Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

111) hazarıcan-------------Bursa Acıbadem---------?

Adımı listede gördüm de şöyle bi duygulandım anadolu sağlık merkezi gebze yazmışsınız üzerinden 1 sene geçti.12 gün sonra karşılaştığım 1 sayısını unutmuyorum (((

canlarım ben geldim değerim 12.5...cuma test tekrarı...

derincim cnm çok sevindim ne güzel hiç yoktan 0 çıkmadı buna şükredelim cuma günüde inş kat kat katlanır değerim...
banu seninde tedavin başlamış hayırlısı olsun cnm...
yeter cnm Allah eşine şifa versin dualarımız seninle...

''derin 2'' canım inşallah cuma günü hayırlı haberler alırsın.Allah senin,benim ve tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun canımm

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar iyi geceler,ben bugün kanda gebelik testi yaptırdım hamile değilmişim.Kafamdan kaynar suar döküldü sanki duygularımı kaybettim tamam deim doktora hiiiç ağlayamadım uzun süre.sonra deniz kyısına gittim tek başıma öyle bakındım durdum eşim aradı konuşamadım ve benim gözerim yaş doldu ağladım ağladım tek başıma.sonra 2 saat sonra falan eşim çıkmış gelmiş işten.konuşamadım.bu arada burdaki tek arkadaşım özlemi aramıştım o gelmişti ona anlattım yine gözyaşlarıma hakim olamadım isya etmiyordum ama neden hep olumsuzluklar benim peşimdeydi anlamıyorum.8 yıldır öğretmenim ve atama bekliyorum işsizim bi yerde çalışmıyorum maddi olarak çok sıkıntılı olmasakda öyle çokda iyi değiliz yek avantajımız evimizin kira olmamasıydı belki.sınav stresi heryıl beni yıprattığı için bebek istiyoruz kaç yıldır onun için mücadele verirken o da olumsuz sonuçlanıyor hep.bu arada daha önceki tedaviminin olusuz sonuçlandığını öğrendiğimde daha 2 aylık eltimin hamile haberini almıştım buda beni çok üzmüştü onu atlattım tüpbebeğe başaldım (şimdi eltim 6 aylık falan oldu,ve biz aynı binada oturuyoruz) şimdi o da negatif sonuçlandı.ailem antalyada ben izmirdeyim yani ailemde uzak sık sık onları görememekte beni yıpratıyor,sınav,bebek negatif negatif negaif...bırak artık beni diyorum beynimi hep oumlu düşünmeye empoze atmeye çaıştıkça dahada kötü oluyor.Rabbim beni bir sınava soktu ve sabrımı deniyor ya sabır diyorum aklıma mukayet olayım.Allah a hamd olsun diyorum.hepinize hayırlı geceler ben çok yazdım vee çok karışık yazdım sanırım.çünkü kafam yerinde deği kızlar.hepinize iyi geceler Allah sizinle olsunnnnnnnnn

canım benim de umutsuzluğa kapılıp çok ağladığım günler geceler oldu.benden sonra evlenen arkadaşlarımın çocukları oldu.Eşim böyle zamanlarda bana hep ''Allah kabul etmeyeceği duaları ettirmezmiş kullarına''der bana.Sen de öyle düşün duaların,dualarımız bir gün kabul olacak ve biz kavuşucağız bebeklerimize.Sadece biraz nazlılar galiba:) Ben de 5 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri bebek istiyoruz ama olmadı.ben de PKO var eşimin de sperm sayısı düşük.4 ay klomen tedavisi gördüm sonuç alamadık.daha sonra eşimin görevi dolayısıyla il değiştirdik.şimdi Manisadayız.burada tedaviye başladım fakültede.doktor normal yollarla hamile kalamayacağımı söyledi aşılama yapalım dedi.ben de rahim filmi,lapraskopi gibi işlemleri yaptırmak istemediğim için tüp bebek tedavisine başlamak istedim ve başladık.1 haftadan beri tüp bebek tedavisi görüyorum.Pko hastası olduğum için e2 hormonum birden yükseldi.doktor işimiz zor olacak dedi.günde en az 3,5 litre su içmeye başladım.kasıklarım ve belim çok ağrıyor.ohss riskim var diye korkuyorum ama sonuç pozitif olacaksa eğer değer diyorum.
Bu süreçte moral çok önemli,moralimizi yüksek tutmalıyız yapabildiğimiz kadar.rüyalarımda doğum yaptığımı ve bebeğimi emzirdiğimi ve Allahım sana şükürler olsun bana da sonunda bir evlat verdin diye dua ettiğimi görüyorum.Bebeklerimize kavuşunca negatif çıkan test sonuçlarını,göbeğimizdeki hormon iğnelerinin izlerini:) yaşadığımız tüm sıkıntıları unutacağız.O zamanda bebeklerimizin sorunlarınla uğraşacağız inşallah.internette tüp bebek özel bölüm veya anne olmak istiyorum gibi bölümlere girmiycezde bebeğimin kabızlık problemini nasıl çözerim?ek gıdalara ne zaman başlasam gibi forumlarda dolaşağız Yüce Rabbim tüm herkesin,bebek sahibi olmak isteyen herkesin ama herkesin dualarını kabul etsin.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım benim çok zor rabim sabır versin acını yaşa kendini fazla yıpranmadan çok zor seni anlıyorum

canım neler hisetiğini iyi biliyorum anlıyorum neden dersen ben tam 5 kez yaşadım bunları
susesi ne zordur ne kadra zordur bilirim ama inan bana daha zorları var
bak ben bu 5 denmede allahım ne zormuş derken eşimin beyninde kist çıktı dr arıyorum ameliyat için ve riskli bir ameliyat allahım diyorum meğerse tüp bebkte negatif aldığımda canım yandı sanıyordum ama değilmiş şimdi eşimi kabetme korkusu okadar kötü ki okadar kötü ki ve benim elimden hiç bir şey gelmiyor sadec dua edyorum ve ağlıyorum
sana yaşadığın hafif demiyorum ama eşin yanında sağlığınız yerinde evet tüp bebk maddi manevi zor ama yine denersiniz allahım inşş kucakladığın günleride gösterir yeterki sen olmsuz düşünme

Son düzenleme:

Canım benimne demeli...Sadece şunu söyleyebilirim çok acıyor önce sonra kabuk bağlıyor istemesende...Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi tüp bi aşılama koca sıfırlar.Ardındansa bi bilinmezRabbim güç verecek.inan bana çekemeyeceği yükü vermez kuluna inan nolursunseni çok seviyoruz.hepimiz senin her zaman yanındayız bunu sakın unutma olur mu

günaydın nasılsınıs????

canım günaydınnnnnnnnnsen nasılsıın bakalımmmm

canım çok zor şeyler yaşamışsın rabbim sıkıntılarını gidersin ama eltinin hamile olması seni üzmemeli bence ben görümcemle 2 ay arayla evlendim 2 çocuğu var benim hiç yok ama hep duacı oldum bence öyle olmak lazım. şimdi hamialeyim eltimin olmuyor ve ona da hep dua ediyorum. geçen hamileliğimde eltim bana hayırlı olsun dememişti ve kaybedince geçmiş olsun diye aramıştı ve ben cidden üzülmüştüm ben herkesin iyiliğini isterken hale bak demiştim bence sen kendine bak kendi hayatına rabbim en hayırlı olanı bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…