slm kızlar az önce arandım şimdilik 1 tanesi 1. kalite diğeri 2. kalite olduğunu öğrendim. yarın aranacağım belki hoca riske girmez transfer eder dediler. bakalım yine yazacağım..
alındıkları günü saymazsak 2. gün oldukaçıncı gün bugün cnm
kızlar aranızda eşi genetik test yaptıtan var mı? dün doktor bizden genetik test istedi, varikosel vardı ama ameliyat olmasına gerek yok sonuca etkisi olmaz dedibu kötü bir haber.. ameliyat ile boşuna para harcamayın micro deneyin dedi... walla takdir ettim hocayı, ameliyat edeyeim de para alayım demiyo...
offf offf... micro ya devam dedi... şubatta başlasam mı.. hazirana mı kalsa....
sebebi bilinmeyen gruptayız yaşımın 40 olması bizi harekete geçirdi. ikinci denemem olacak bu yarı arayıp transfer edip etmeyeceklerini söyleyecekler.Mınık kusum kacıncı denemen canım problemınız nedır bıraz anlatsana canım,ınsallah allahım yuzunu guldursun tatlım
sagoll canımminşallahhh seninde alayını çekicezz burdaZambak 3 hayırlı olsun canım benımde transferım oldu beklemedeyım rabbım darısı bıze olsun
canımm kendinii hiç kasma agrın olabilir çok normallFıgarocum sagol tatlım dıleklerın ıcın bende sımdı 3 gun oluyo transfer gununu sayarsak bakalım kasıklarımda bıraz agrılarım var kımı hareket etme dıyo kımı hareketlı ol dıyo benım doktorlar zaten bırsey demıyo sadece cok su ıc ırara bol cık dedıler bakalım canım allahım yuzumuzu guldursun ınsallah
bence kanı verip 1 hafta sonra git cnm
bir de ananası ve poleni ne zaman yedin cnm biraz detaylı yazar mısın
ben ilk defa deneyeceğim
ne varsa yapmak istiyorum :)
transferi olan arkadaşlar muşmulada yiyin Anne karnındaki ceninin düşmesini önlüyomuş netten bakın faydalarına paylaşım dedim aklıma geldide :13:
aaa ilk defa duydummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?