Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm kızlar az önce arandım şimdilik 1 tanesi 1. kalite diğeri 2. kalite olduğunu öğrendim. yarın aranacağım belki hoca riske girmez transfer eder dediler. bakalım yine yazacağım..

kızlarrr merhabalarrrr
bugün mutluyum çok şükür başlıyoruz tedaviyeee kistler gitmemiş ama dr boyutları küçük dedi bide tahlil istedi ona göre başlıcaz dedi normal çıkmış dedi ve başlıyoruz çok şükür rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Fıgarocum sagol tatlım dıleklerın ıcın bende sımdı 3 gun oluyo transfer gununu sayarsak bakalım kasıklarımda bıraz agrılarım var kımı hareket etme dıyo kımı hareketlı ol dıyo benım doktorlar zaten bırsey demıyo sadece cok su ıc ırara bol cık dedıler bakalım canım allahım yuzumuzu guldursun ınsallah

Banucugum basın sagolsun canım benım stres yapma ınsallah senınde benımde bebıslerımız bıze yapısırlarda annelerını babaların sevındırırlerrrr ınsallllllhhhhh

kızlar aranızda eşi genetik test yaptıtan var mı? dün doktor bizden genetik test istedi, varikosel vardı ama ameliyat olmasına gerek yok sonuca etkisi olmaz dedi bu kötü bir haber.. ameliyat ile boşuna para harcamayın micro deneyin dedi... walla takdir ettim hocayı, ameliyat edeyeim de para alayım demiyo...
offf offf... micro ya devam dedi... şubatta başlasam mı.. hazirana mı kalsa....

Derıncım sagol tatlım bana ıkıtane transfer ettıller emrıyolar kalıtelı yumurta kalıtelı dedıler hucresını demıyorlar burda guzelım am cok ıyı oldugunu soyledıler bılmıyorum derıncıyım ınsallah bu defa olsun dıyorum kuranda okuyamıyorum malum dus alamıyorum daha ama bugun bıraz sancım var gıbı korkuyorum be ınsallah aynı olmaz yıne dua edıyorum rabbım rast getrsın ınsallah,senın durumlarda az kalmıs maasalah ınsalah hersey yolunda gıder tatlım benımm

canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi hatta değer düştü o yüzden druna güveniyosan ne öneriyosa onu yap çünkü bazılarınada ameliyat yarıyo bize dr fiziksel bi rahatsızlık yoksa önermiyoruz dedi ama zaten olmuştu o zaman vede bu kadar bilgili değildik o zamanlar:) hemen olcak sanıyoduk :)) genetik olayına gelincede biz yaptırmadık ama sanırım drumuz not aldı ve bu denememiz olumsuz olursa bizdende isteyecek.

Mınık kusum kacıncı denemen canım problemınız nedır bıraz anlatsana canım,ınsallah allahım yuzunu guldursun tatlım

Gokkusagım napıyon nasılsın canım benım bende bıraz uzanıyom bıraz kalkıyorum fazla uzanmakta ıstemıyorum bugun bıraz kasık agrılarım var adet sancısı gıbı bırde akıntım oluyo su gıbı ıyımı acaba bılmıyorum dusunmekte ıstemıyorum rabbım yapıstırır ınsallah

Mınık kusum kacıncı denemen canım problemınız nedır bıraz anlatsana canım,ınsallah allahım yuzunu guldursun tatlım
sebebi bilinmeyen gruptayız yaşımın 40 olması bizi harekete geçirdi. ikinci denemem olacak bu yarı arayıp transfer edip etmeyeceklerini söyleyecekler.

tlvyz'cim... bizde de bi başarısız deneme var, aslında benim doktorum da eşimin sonuçlarını görünce hiç ameliyat falan uğraşmayın dedi, biz yine bi üroloğa da soralım dedik, Ateş hocaya gittik.. ve oda aynı şeyi söyleyince artık kanaat getirdik napalımm...

Yeeettercımmm canım napıyon bebeemm ben dınlenmedeyım hayatım benımkılerı nasıllar dıye dusunuyom umuyorum dua edıyorumkı benı bırakmasılar ınsaallh allahım duysun ınsallah

Zambak 3 hayırlı olsun canım benımde transferım oldu beklemedeyım rabbım darısı bıze olsun
sagoll canımminşallahhh seninde alayını çekicezz burda
canımm kendinii hiç kasma agrın olabilir çok normall
ama hep yatmaklada olmazz
evett suu içç kabız olma dikkat ettt
güzell haberler alıcazz inşallahhh
bence kanı verip 1 hafta sonra git cnm

bir de ananası ve poleni ne zaman yedin cnm biraz detaylı yazar mısın
ben ilk defa deneyeceğim
ne varsa yapmak istiyorum :)

tedaviye başlamadan arı sütü kullanmaya başladımm tedavi boyuncada yedim
ananasıda aynen öyle tedaviye başlayınca yedimm
canım yedim dediysem 2tane ananası tek başıma yemişimdir
şuanda hala yiyorum ananas
suyunu içemedimm çok kötüüü
poleni ise bal ile karıştırıp ye...
canımm şifa allahtan ama bizler elimizden geleni yapalımm

canım benim ilk denemem
inşallah seninde sonucun pozitifff olurr

transferi olan arkadaşlar muşmulada yiyin Anne karnındaki ceninin düşmesini önlüyomuş netten bakın faydalarına paylaşım dedim aklıma geldide :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…