kizlarr gunaydin,sagol figarocum iyiyim cok sukur ama dusuncelerdeyim yarin benim yumoslar alinacak esim tese olucak dusun dusun nolucak diye insallah allahim cumamizi hayir eder dua edin canlarim benim sagolun:79::79:
arkadaşlar 3. kan testi sonucumu da aldım 530 a yükselmiş dr çok iyi olduğunu söyledi.haftaya perşembe keseyigörmek için randevu verdi..İnşallah sizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız.
bu arada ben yeşilköy international hastanesinde tedavi gördüm iyi bir dr arıyorsanız o hastaneyi ve orada Dr İlknur Çitili çok çok tavsiye ederim. fiyatlarda çok abartılı değildi
slm kızlaar nasılsınızz...
bakıyorumda topikte güzel hbrler var oh oh ne güzel değerler yükselmiş maşallah...
toana cnm hiç korkma stres yapma bebişin için katlanman gerek...
diğer arkadaşlarrr ne var ne yok...
merhaba canım bişey sorucam sen ilk tahlilini nezaman yaptın bide kaç çıktı.
ben 12.gün yaptım cnm ve değerim 42.64 çıkmıştı..
14.gün 147.99
18.gün 740 çıktı..
arkadaşlar 3. kan testi sonucumu da aldım 530 a yükselmiş dr çok iyi olduğunu söyledi.haftaya perşembe keseyigörmek için randevu verdi..İnşallah sizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız.
bu arada ben yeşilköy international hastanesinde tedavi gördüm iyi bir dr arıyorsanız o hastaneyi ve orada Dr İlknur Çitili çok çok tavsiye ederim. fiyatlarda çok abartılı değildi
günaydın kızlar burcuşafak çok sevindim allah tamamına erdirsincanım dekopa canım allah yardımcın olsun kolay gelsin:79: gökkuşağım canım inşallah bir daha leke gelmemiştir sen drunu aradın mı leke geldi diye canım benimde leke gelmişti drum tutunma lekesi demişti gerçektende tutunuyormuş bebeğim bence drunu ara hem lekeyi söyle hemde ilacım bitti tekrar kullanacakmıyım diye sor biz ilk 3 ay kullanıyoruz :79::79:derin,yeter,baby,toana,dyg,herzaman seninle zeynep,mina ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar ne haber kızlar nasılsınız? inşallah bugün hep mutlu haberler alırız ve günümüz çok güzel geçer:79::79:
amin hepimizin.ne zor bi süreç dimi önce kaç yumurtam olucak kaçı döllenicek yok tutucakmı değer yükselicekmi bebekler gözükücekmi...allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
cnm benim yaa ne kadar üzüldüm durumuna bilemezsin...zor bi durum ama ne olur kendini yıpratma...oysa ben bugün saat 12de sana dualar etmiştim hayırlısıyla gelsin die demek bebişler daha gelmek istemedi..pek naz yapıyolar ama yılmak yok cnm elbet gelecekler kendine dikkat et...
cnm benim oh oh ne güzel maşallah sana..son adet tarihinden hesapla ne kadarlık olduğunu...google yede yaz oradan bulabilirsin kolayca..
cnm benim benimde 10.günümde olmuştu hafif 2 3 damla lekelenmem kafana takma çoğalırsa dr a git derim ben....
gokkusagim canim bana yumyurtalik alir almaz ilaca baslatiyorlar taki testten sonraya kadar devam ediyorlar senin fitili neden kisa kesmisler anlamadim o fittiller bebisin tutunmasi icinmis sen onu bir sor doktoruna canim,naptin buarada test oldunmu tatlim merak ettim yazmamissin umarim allah yuzunu guldurur bebeem,banada dua et kizz cok dusunuyorum en cokta teseyi off off ne zor surecler rabbim emeyimizi bos etme ltfen
canım evet 2 tane daha öncede denemelerim olduğu için.aleynacm tam seviniyimmi bilemedim cuma günü 2 katı olursa btamam diyceklermiş.çok heycanlıyım inşallah katlanır dua et benim için...sen ne durumdasın ateş bey 6 da görüştünüz dimi.
allah hepimizin dualarını kabul etsin bebekleriimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
cuma günü seni haberdar ederim zaten
toanacımm haydi hayırlısı mübarek gün de yumoşlar toplanacak inşallahhhhhh herrşey yolunda gider tatlım dualarımız seninlee
Gökkuşağım haydi hayırlı haberler ver bizeeeee
Banunun transferi yolunda gider inşallahh
Burcucum hoşgeldin tebrik ederim inşalllaaahhhh ablanda güsel haberler verir senin gibii
Akdebir hayırlı olsun keseyide gör işallah hayırlısıylaaaa
Yetercim nasılsın hayatım
istanbullll ttalım nasılsın?
Figerooo zeynep mina nerdesinizzz kızlarrrrr
yeterrrrrrr napiyosunnnn nasilsinnnn cicimmm
canım maşallah darısı başıma ben dayanamadım 8 gün yaptım testi yarın tekrarlıycam inşallah benimkide katlanmıştır.ilk tahlili hangi gün yaptın kaç çıktı.
canım sevin tabi görümcem 11. gün yaptı 200 kusır cıktı ve ikizlere hamile hayırlı olsun canım şafak has. bende düşünücem artık umut diyodum ama orası bize cok uzak ya sen memnunmusun safak has.
eşime ateş hoca eekek faktörü yoktur diye rapor verdi deyerleri biraz yukseldi eşimin MAŞALLAH
şimdi beni adetin 2. günü cagırdı 1 ay daha takip yapalım dedi infertilitedek,i dr işim uzadı yanı anlıycan burcucum demekki böylesi hayırlıymış diyorum
ama sana cok sevindim bi görümceme bide sana cok sevin dim canım tekrar tebrik ederim
bagnununda ALLAH yardımcısı olsun İNŞALLAH emekleri bosa gitmez ALLAHIM bagnuyada böyle pozitifi görmek nasip eder İNŞALLAH
cnm 11. gün idrar da çift çizgi silik çıktı.12. gün kan değerim 64 çıktı 14. gün 187 olmuştu 16. günde yani bugün 530 olmuştu. düşük yapma riskimiz normal gebeliklere göre daha mı yüksek çok kafam karışık her ağrım olduğunda acaba diye korkuyorum. inş biran önce güzel haberlerinizi alırız.
iki kat artynası gere diyolar seninki 3 er kat artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?