Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeteriimmmiiyi diyelim iyi olalım hayatımmmmkanamam bitti tamamen yarın ki teste kadar yatışa devamsen neler yapıosun?gelişme varmı ameliyat zamanı belli mi hayatım

yok kuuzm tarih belli değil zaten bir hafta kadar önce yatacak has sonrasında dr belirleyecek ameliyat gününü
bebişim iyi ol inşşşş güzel günlerde gör...... canım yat dinlen sen eğer ki olmusuz olusra ben şunu yapmadım deme canım inşşş bebişin seni bırakmaz sımsıkı tutunur
kanamayın durmuş olması güzel

112_bebekdls------Memorıal has.1 mart 2011

arkadaşlar izmirde tüp bebek tedavisi gören varmı içinizde
bende geçen ay tüp bebek denedim sonucum negatif çıktı bu ay dinleniyorum nasip olursa gelecek ay tekrar denicem. bu konu ile ilgili aranızda deneyimli arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olabilir mi lüttttttttttttfen

günaydın kızlar nasılsınız? derincim nasılsın tatlım kanaman bitmiş ne güzel canım yarın güzel sonucunu alıcaz yine kendine iyi bak...

selam canım ben izmirde oturuyorum ve burda tedavi oldum sorun neydi benim de ilk denememde negatifle sonuçlandı şimdi dondurulmuşlar için tedavi görüyorumm

canım benim sen öyle tevekkül sahibii insansın ki biliyosun geçecek...hep dualarımızdasın unutma.Allah yar ve yardımcınız olsun her daimmaynn hayatım günlerdir sabırla yatıyorum.upp uzun.bi yemeğe bi wc kalkıorum:44:bi de hastaneyeRabbim ne yazdıysa o olacak ben elimden geldiğince yaptım bana düşeni.Rabbim görssün Rabbim acısın cümlemizin haline emeğine
günaydın kızlar nasılsınız? derincim nasılsın tatlım kanaman bitmiş ne güzel canım yarın güzel sonucunu alıcaz yine kendine iyi bak...

babyyyciiiiiimmmmbebeğim bakalım bakalımmmm nolcak yaaa hakkkımdaa hayırlısını sağlıkla diledim hep hayırlısııı yine deesende başlıyosun az kaldı çok heyecanlıııııı

selam canım ben izmirde oturuyorum ve burda tedavi oldum sorun neydi benim de ilk denememde negatifle sonuçlandı şimdi dondurulmuşlar için tedavi görüyorumm

sorun yok. yaşım 33 olduğu için dr. tüp bebek önerdi herşey güzeldi ama nasip değilmiş. benim dondurulmuşum da yok tekrar silbaştan anlayacağın. ama allahtan ümidimi hiçbir zaman kesmedim inşallah bakalım. bu ay dinleniyorum gelecek ay başlaya bilirmiyim okuduğum yerlerde 2-3 ay ara veriliyormuş bununla ilgili bilginiz varmı

canım arkadaşım sana üzülme ağlama diyemicem çünkü elinde değil biliyorum bizde bu yollardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz ama nolur elinden geldiği kadar olumlu düşün gerçekten çok faydası var durumunu çok iyi anlıyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz ne anamız ne babamız ne en yakın ark. drlarımız bile. bizi en iyi biz anlarız canım.Bak hepimiz zor bi yolculuk yapıyoruz öle düşün sonunda istediğimiz yere varacaz inş sadece biraz uçağımız rötar yapacakbenim durumum herkezden biraz daha zor çünkü ben de çift rahim var yani rahmim olması gerekenin yarısı kadar hamile kalsam bile düşük riskim fazla bide yumurtalarım çok çok yukarda(böbrekle karaciğerimin arasında drlar bulmak için ne kadar uğraştılar bi bilsen) o yüzden normal yollarla yumurtalrım toplanamadı göbekten toplandı o yüzden de fazla olmasına rağmen 5 tanesi toplabildi 4 tanesi döllendi 1 transfer oldu geri kalanlarda öldüler yoksa ne güzel donduracaktık ama napalım elimizden geleni biz yapıyoruz takdir allahımızın o yüzden nolur umudunu kaybetme bak benim işim çok daha zor ben de de zor olanlar var en azından tüp bebek gibi bi şansımız ya oda olmasaydı1 martta 3.denemezize başlıcaz inş bu sefer olacak gibi bi his var içinde geçen sefer yoktu allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh hepimiz yavrularımıza kavuşalım öpüyorum seni dualarım seninle

ben böylebir şeyi ilk kez duydum
damar yolundan verdiler bize ben zaten anestezi manyağı oldum arada almasam rahat edemiyorum

güldürdün beni ilahi yetercimmm sabah sabah aynen bende geçen hesapladım son histereskopiyle aldığım 7. anestezi olmuş. Ben iki kere de kürtaj olmuştum.
aynen senin gibi....

bebekdls arkadaşım yazını okudum allah yardımcın olsun inşallah enkısa zamanda hayırlı haberler alırsın. benim burada senin durumunda olan bir arkadaşım vardı o da bebek çok istiyordu fakat dediğin gibi rahim çift olduğu için olmuyordu olsada hemen düşükle sonuçlanıyordu. gözünün yaşı hiç dinmezdi sürekli dr. gitmekten bıkmıştı. ve geçen yıl kendiliğinden hamile kaldı ve şimdi çok güzel bir kızı oldu. inşallah hayırlısıyla sende bebeğine kavuşursun:)

canım Allah yardımcın olsun ne kadar zor şeyler yaşıyoruz bizi ancak bizler anlarız. umarım bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun canım

ne diyim çok zoooor yaklaşık 1.5 ay önce yaşadım bu durumu aynı tepkiler demekki aynı hüznü yaratıyor insanda davranışlarımış bile aynı oluyor. En kısa zamanda kendini topla canım arkadaşım Tamam mı ne kadar üzülsek boş elden ne gelir ki . Ben daha çabuk toplanmak zorunda kaldım doktor bir ay sonra dondurulmuşlara devam deyince şimdi yasmine devam adet bekleniyor hayırlısıııı herşeyin hayırlısı RABBİM en kısa zamanda gönlümüzdeki muradı versin .

çok teşekkürler canım, arkadaşın için çok sevindim inş ben de onun kadar şanslı olurum

canım Allah yardımcın olsun ne kadar zor şeyler yaşıyoruz bizi ancak bizler anlarız. umarım bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun canım

amin zeynepelacım bence biz çok şanslıyız ne güzel buralardan sevincimizi ve üzüntümüzü paylaşabiliyoruz bütün arkadaşlarım dualarım sadece kendime değil hepimize

Kızlar hepinizden Allah razı olsun,yazdıklarınızı okudum beni anlayıp,yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.Bu yolda yalnız olmadığını bilmek,kendinden daha zor durumda olanları duymak insana sabır veriyor.Biliyorum Allah sevdiği kulların sabrını sınarmış dünyada ve kimsye dayanamayacağı acıyı yaşatmazmış.Yüreğimiz ne kadar taş gibi değilmi çok sevdiğini kaybediyorsun,başka kederler yaşıyorsun ... bir süre ağlayıp sızlayıp sonra yine hayat mücadelesine devam edecek bir güç veriyor Allah sana.Ben buna taşyürek diyorum artık.Allah daha beterinden sakınsın. Derdi veren rabbim elbet dermanda sunacaktır bizeee.Hepimizin dileği küçük güzel,sağlıkklı bir meleğe sahip olmak Allahım en kısa zamanda bizede verir inşallah bu meleği.Hepinize duacıyım sizleri tanımasamda,görmesemde,belki hepimiz farklı insanlarız amahepimizi buluşturan bu ortak noktada,mücadelede Allah kolaylık versin.Hayat kısa ve geçen zaman bizim için çok önemli olmalı hüzne kedere az zaman ayırmak gerek onun için el ele , tek yürek olup birbirimiz için dua edelim.Hepinizi çok sevdim Allah yar ve yardımcınız olsunn...

DERİNCİM NASILSIN KANAMAN BİTMİŞ NE GÜZELYARIN HABERSİZ BIRAKMA BİZLERİ ÇOK İNANDIM DEDİMDE HAMİLESİNNNNNN GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…