Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldirim cnm bende aynen hep pkurum iş kanununu ama çoğunlukla işime gelen yerlerini görürüm işçiden olan taraflarını yani hiih
patron çok kızar bu huyuma muhasebecimsin benden yana olacağına işçiden yanasın der hep
napim şimdi sizin muhasebeci ben olsam öderdim valla 2 gününü neolcakki senin iki günle firmamı kurtulacak gıcık işte bunlar bacım napcan yaa

gerçekten çevre ile uğraşmak çok zor ama ben bakıyorum eğerki olayı anlamaycak kadar düşüncesiz vede cahillerse benden başka kimseyi ilgilendirmez diyorum

Gızemcım desene aynı bolgelrde sayılırız.ahhhh gonullerımız ve cocuk yonunden kaderlerımız bır yanı burdakı kardeslerle hep aynı.ımtıhaımız buyuk.allah hepımıze yardım etsııın.

şu çöp kutularına bırakılan bebeklere çok üzülüyorum.onlara bunu yapanlar insan olamazlar .biz bu kadar yanarken onlar bu yapıyor allah onları bildiği gibi yapsın.

YYAAAAAA HİÇ SORMA ONLARA BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM senağlama senağlama senağlama

gerçekten çevre ile uğraşmak çok zor ama ben bakıyorum eğerki olayı anlamaycak kadar düşüncesiz vede cahillerse benden başka kimseyi ilgilendirmez diyorum

ama okadar bos bogazlı ınsan varkı.sendemı kocandamı sorun.nealaka sorunmu oldu sımdı aslında konusma tarzı belkı kotu degıl ama ınsan gıcık kapıyor bırde ınsan kendıne sorun olsa hemen dıyorda esınınkını soyleyemıyor ne bıleyım turk etnık yapısı bıraz tuhaf.

canm bende 34 yaşındyım iki nedenme yaptım kısmetse yaza 3 denemeyi düşünüyorum sonuç inşş fozitif olurda tekrar tekrar denemk zorund kalmayız

ayy sinir oldum kızlar yaa tansiyonum çıktı parasından değil neyin hesabını yapıyorlar pişkin pişkin bide 1 hafta izin al c.tesiyide kesiyorlar izinden bıktım ben bu özel sektörden kafamı nerelere vursam bilmemki ahh ahhh

yyaaaaaa bence şu da var sorun olduktan sonra bende olsa ne eşimde olsa ne
işte var ortada bir sorun

yetercıım ne yaptın enısten nasıl bırseyı yoktur ınsaalah.

canım has gittim tahileri vardı grip olmuş ağır geçiriyor
şimdi birde domuz gripi derdimiz varya

ama allahtan sonuçlar temiz çıktı

kızlar ben kaÇtım daha yemek yapcaĞım

kızlar benden sonra kaynatmışsınız bayağı
meldircim haklısın rapor konusunda iki günle zengin olacaklar sanki bende de çok kesinti oldu her ay 30-40 kesiliyor bu ay 100 kesilmişti 2 ay öncede 200 kesilmişti hastane eczane kesiyorya biz birde il dışına sevkli gidiyoruzya her seferinde 18 kesiliyormuş okadar çok gittikki valla sayısını unuttum eczaneyede öyle defalarca ilaç aldık 1 yıla yakındır tam maaş almadım bende

gizemcim nerdesin uğur dündarla müge anlıya göndermişsin inşallah tez zamanda alırsınız sonuç

erdem hastanesi ümraniye de canım tüm personel bayan daha rahat olurum dedimm öyle tercih ettim doktorları da ii yanii ama olmadı nasip değilmiş

gizem im ben aşılamalarımı yaptıralı çok olduu o zaman 2 sene öncedir sanırım 1000 1500 civarı tutmuştu hastane fakörü malumm güvenicek başka yer buamadım gebzede orayı tercih tmiştim olmadııı
hala bekliyoö olsun diye hihihiiii

güllücan canım güzel sonuçlar bekliyoruz senden dualarımız seninle

yazın benıde olmayanlar lıstesıne sankı saka gıbı yaaa.dun testım sonucu 0,85 cıktı ayy blmıyorumda sankı ıcımde bır umut daha var gıbı ne bıleıym ınanmak ıstemıyorum heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…