canım biz çift olarak yaptıdıkkızlar aranızda eşi genetik test yaptıtan var mı? Dün doktor bizden genetik test istedi, varikosel vardı ama ameliyat olmasına gerek yok sonuca etkisi olmaz dedibu kötü bir haber.. Ameliyat ile boşuna para harcamayın micro deneyin dedi... Walla takdir ettim hocayı, ameliyat edeyeim de para alayım demiyo...
Offf offf... Micro ya devam dedi... şubatta başlasam mı.. Hazirana mı kalsa....
hayırlı olsun kuzum bebişli olsun inşşşkızlarrr merhabalarrrr
bugün mutluyum çok şükür başlıyoruz tedaviyeee kistler gitmemiş ama dr boyutları küçük dedi bide tahlil istedi ona göre başlıcaz dedi normal çıkmış dedi ve başlıyoruzçok şükür rabbim herkesin yardımcısı olsun...
yeeettercımmm canım napıyon bebeemm ben dınlenmedeyım hayatım benımkılerı nasıllar dıye dusunuyom umuyorum dua edıyorumkı benı bırakmasılar ınsaallh allahım duysun ınsallah
hayırlı olsun kuzum bebişli olsun inşşş
canım benim çokkk sağol inşallahTüm isteyenlere inşallahhhh
zambak cığım
yazamadım özelden 10 dk sınırı var :)
benim yaş 28
bizim sperm sayısı, hızlılık ve morfoloji sorunumuz var
bu nedenle memorial de yaptıracağız canım
arı sütünü hemen alacağım :)
her gin 1 kere yiyeyim değil mii :)
saol bu arada ilgine ve samimiyetine
canım bizdede sorun aynıydı sizin gibi
26yaşındayım bende
arı sütünü sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce yedik üzerine su vs. bişey yeme
gecede yatarken aldık.
tadı kötü diye bazen bal ile karıştırdım yedim.ama polan kullanmadık sen alırsan daha güzel olur
nezaman başlıyorsun tedaviye?
reglimi bekliorum tatlım
eli kulağında kendilerinin
hemen gelir gelmez 2. gün ilaçla başlayacağım :)
Hayırlısı olsun canımslm kızlar az önce arandım şimdilik 1 tanesi 1. kalite diğeri 2. kalite olduğunu öğrendim. yarın aranacağım belki hoca riske girmez transfer eder dediler. bakalım yine yazacağım..
Hadi bakalım canım haberleri yazkızlarrr merhabalarrrr
bugün mutluyum çok şükür başlıyoruz tedaviyeee kistler gitmemiş ama dr boyutları küçük dedi bide tahlil istedi ona göre başlıcaz dedi normal çıkmış dedi ve başlıyoruzçok şükür rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Banucugum basın sagolsun canım benım stres yapma ınsallah senınde benımde bebıslerımız bıze yapısırlarda annelerını babaların sevındırırlerrrrınsallllllhhhhh
Hayırlısı olsun canım
Hadi bakalım canım haberleri yaz
Sağol canım inşallah bugün biraz kanamam oldu kasıklarımda çok ağrıyor idrarda yaptım negatif çıktı bugün 6. günüm doktoru aradım vajinal progestanı 2 ye çıkardı dinşen dedi bugün biraz kalkmıştım şimdi korktum inşallah bişey olmaz dua edin kızlar.
hayırlısı olsun canım
hadi bakalım canım haberleri yaz
sağol canım inşallah bugün biraz kanamam oldu kasıklarımda çok ağrıyor idrarda yaptım negatif çıktı bugün 6. Günüm doktoru aradım vajinal progestanı 2 ye çıkardı dinşen dedi bugün biraz kalkmıştım şimdi korktum inşallah bişey olmaz dua edin kızlar.
Hayırlısı olsun canım
Hadi bakalım canım haberleri yaz
Sağol canım inşallah bugün biraz kanamam oldu kasıklarımda çok ağrıyor idrarda yaptım negatif çıktı bugün 6. günüm doktoru aradım vajinal progestanı 2 ye çıkardı dinşen dedi bugün biraz kalkmıştım şimdi korktum inşallah bişey olmaz dua edin kızlar.
İnşallah canım öyledirCanımm yaaa sen içini ferah tut, dinlen bol bol.. İnşallah tutunma kanamasıdır, bebişin annesine tutunuyordur sımsıkı.
Nasıl olucam canım ya yatıyorum oturuyorum çok şükür kanamam kesildi kasıklarım ağrıyor.banuuuuuuuuuuuuu
nasılsnız bakalım
Biliyorum canım ama dayanamadım şimdi dinleniyorumidrar tesini boşuna yapmışsın kuzum ya
çok erkenn
ayrıca dr.unun dedigi gibi dinlen ani hareketler yapma
Banucugum allah buyuk senın vajınal fıtılını 1 tanemı verdıler bana ıkı ıkı dedıler herzaman oyle cunkı ben herdefasında 2 2 koydular olsaydı sımdıye teyzesı 6 tane olucaktı kızz ah ah onların heryerını yerım ben ahhhh ahhh bır olsa uzulme arkadasım bu ısler deneye deneye oluyo ınanıyorumkı anne olucaz bakalım yeterkı saglık olsun sende dınlen canım ınsallah bebısın senınledır kanamaların cokmu ne renkte gelıyo bol bol uzan ok
bugün 10. günümdü idrar testi yaptım büyük bir hevesle ama sonuç negatif cumartesi kan testim var bakalım sonuç ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?