZLARIN YAŞ OLARA BİR ÇOĞUNDAN BÜYÜĞÜM
VE BİR ÇOĞUNDAN ÇOK DENEME YAPTIM
AMA BÜTÜN BUNLARDAN ÖNEMLİSİ BEN İL TEDAVİYE BAŞLADIĞIMDA 2006 YILINDA BÜTÜN BUNALRI SORACAĞIM DERDİMİ ANLATACAĞIM BANADA YARDIM EDERMİSİN DİYECEĞİM KİMSE YOKTU HER ŞEYİ DR YADA HEMŞİREYE SORMAYA ÇALIŞIYORDUM
TÜP BBK DEDİĞİMDE BAA İNSANLARIN BAKIŞI NE TUHAFTI O NE DİYEREK
KONUŞMAK ANLATMAK CAVAP BULMAK ÇOK ZORDU
İŞTE BURADA SORUNAL SORULARA CEVAP VERİRKEN HEP BUNLAR VAR AKLIMDA
İNŞŞŞŞŞ VERDİĞİM CEVAPLAR ARKADAŞLARIMIN KARDEŞLERİMİİŞİNE YARIYORDUR
SEVİYORUM BEN SİZLERİ YAAA
sen bizim bilgi ablamızsın cnm...
Inş mart ayındaki tedavinde sana dua edecek çook arkadaşın var
hayırlısıyla son tedavin olur inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?