normal yolla hamile kalmıştım ama 21 günlükken 3 ay önce oğlum vefat etti su an sadece
tüp bebekle hamile kalabilirim ama hiç tüp bebekle ilgili deneyimim yok ltf deneyimlerinizi benimle paylasın
arkadaşlar bugün tekrar kontrole gittim hormon testi yaptı doktorum yine 729 olan estradiol(e2) hormonum 2423 olmuş.bu hormon çok yüksek olunca da ohss riski artıyormuş.ama doktor bunun 3000 lere kadar yükselmesini bekliyoruz normal dedi ama ben çok korkuyorum.başka bir forumda 1600 olduğu zaman hormonun seviyesi işlemi durduklarını okumuştum.ben de ohss riski var mı dedim doktora evet var dedi karnınız şişecek ama buna karşı ilaçlarımız var önlemini alacağız dedi.çok korkuyorum ve moralim çok bozuk.doktor endişe yapmayın diyor ama elimde değilbu ohss yaşayanlar varsa süreci anlatabilirler mi acaba?
insan çatlamış toprak zamansa yağmur gibiymiş zaman geçtikçe yamurun çatlakları kapatığı gibi acılarımız kapanırmış bir yerde okumuştum
asla unutulmaz ama ilk günki gibi acıtmaz
allahım güç versin hepimize
valla ben anlamıyorum hemen hamile kalanlarmı şanslı yoksa bizmi şansısız
artık hayatımızdaki olmsuzluklara dalga geçiyoruz aştık kendimizi vallaSIZE]
Valla canım bende bilmiyorum ama onlar gerçekten şanslı onu biliyorum.Bizimde inşallah bir gün şansımız döner.
ewet derincimm çok az kaldı bana da bakalım bende pozitifi görebilecek miyimallah herşeyin hayırlısını versin bugün ikinci iğnemi vuruldum çok hafif bi şekilde yakıyo ama katlanmak zorundayım
Hayırlısı olsun canım umarım güzel haberler alırsın.Bu sene bir çok insan hamile kalıyor.
normal yolla hamile kalmıştım ama 21 günlükken 3 ay önce oğlum vefat etti su an sadece
tüp bebekle hamile kalabilirim ama hiç tüp bebekle ilgili deneyimim yok ltf deneyimlerinizi benimle paylasın
Canım çok üzüldüm bebeğine başın sağolsun.Tüpbebek işi çok zor değil adetin 3.günü iğnelere başlıyorsun 10 veya 12 sonra yumurtan toplanıyor hafif anestezi altında hiç canın yanmıyor 2 veya 5 gün sonra transfer yapılıyor oda çok basit bir işlem inşallah ilk denemende tutar ve sağlıkla büyür...
merhaba arkadaşlar bende inanılmaz heyecanlıyımmmmm
bu ay sonu itibariyle tüp bebek denicez ilk kez :))
beni neler beklior neler yaşıcam çok merak ediorum..
5 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım..varikosel var dediler en son ameliyat olsakda
değerlerde bi değişiklik olmaz dedi drumuz..
heyecanımı paylaşmak istedim..Rabbim nerde bebek hasreti çeken varsa yüzüne gülsün en kısa zamanda..Allah yardımcımız olsun..
canım varikosel ameliyatından sonra düzelme çok fazla olmuyor diyor dr
eğerki tüp bebk deneyecekseniz bence gerekte yok zaten
canım inşşş tedavinde sonuç çokçok güzel olsunbebişin seni bekletmeden gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim herkesin yüzünü gülüdürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri giremedim modemim kırılmıştı sizleri çok merak ettim geçmişi okumaya çalıştım ne kadar çok şey olmuş
derin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah değer katlanır yarın galiba test günün allah hayırlısını nasip etsin canım
yeter canım eşin için çok geçmiş olsun dr ayarladın mı? mersin'demi ameliyat olacak? adana balcalının beyin cerrahları çok iyi diye biliyorum istersen senin için isim öğrenebilirim birde istanbul da çok iyi bir beyin cerrahı var microda çalışıyor diye biliyorum haberleşelim canım
banu canım çok geçmiş olsun
baby eşinle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim ayrıca yeni tedavinde olumlu sonuç alırsın
nursin canım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bebeğin iyidir inşallah
gökkuşağım, toana ,dyg34, herzaman seninlee zeynepela,susesi ve diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir
ayrıca ben ve bebişim iyiyiz 12. haftaya girdik ikili test verdik çarşamba çıkacak hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın:79::79::79::79:
kızlar tüp bebeği ilaçları kullanma safhasında bırakmak olur mu?eğer bırakırsam bir yan etkisi olur mu acaba?daha çatlatma iğnesini vurulmadım.biraz önce eşimin yarın 20 günlük bir göreve gideceğini öğrendik astsubay eşim.aileden kimse gelemez.annem ve kayınvalidem de hasta ve yaşlılar zaten.görümcem ve kız kardeşim de yoköyle bir yerde oturuyoruz ki uzun süre benimle canımdan biriymiş gibi ilgilenecek kimse de yok.yumurta toplama aşamasında ve sonrasında yanımda biri olması gerekiyor değil mi?bir de doktor yan etkilerini göreceksin hastanede falan yatabilirsin dedi yarıda bıraksam olur mu acaba yarın doktora da söyleyeceğim
sağol kuzum
canım balcalıda sinir beyin ve omurilik uzmanı prof faruk ildan konuştuk
zaten 2 prof daha var ondan başka
canım faruk ildan ı bende duymuştum çok iyiymiş arkadaşımın kızını da bu yaz o ameliyat etti onlarda çok memnun kalmıştı siz ona mı yaptıracaksınız
ama o şansın farkında bile değiler
slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri giremedim modemim kırılmıştı sizleri çok merak ettim geçmişi okumaya çalıştım ne kadar çok şey olmuş
derin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah değer katlanır yarın galiba test günün allah hayırlısını nasip etsin canım
yeter canım eşin için çok geçmiş olsun dr ayarladın mı? mersin'demi ameliyat olacak? adana balcalının beyin cerrahları çok iyi diye biliyorum istersen senin için isim öğrenebilirim birde istanbul da çok iyi bir beyin cerrahı var microda çalışıyor diye biliyorum haberleşelim canım
banu canım çok geçmiş olsun
baby eşinle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim ayrıca yeni tedavinde olumlu sonuç alırsın
nursin canım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bebeğin iyidir inşallah
gökkuşağım, toana ,dyg34, herzaman seninlee zeynepela,susesi ve diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir
ayrıca ben ve bebişim iyiyiz 12. haftaya girdik ikili test verdik çarşamba çıkacak hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın:79::79::79::79:
kızlar tüp bebeği ilaçları kullanma safhasında bırakmak olur mu?eğer bırakırsam bir yan etkisi olur mu acaba?daha çatlatma iğnesini vurulmadım.biraz önce eşimin yarın 20 günlük bir göreve gideceğini öğrendik astsubay eşim.aileden kimse gelemez.annem ve kayınvalidem de hasta ve yaşlılar zaten.görümcem ve kız kardeşim de yoköyle bir yerde oturuyoruz ki uzun süre benimle canımdan biriymiş gibi ilgilenecek kimse de yok.yumurta toplama aşamasında ve sonrasında yanımda biri olması gerekiyor değil mi?bir de doktor yan etkilerini göreceksin hastanede falan yatabilirsin dedi yarıda bıraksam olur mu acaba yarın doktora da söyleyeceğim
Kızlar kusura bakmayın bebeğim yok artık iyi değilim elimyazmaya gitmedi sızlerın neler yaptığına baktım ama yazamadım bı turlu sormayın neler olduğunu lutfen çok çok uzgunum ve bılıyorum kı bı daha ben anne olamıcam cennette ıkı meleğim benı beklıyo onlara gıtcem sadece o gunu beklıyorum
Kızlar kusura bakmayın bebeğim yok artık iyi değilim elimyazmaya gitmedi sızlerın neler yaptığına baktım ama yazamadım bı turlu sormayın neler olduğunu lutfen çok çok uzgunum ve bılıyorum kı bı daha ben anne olamıcam cennette ıkı meleğim benı beklıyo onlara gıtcem sadece o gunu beklıyorum
Aynen canım hemde hiç farkında değiller Allahım onlara en güzel lutfunu veriyor beni en çok sinir eden şey ne biliyormusun çocuklarına bağırıp vuranlar hatta başımdan geçen bir olay arkadaşımın kocası övüne övüne anlatıyor çocuklaruda 1.5 yaşında alırmış duvara yapıştırırmış vururmuş dayanamazmış sesine dayanamadım başladım ağlamaya neden dedim neden yapıyosun bak bize ve isteyenlere Allah size vermiş değer bilin dedim sonra utandım keşke ağlamasaydım dedim ama dayanamadım.
geçen gün kardeşimle yeğenimi almaya gittim durakta bekliyorum
bir kadın 3.3.5 yaşında bir kız çocuğu allahım bir vuryor ve ağzına okadar hızlı vuruyorki kız ağlıyor sus diyor vuruyor
aman allahım dedim yaaaa öldürecek çocuğu oradan geçen adamlar birisi araya girdi
adama demezmi sana ne çocuk benim
çok merak ettim seni canım benim çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ......offff canım benim oyle deme sende bizde anne oluruz mutlaka bir gün inşallahkızlar kusura bakmayın bebeğim yok artık iyi değilim elimyazmaya gitmedi sızlerın neler yaptığına baktım ama yazamadım bı turlu sormayın neler olduğunu lutfen çok çok uzgunum ve bılıyorum kı bı daha ben anne olamıcam cennette ıkı meleğim benı beklıyo onlara gıtcem sadece o gunu beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?