Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim eşim okadar iştahlı yediki anlatamam
küçük penisilin şişeleri gibi ufak bir flakonda

sizinki nasıldı....

bize vakumlu poşet içinde ve dışında büyük termos kutusunda geldi ben onları minik minik böldüm buzlukta duruyo kullanıcılarını bekliyo ama bizde tık yok...
polende aldık ama onuda kullanamadık...

bize vakumlu poşet içinde ve dışında büyük termos kutusunda geldi ben onları minik minik böldüm buzlukta duruyo kullanıcılarını bekliyo ama bizde tık yok...
polende aldık ama onuda kullanamadık...

polen arı sütü gibi tadı kötü degil onuda balla yeseydiniz keşke...
neyse çok şükür diyelim bebişin sana tutundu ve seninle

Mrb alaiye,canım çok üzüldüm sonucuna.ama Rabbim ol deyince oluyor hiç üzme tatlı canını diycem ama biliyorumki bu emeklerin sonucunu almak,bebeğine biran önce kavuşmak için üzülüyorsun.Rabbim inşallah normal yolla nasip eder belli mi olur bekleme sürecinde olurmu olur.bu arada bende antalyalıyım özlledim orayı.bizde tüpbebek tedavisi görüyoruz şuan iğne vurunuyom hergün.formdaki yazıları okuyunca etkileniyom bendemi aynı şeylerimi yaşıycam diyorum.Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

polen arı sütü gibi tadı kötü degil onuda balla yeseydiniz keşke...
neyse çok şükür diyelim bebişin sana tutundu ve seninle

kızlar siz neler kullanıyorsunuz böyle.bal çörekotu falan..embriyonun tutunması için mi bunlar?ben hiçbişey yapmıyrum sadece bana verilrn ilaçları kullanıyorum bunları kullanmak ne kadar doğru?

merhaba kızlar nasılsınız...
zambak tebrik ederim umarım değerin artar...
minik kus sayıya takılma benim de 7 yumurtadan 3 döllendi 2si iyiydi geçen defa da öyle hatta 2. kalite ile hamile kaldım ben geçen sefer. rabbim ol deyince...
yetercim en kısa zamanda hamile kalmanı çok çok diliyorum burda herkesin mutluluğuyla mutlu oluyorsun....

derin canım nerelerdesin yumurtalar toplandı mı?

Canlarımmmm günaydınnnnnnnzeynebim daha toplanmadı bugün son kontrol sanırsam cuma cmt si toplanacak sen nasılsın zeynepcimm minişş nasıl bakalımmm

Kızlar ne var ne yok zambak seni tebrik ederiim banucum başın sağolsun

Gökkuşağım nasılsınn ???sivilceler strestendir bol su iç tatlımmm

Toanammmmm transfer olmuşş maşallaahhhhkaç tane koydular kaçıncı gün kaç hücreliii

yetercim işallah yeni ilaçlarr şifaa olsun bebeğimmmm

figerocummmm nasısıın miniş nasıl bakalımmm

mina bizi terk ettiii

Kızlar bugün kkontrolüm var doz düştük pztsi.cuma cmt gibi toplama olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmm

sağolun KIZLAR DUALRINIZLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
DUALARIMIZLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

zambak 3 hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin çok sevindim.......

kızlar siz neler kullanıyorsunuz böyle.bal çörekotu falan..embriyonun tutunması için mi bunlar?ben hiçbişey yapmıyrum sadece bana verilrn ilaçları kullanıyorum bunları kullanmak ne kadar doğru?

Kızlarr hepiinize çokk teşekkürlerrr
allah isteyen herkese versinn inşallahhh

susesiiii
canımm ben arısütünün sadece çok faydalı oldugunu duymuştum
şifa niyetine yedim onu ben
ananası ise yumurta kalitesi ve tutunma için iyi oldugunu duydugumdan yedimm

hayırlısı ile inşallah degerim katlanır

bişey sorucam
ben cuma günü tekrar kan testine gidicem
acaba ogün dr.a görünsemmi kese gözükmez ozaman ama kararsızımda
tedavi oldugum merkeze gitmem imkansız bulundugum yerde degil zaten.

yoksa kanı verip 1hafta sonramı gitsem
siz nasıl yaptınız kızlar

bence kanı verip 1 hafta sonra git cnm

bir de ananası ve poleni ne zaman yedin cnm biraz detaylı yazar mısın
ben ilk defa deneyeceğim
ne varsa yapmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…