erdem hastanesi ümraniye de canım tüm personel bayan daha rahat olurum dedimm öyle tercih ettim doktorları da ii yanii ama olmadı nasip değilmiş
gizem im ben aşılamalarımı yaptıralı çok olduu o zaman 2 sene öncedir sanırım 1000 1500 civarı tutmuştu hastane fakörü malumm güvenicek başka yer buamadım gebzede orayı tercih tmiştim olmadııı
hala bekliyoö olsun diye hihihiiii
yazın benıde olmayanlar lıstesıne sankı saka gıbı yaaa.dun testım sonucu 0,85 cıktı ayy blmıyorumda sankı ıcımde bır umut daha var gıbı ne bıleıym ınanmak ıstemıyorum heralde.
günaydın kızlar
gullucan canım herşeyin hayırlısı inşallah bundan sonraki sefere canım üzme kendini allah büyük bizim sınavımızda bu sanırım.....
herkese günaydın canlar meldirim yeterim
güllücan cnm allahtan hep hayırlısını diliyoruz diymi güzelim metanetli ol.üzülme demek kolay biliyorum ama çaresiziz tekrar deneyeceğiz cnm pes etmek yenilmek yok
bak meldirinde söylediği gibi bizim sınavımız da bu((((
AMİN CNM AMİN
afiyet olsun sana slm söle kardeşine :))))
güllücan hangi gün yaptırdın testi belki erken yapırdıysan değer düşük olmuş olabilir
canım bende kendımı oyle kandırmak ıstıyorum ama 11.gun aksamı yaptırdım.ne bıleım bu kadar dusuk cıkamaz gıbı gelıyor.ulun beyle gorusemedım hala aradım gelmemsıtı.onunla konuscam bakalım bana ne dıcek.sen ne yaptın.
canım benim 12. gün 5 çıkmıştı. belki senin geç tutunmuştur benim gibi diyecektim ve ya dış gebelik. ben şuanda bıraktım kendimi çok fazla sterese girmiştim bugün karar aldım normal hayatıma döneceğim ve artık fazla düşünmeyeceğim dış gebelik mi, normal gebelikmi diye düşünmekten çıldıracaktım tahlillere devam bakalım normal seviyeye gelene kadar beklicem buda benim kaderimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?