bencede canım cok sanslısın.benım aılme ıstemedıklerı bır evlılık yaptıgım ıcın aramız pek ıyı degıl zaten bırde cocgumuz olmadıgını cevremız bılse ozman kına yakarlar zaten.bırdehıc akrabalarımızda tup yada tedavıyle cocuk yapan yok gıbı.masalah boyle dogurgan aılelerden bıım gıbısıde oluoyr demekkı.nasıp ya mılletın agzına sakız olmaktansa hıc kımseye dememk daha ıyı.vakıtte gecıyor ama mıllet sureklı soruyor bır sorunmu var ınsana gına gelıyor valla kılzar.cokzor durmumuz.allah hepımıze yardı metsın.
şu çöp kutularına bırakılan bebeklere çok üzülüyorum.onlara bunu yapanlar insan olamazlar .biz bu kadar yanarken onlar bu yapıyor allah onları bildiği gibi yapsın.
gerçekten çevre ile uğraşmak çok zor ama ben bakıyorum eğerki olayı anlamaycak kadar düşüncesiz vede cahillerse benden başka kimseyi ilgilendirmez diyorum
şimdi yeni nesilde hemen hemen herkez bu sorunu yaşıyor.çok fazla etrafımda var.34 yaşındayım 3denememi yaptırıyorum.bir kaç sene daha olmazsa ondan sonrada denemeyi düşünmüyorum.çünkü ondan sonrası bana göre bencillik oluyor.ama rabbim kendiliğinden verirse o başka tabiki
yanlışlıkla hamile kalanlarada ben gıcık oluyorum
ama okadar bos bogazlı ınsan varkı.sendemı kocandamı sorun.nealaka sorunmu oldu sımdı aslında konusma tarzı belkı kotu degıl ama ınsan gıcık kapıyor bırde ınsan kendıne sorun olsa hemen dıyorda esınınkını soyleyemıyor ne bıleyım turk etnık yapısı bıraz tuhaf.
canm bende 34 yaşındyım iki nedenme yaptım kısmetse yaza 3 denemeyi düşünüyorum sonuç inşş fozitif olurda tekrar tekrar denemk zorund kalmayız
yetercıım ne yaptın enısten nasıl bırseyı yoktur ınsaalah.
güllücan canım güzel sonuçlar bekliyoruz senden dualarımız seninle
güllücan canım güzel sonuçlar bekliyoruz senden dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?