Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

BABYCIM HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH BU SEFERHAMİŞ KALACAZDA BÜTÜN SIKINTILARIMIZ BİTER

aminnnnnnnn canım inşallahh bu sefer olucak allahın izniyleee dostumuzu düşmanımızı çatlatıcazz böyleeee hamiş hamişş dolaşacağımız günleride görücezzz

haydiii babyyyycimmm maşalahh canım yaaaa haydi hayırlısıyla gelsin minişlerrrrrrrrrr

saoll derincimmmm inşallahh senin minişlerin geldi sıra benimkinlerde allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsın aminnnnnnnnnn

slm canim sagol simdilik iyi gidiyo hafif hafif bulantilar basliyi
ama olsun melegim benimle olsunda raziyim
éeeee sen nezaman basliyosun karar verdin mi?

canim sansimdan erasmusun ivf bolumu 2 ay tamire giriyormus nisann snunda yeniden hizmete gececeklermis benimkide bir aksilik olmazsa mayista olur insallah

burdada herse icin cok gec afspraak veriyorlar
hamie olsan dahi
rabbim yardimcimiz olsun canim

baybsimmmmm canim hayirli olsun
rabbim busefer yuzunu guldursn insallah

derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
nerdesin kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa
hadi meraktan catladikkkk
yaz bir an once
insallah bir aksilik yoktur canim yaaaaa

[sıze="3"]güzeliklerim nasılsnız
hiç vaktim yok size bir bakıp slm vermek için geldim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyisinizdir [/sıze]

olsun canim, gec olsun da guc olmasin vardir bir hayri
evet bu afspraak olayini iyi bilirim ben bebek kanrnimda oldugu halde bana bile 2 hafta sonraya afspraak vermislerdi beklemek cok gicik bisey ya dun esim maastricht i aramis diyoki
doktorlar cok sevindi o ona veriyo telefonu o ona cok tebrik ettiler falan eeeeee ilk demem tek embriyo
illaki sevinirler banada 4 mart a afspraak vermisler bebegimi veya belkide bebeklerimi ilk gorecegim an sabirsizlikla bekliyorum gunler gecmez artik bana

oyle canim hayirlisi olsun artik bekliyoruz bakalim

valla yaaa yine cok gece vermisler nerdeyse bebis 2 aylik olcak demi ozaman yada bebisler insallahhhhh
hic olmazsa tup tedavisinde bari erkene verselerya neyse olsun canim aman hersey yolunda gitsinde artik burayida boyle idare ecdecegiz rabbim bizi sahipsiz birakmasin insallah bu gurbet ellerde

derincim hakkında hayırlısı olsun ama umarım kimyasal gebelik değildir. umarım cuma kat kat katlanır hadi hayırlısı

amin insallah biz biribirimize sahip ciktikca yanliz kalmayiz allah in izni ile

yeterrr canim ben iyyiyim merci
canim sen nasilsin esin nasil insallah herseyler yolundadir:79:

canım valla bilmiyorum nasılsım
eşim için ameliyat dedi dr ve hemen şimti toparlanmaya çlışıyoruz bakalım
allahım bu günümüzü aratmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarım ben geldim değerim 12.5...cuma test tekrarı...

Derincim sanki bebiş tutunacak gibi duruyor kanaman kesildimi ablamında böyle az az çıkmıştı doktorlar korkutmuştu bizi ama geç döllenmeymiş şimdi 4 yaşında maşallah yaramaz ötesi bir kızı var.

yetercim cok gecmis olsun ins. en kisa surede esin sagligina kavusur
allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…