Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kizlarr gunaydin, sagol figarocum iyiyim cok sukur ama dusuncelerdeyim yarin benim yumoslar alinacak esim tese olucak dusun dusun nolucak diye insallah allahim cumamizi hayir eder dua edin canlarim benim sagolun:79::79:

canım herşey yolunda gider inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

canım maşallah darısı başıma ben dayanamadım 8 gün yaptım testi yarın tekrarlıycam inşallah benimkide katlanmıştır.ilk tahlili hangi gün yaptın kaç çıktı.

canım gözün adın allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli birşekilde kucağına almayı nasip etsin

slm canim
yok baska gelmedi insallah tutunma lekesidir
baska gelmeyince bende geri aramadim doktoru
progesteronu sadece 10 gun kullanacakmisim oyle dediler yumurta toplamadan sonra verdikleri kagitta oyle yaziyor hersey bitti simdi artik beklemedeyim cok zor yahuu son bir gun hayrilisiyla
insllahhh pozitifi gorebilirim canim

evet canim yaaaa cok haklisin hep bir tedirginlik
insallah rabbim hepimizin yuzun gldursun

yok canim baska olmadi insallah iyiye isaretir optum canim

yok canim cumartesi yapacam aslinda yarinmi yapsam diye dusunuyorum cikarmi aceba
ne bicim bir ulke yaaa
simdi turkiyede olsam gider kendi kafama gore istedigim yerde kan tahlili yaptiririm
burdaki dktorlar nekadar rahatlar sadece idrar tahlili yap diyorlar
canim takma kafana daha once sonucunuz nasildi teseden sonra kactane sperm bulunmustu simdide bulunur gecenkinde bulunduguna gore rabbim yuzunuzu guldursun kacta gideceksin yarin yine sakinlestiricimi verdiler sana hic acimiyo lokal anestezi yaparlar orda hadi guzel haberlerle gel insallah

ohhh canim masallahhhhh
hadi gozun aydin rabbim tamamia edirsin insallahhhhh

toanacımm haydi hayırlısı mübarek gün de yumoşlar toplanacak inşallahhhhhh herrşey yolunda gider tatlım dualarımız seninlee

gökkuşağım haydi hayırlı haberler ver bizeeeee

banunun transferi yolunda gider inşallahh

burcucum hoşgeldin tebrik ederim inşalllaaahhhh ablanda güsel haberler verir senin gibii

akdebir hayırlı olsun keseyide gör işallah hayırlısıylaaaa

yetercim nasılsın hayatım

istanbullll ttalım nasılsın?

figerooo zeynep mina nerdesinizzz kızlarrrrr

canım sevin tabi görümcem 11. gün yaptı 200 kusır cıktı ve ikizlere hamile hayırlı olsun canım şafak has. bende düşünücem artık umut diyodum ama orası bize cok uzak ya sen memnunmusun safak has.

eşime ateş hoca eekek faktörü yoktur diye rapor verdi deyerleri biraz yukseldi eşimin MAŞALLAH

şimdi beni adetin 2. günü cagırdı 1 ay daha takip yapalım dedi infertilitedek,i dr işim uzadı yanı anlıycan burcucum demekki böylesi hayırlıymış diyorum

ama sana cok sevindim bi görümceme bide sana cok sevin dim canım tekrar tebrik ederim

bagnununda ALLAH yardımcısı olsun İNŞALLAH emekleri bosa gitmez ALLAHIM bagnuyada böyle pozitifi görmek nasip eder İNŞALLAH

gokkusagim canim benim yine sakinlestirici veriyolar orda yarim narkoz veriyolar bana sonrada aliylar tatlim insallah allah hepimizin yuzunu guldursun canim,benim esim ilk tese oldugunda bendende baya yumurta cikmisti hemen hemen 21 tanesi dollenmisti ama iclerinden 2 tane daha kaliteli secip koymiuslardi canim ikinci tedavimdede baya dollenmisti o geri kalan emriyyla yumurtaliklari amislardi,onceki tesede cok cikmisti tatlim yinede simdi dusunuyorum valla kendimden cok esimin tesesini dusunur oldum canim valla cok zor surecler bunlar dusmanimada vermesin diyorum ve bu gecede uyuya bilcemi zannetmiyorum tatlim, rabbim yuzumuze baksin sende insallah hamilesindir mevlam rast getirsin isimizi gucumuzu,yuzumuz gulsun sugeceler cumalar yuzu suyu hurmetine tatlim dualarin icin sagol bebeemm insallah yarin guzel haberler verebilirim insaaalllahhh

sagol derinim tatlim benim zaten sizde olmasaniz bugun cok duygusalim canim be nedendir bilmiyorum insallah cuma gunu alinicak guzel gun guzel seyler olsunda yuzum gulsun istiyorum bakalim hayirlisi ,cuma gecesi bugun kizlar hersey gonlunuzce ve gonlumuzce olsun insallahhh

sağol kuzum iyiym çok şükür

yeterrrrrrr napiyosunnnn nasilsinnnn cicimmm

iyiym kuzum yaaaaaa
işler hiç bitmiyor
birde başka bir topikte duaya başladık
fırsatbuldukça dua okuyorum
bir kaç yerde daha var okumam gerekn duam
kızlar bu arada esraylakonuştum biraz toparlanmış

allahım hepimizn yardımcısı olsun inşşşşşşşşşş

kızlar ben bugün dr a gittim ilaç bitti halen adet olmadım sağımda ağrı var dedim kistmi var acaba dedim dedim vede kist çıktı 2 tane kist biri 2mm biri 3 mm dedi muhtemelen adetin bu yüzden gecikmiş dedi tedavim ertelenirmi dedim adette kistler gidebiliyo eğer gitmezse doğum kontrol ve bidahaki aya kalır dedi bende durum bu bakalım var bi hayır diyelim herzamanki gibi yine beklemek düşüyor bana

canım maşallah darısı başıma ben dayanamadım 8 gün yaptım testi yarın tekrarlıycam inşallah benimkide katlanmıştır.ilk tahlili hangi gün yaptın kaç çıktı.

cnm 11. gün idrar da çift çizgi silik çıktı.12. gün kan değerim 64 çıktı 14. gün 187 olmuştu 16. günde yani bugün 530 olmuştu. düşük yapma riskimiz normal gebeliklere göre daha mı yüksek çok kafam karışık her ağrım olduğunda acaba diye korkuyorum. inş biran önce güzel haberlerinizi alırız.

canım çok sağol...senin içinde hayırlısı olsun inşllh tüpe gerek kalmaz..ama kalırsada avrupa şafakdan çok memnunum tavsiye ederim .görümcenede selam söyle:)))

hiç korkma kanama olmadığı sürece ağrılar kasılmalar normalmiş...benim 8 gün 118 çıktı yarın vericem tekrar benim için dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…