Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

saooolunn kızlarrr yaw:)bugün 13. gün ben erken teste başlamanın gerginliğindeyim zannedersemm:26:şimdi biraz daha iyiyim cuma ya kadar nötr düşünmeye devam hayırlısı ise sağlıklı gelecekse var gücümle savaşa hazırımmmmRabbiiim gösün acısın hayırlısıyla sağlıkla versinnn:)hepinizee çok teşekkür ederimmm

ben eminimki bebişin seninle başından beri buna inandım...çünkü bu kadar dua yı yüce rabbim geri çevirmez kiii :109: :109: sen içini farah tut... bak 12,75 bile olmuş cuma inşallah dahada katlanır

bu arada ben cevaplamayı unuttmuşumm... ben konya tıpta prof. gidiyorum orda olacak allhın izniylee..tabiki biraz daha dikkatli olsalar..

sen merkezi arayıp sormadınmı ne düşünüyorlar
birşey demedilermi sana

Son düzenleme:
sen merkezi arayıp sormadınmı ne düşünüyorlar
birşey demedilermi sana

hayatım merkezim diyor kii ya geç tutunma,ya dış gebelik ya kimyasal gebelik...bunu nalamak için cuma test olmadı hafta içi yine test ve ultrasonnnn dedi.sen nediyon yeterim.13. güne göre düşük ama yükselmez mi kii:26:

tatlım bu arada eşinin durumunuda okudum.hepimiz size duacıyızzzz canım benim.inşallah kısa zamanda toparlar parayı sağlıklaaa haberler verirsinn bizeeeeseninleyizzz her zamannnn

canlarım ben geldim değerim 12.5...cuma test tekrarı...

derincimmm canımmm gözün aydın bak bebeğin seninle sımsıkı tutunmuş annesine herşey çok güzel gidiyo canım inşallah cuma günüde böyle güzel sonuçlar alırsın tatlımm inşallah arkandan bende gelirimm nasipse

bebişim sağol inşşşşş
dua ednin bize yeter
kuzum 13. gün için evet düşük ama geç tutunma olabilir dış gebelikte değerlerin normal gebelikgibi yüksek olması gerekiyor hatta bir dönem yükselme devam ediyor hatta kimyasaldada böyle oluyor
inşşş geç tutunmadır cuma gün bakacaksın katılıyorsa sorun yoktur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

saol canım işallahhh dediğiniiizzz giibii giderrrrtedaviiye startııda veriosuunn hadi bakalımmmm bekliyorum dört gözlee

o zaman işallahhhhh geç tutuyoduurr bu sıpaaaaa yaaaaaaaaa yeteriiiiiiiiiiim

saol canım işallahhh dediğiniiizzz giibii giderrrrtedaviiye startııda veriosuunn hadi bakalımmmm bekliyorum dört gözlee

o zaman işallahhhhh geç tutuyoduurr bu sıpaaaaa yaaaaaaaaa yeteriiiiiiiiiiim

canım inşşşşşşşş
inşşşşşşşş geç tutunmadır ve sana sımsıkı tutunur ve seni anne yapar

merhaba arkadaşlar,
Manisa'da yaşıyorum.PKO hastasıyım,eşimin de sperm sayısı düşük(14milyon) olduğundan dolayı aşılama falan denemeden tüp bebek tedavisine başladık.bir haftadan beri puregon iğne vuruyorum göbekten ilk üç gün 150ml uyguluyorduk.daha sonra yapılan hormon testinde estradiol(e2) hormonum 30 seviyelerden 729 olunca doktorum 125ml indirdi.ve iki günden beri de gece orgalutran diye bir iğne vuruyoruz.doktorum PKO hastası olduğum için yumurtalıkların çok fazla tepki verdiğini söyledi bu da işi zorlaştırıyormuş.günde en az 3,5 litre su içmemi ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi.kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor özellikle yürüken ve tuvalette.bunların yumurtalıkların büyümesinden dolayı olduğunu söyledi doktorum.yarın yine kontrole gideceğim.ohss diye bir hastalık varmış özellikle Pko lu olan kadınlarda daha çok oluyormuş öyle bir şey yaşacağım diye çok korkuyorum doktoruma da güveniyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum.bir de yumurta toplama işlemindeki anesteziyi düşündükçe canım sıkılıyor daha önce hiç anestzi almadım.hafif bir anesteziymiş gerçi.sonuç pozitif olacaksa çekmeye değer ama insanın kafasında soru işaretleri oluyor.acaba benim gibi PKO hastası olupta tüp tedavisi yaptıran var mı forumda merak ediyorum deneyimleri paylaşmak açısından.Ben Celal Bayar Üniv.de Doc.Dr. Hasan Tayfun Özçakır'ın hastasıyım.çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.
Bebek özlemi çekipte bebeğine bir an önce kavuşmak isteyen herkesin dileği bir an önce gerçekleşir inşallah.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin...

Canım benniimmm hoşgeldiiinnnnnöncelikle şunu söyleyeyim ki pkolu olmak inan tüp bebekte çoğu kişide avantaj oluyorrrdaha çok yumoşun oluyor ve dondurma ikanın oluyorrrbir sürü pkoluu arkadaşımız hamiş diğer topiclerdedeeohss kafana takma o risk hepimizde var hiç düşünme.bende ömrümde ilk anesteziyi yumoş toplamada aldım.inan hiç zor diil.ama şunu söyleyeyimmm nsıl yatarsan o masaya öle kalkacaksın.o nedenlee rahat olmaya çalış.bol dua bol sabır hayaatımm:)burdayızzz tecrübeli bi sürü arkadaşımız var kafana takılan ne olursa sor burda hep desteğiz birbirimizee hayırlı olsun tedavin hayatımmmm

tüp bebek tedavisinde korkmanı gerektirecen ennnnnnnnnnnn son şey o anestezi emin ol tatlım.
rahat ol

tedavin hayırlı olsun ve bebişli olsun inşşş
canım bu yaşadıklarının hepsi karın bel ağrın korkuların stresin hepsi tedvinin getirdiği bir şey evet pko olup hamiş kalma şansın birazdaha fazla diye biliyorum ben yumoş sayın fazla olur dondurma işlemi yapılır
opu işleminde anestezi alıyorsun ama 15.20 dk bir işlem ve hiç korkulacak bir şey değik ohhs olursanda o ay embiryoların dondurulur bir sonraki ay transferin yapılır asla aklını karıştımanı gerektireck bie şey değil
inşşşşşşşşşşşşşşş olursun

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca biraz olsun rahatladımm.inşallah ilk denememizde tutar.dilerim bebek isteyen herkesinde duaları kabul olur.sormadan edemeyeceğim anestezi damar yolundan mı veriliyor?forumlarda okudum da herkes damar yolundan ilaç veriliyor diye yazmış.ama doktorum farklı olarak ağız ve burunu kaplayan maske tarzında anestezi şekli var ya öyle olacak demişti daha tedaviye yeni başlıyorduk korkudan hemen onu sormuştum:)sizlerin nasıl oldu?

ben böylebir şeyi ilk kez duydum
damar yolundan verdiler bize ben zaten anestezi manyağı oldum arada almasam rahat edemiyorum

Son düzenleme:
Yetercim söylediklerine katılıyorum.Bu arada kimyasal olsa yükselmeye devam etmez heralde tam aksi düşer diye düşünüyorum.

Canım tedavin hayırlı olsun sakın narkozdan korkma zaten bize verilen gerçek narkoz değil sakinleştirip uyutan bir ilaçmış ben haftaya ameliyat olucam ordan biliyorum canım sakın korkmaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…