ohh maaşallah umarım bu defa gelir bebekler... dyg34 ve sen 2.de başarıya ulaşacaksınız canım inşallah
BABYCIM HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH BU SEFERHAMİŞ KALACAZDA BÜTÜN SIKINTILARIMIZ BİTER
ozlemcano nasilsin canim
nasil gidyor hamislik
:80:
haydiii babyyyycimmm maşalahh canım yaaaa haydi hayırlısıyla gelsin minişlerrrrrrrrrr
slm canim sagol simdilik iyi gidiyo hafif hafif bulantilar basliyi
ama olsun melegim benimle olsunda raziyim
éeeee sen nezaman basliyosun karar verdin mi?
selamm kızlarr ben geldim merkezden iğnelere başladım bugün hayırlısıyla adet olunca tekrar gidicem ilaçları kullanmaya devam inşallah bu sefer mutlu sona ericem hayırlısıyla....
derincimmm tatlımmm güzel haberlerini bekliyorumm hadiiii müjdeyi ver artık
canim sansimdan erasmusun ivf bolumu 2 ay tamire giriyormus nisann snunda yeniden hizmete gececeklermis benimkide bir aksilik olmazsa mayista olur insallah
burdada herse icin cok gec afspraak veriyorlar
hamie olsan dahi
rabbim yardimcimiz olsun canim
canlarım ben geldim değerim 12.5...cuma test tekrarı...
olsun canim, gec olsun da guc olmasin vardir bir hayri
evet bu afspraak olayini iyi bilirim ben bebek kanrnimda oldugu halde bana bile 2 hafta sonraya afspraak vermislerdi beklemek cok gicik bisey ya dun esim maastricht i aramis diyoki
doktorlar cok sevindi o ona veriyo telefonu o ona cok tebrik ettiler falan eeeeee ilk demem tek embriyo
illaki sevinirler banada 4 mart a afspraak vermisler bebegimi veya belkide bebeklerimi ilk gorecegim an sabirsizlikla bekliyorum gunler gecmez artik bana
[sıze="3"]güzeliklerim nasılsnız
hiç vaktim yok size bir bakıp slm vermek için geldim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyisinizdir [/sıze]
oyle canim hayirlisi olsun artik bekliyoruz bakalim
valla yaaa yine cok gece vermisler nerdeyse bebis 2 aylik olcak demi ozaman yada bebisler insallahhhhh
hic olmazsa tup tedavisinde bari erkene verselerya neyse olsun canim aman hersey yolunda gitsinde artik burayida boyle idare ecdecegiz rabbim bizi sahipsiz birakmasin insallah bu gurbet ellerde
yeterrr canim ben iyyiyim merci
canim sen nasilsin esin nasil insallah herseyler yolundadir:79:
canım valla bilmiyorum nasılsım
eşim için ameliyat dedi dr ve hemen şimti toparlanmaya çlışıyoruz bakalım
allahım bu günümüzü aratmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?