benim eşim okadar iştahlı yediki anlatamam
küçük penisilin şişeleri gibi ufak bir flakonda
sizinki nasıldı....
bize vakumlu poşet içinde ve dışında büyük termos kutusunda geldi ben onları minik minik böldüm buzlukta duruyo kullanıcılarını bekliyo ama bizde tık yok...
polende aldık ama onuda kullanamadık...
polen arı sütü gibi tadı kötü degil onuda balla yeseydiniz keşke...
neyse çok şükür diyelim bebişin sana tutundu ve seninle
evet cnm şükürler olsunki...
canım bişey sorcam sana ilk nezaman gittin dr.a
hemen ögrendigin gibimi gittin
kesen gözüktümü ilkinde
yok cnm 12.gün test yaptım 14.gün test ve 18.gün test yaptım ve kese için 1 hafta sonraya gün verdiler
sagol canım acaba cuma günü kese gözükürmü diye sordum??
ne habersiniz kızlarrrrrrrrr
Mrb alaiye,canım çok üzüldüm sonucuna.ama Rabbim ol deyince oluyor hiç üzme tatlı canını diycem ama biliyorumki bu emeklerin sonucunu almak,bebeğine biran önce kavuşmak için üzülüyorsun.Rabbim inşallah normal yolla nasip eder belli mi olur bekleme sürecinde olurmu olur.bu arada bende antalyalıyım özlledim orayı.bizde tüpbebek tedavisi görüyoruz şuan iğne vurunuyom hergün.formdaki yazıları okuyunca etkileniyom bendemi aynı şeylerimi yaşıycam diyorum.Allah hepimiz hakkında hayırlısını versinmerhaba kızlar öncelikle inşallah allah istediginiz şeyi hepinizin eline versin hayırlı şekilde bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım cuma günü yani ayın 14 de kötü haberi aldım moralim bozukmu bilmiyorum inanın birşey hissedemiyorum bile 3 aşılama geçirdim ama alışamamışım galiba doktorum bizden umutluydu yüzde elli şanss vermişti ama olmadı doktorumuzda şaşırdı ben sizden umutluydum dedi ama kısmet hayırlısı biz antalya tüp bebek merkezinde denedik kısmet olursa yine orada deneyeceğiz.gerçekten kısmet işi benimle beraber şansı düşük kişilerde vardı transferde ama onlarınki tuttu hayırlısı dedimya kısmet ama TARİFİ OLMAYAN BİR ACI YÜREĞİMİN ACISINI ANLATAAMIYORUM neyse sizleride üzmek istemem hepimiz için hayırlısı
polen arı sütü gibi tadı kötü degil onuda balla yeseydiniz keşke...
neyse çok şükür diyelim bebişin sana tutundu ve seninle
merhaba kızlar nasılsınız...
zambak tebrik ederim umarım değerin artar...
minik kus sayıya takılma benim de 7 yumurtadan 3 döllendi 2si iyiydi geçen defa da öyle hatta 2. kalite ile hamile kaldım ben geçen sefer. rabbim ol deyince...
yetercim en kısa zamanda hamile kalmanı çok çok diliyorum burda herkesin mutluluğuyla mutlu oluyorsun....
derin canım nerelerdesin yumurtalar toplandı mı?
minik kus sayıya takılma benim de 7 yumurtadan 3 döllendi 2si iyiydi geçen defa da öyle hatta 2. kalite ile hamile kaldım ben geçen sefer. rabbim ol deyince...
yetercim en kısa zamanda hamile kalmanı çok çok diliyorum burda herkesin mutluluğuyla mutlu oluyorsun....
Canlarımmmm günaydınnnnnnnzeynebim daha toplanmadı bugün son kontrol sanırsam cuma cmt si toplanacak sen nasılsın zeynepcimm minişş nasıl bakalımmm
Kızlar ne var ne yok zambak seni tebrik ederiimbanucum başın sağolsun
Gökkuşağım nasılsınn ???sivilceler strestendir bol su iç tatlımmm
Toanammmmm transfer olmuşş maşallaahhhhkaç tane koydular kaçıncı gün kaç hücreliii
yetercim işallah yeni ilaçlarr şifaa olsun bebeğimmmm
figerocummmm nasısıın miniş nasıl bakalımmm
mina bizi terk ettiii
Kızlar bugün kkontrolüm var doz düştük pztsi.cuma cmt gibi toplama olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmm
zambak 3 hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin çok sevindim.......
Canlarımmmm günaydınnnnnnnzeynebim daha toplanmadı bugün son kontrol sanırsam cuma cmt si toplanacak sen nasılsın zeynepcimm minişş nasıl bakalımmm
Kızlar ne var ne yok zambak seni tebrik ederiimbanucum başın sağolsun
Gökkuşağım nasılsınn ???sivilceler strestendir bol su iç tatlımmm
Toanammmmm transfer olmuşş maşallaahhhhkaç tane koydular kaçıncı gün kaç hücreliii
yetercim işallah yeni ilaçlarr şifaa olsun bebeğimmmm
figerocummmm nasısıın miniş nasıl bakalımmm
mina bizi terk ettiii
Kızlar bugün kkontrolüm var doz düştük pztsi.cuma cmt gibi toplama olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmm
kızlar siz neler kullanıyorsunuz böyle.bal çörekotu falan..embriyonun tutunması için mi bunlar?ben hiçbişey yapmıyrum sadece bana verilrn ilaçları kullanıyorum bunları kullanmak ne kadar doğru?
bişey sorucam
ben cuma günü tekrar kan testine gidicem
acaba ogün dr.a görünsemmi kese gözükmez ozaman ama kararsızımda
tedavi oldugum merkeze gitmem imkansız bulundugum yerde degil zaten.
yoksa kanı verip 1hafta sonramı gitsem
siz nasıl yaptınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?