Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

normal yolla hamile kalmıştım ama 21 günlükken 3 ay önce oğlum vefat etti su an sadece
tüp bebekle hamile kalabilirim ama hiç tüp bebekle ilgili deneyimim yok ltf deneyimlerinizi benimle paylasın

bebğine çok üzüldüm canım
neyi merak ettin tüp bebkle ilği sor anlatalım

canım sana öncede yazdığım gibi

eğer tek sorun ohss olmansa bundan korkma hiç önemli değil embiryoların dondurulur bir sonraki ay transferin yapılır
tabi opudan sonra embiryo oluşumuna kadar ohss atlatırsan transferin hemenyapılır

ama o şansın farkında bile değiler

merhaba arkadaşlar bende inanılmaz heyecanlıyımmmmm
bu ay sonu itibariyle tüp bebek denicez ilk kez :))
beni neler beklior neler yaşıcam çok merak ediorum..
5 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım..varikosel var dediler en son ameliyat olsakda
değerlerde bi değişiklik olmaz dedi drumuz..
heyecanımı paylaşmak istedim..Rabbim nerde bebek hasreti çeken varsa yüzüne gülsün en kısa zamanda..Allah yardımcımız olsun..

canım varikosel ameliyatından sonra düzelme çok fazla olmuyor diyor dr
eğerki tüp bebk deneyecekseniz bence gerekte yok zaten
canım inşşş tedavinde sonuç çokçok güzel olsunbebişin seni bekletmeden gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim herkesin yüzünü gülüdürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

e
inşallah canım bizimde bütün dualarımız hep öyle..evet varikosel ameliyatı sonucu çok etkilemicekmiş
kuvvetli bir varikosel yok çünkü dedi dr.bizde zaten bayadır beklioruz bebişimizi daha fazla beklemeyelim dedik..inşallah ilk seferde tutarda kucağımıza alırız hemen..

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri giremedim modemim kırılmıştı sizleri çok merak ettim geçmişi okumaya çalıştım ne kadar çok şey olmuş

derin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah değer katlanır yarın galiba test günün allah hayırlısını nasip etsin canım

yeter canım eşin için çok geçmiş olsun dr ayarladın mı? mersin'demi ameliyat olacak? adana balcalının beyin cerrahları çok iyi diye biliyorum istersen senin için isim öğrenebilirim birde istanbul da çok iyi bir beyin cerrahı var microda çalışıyor diye biliyorum haberleşelim canım

banu canım çok geçmiş olsun

baby eşinle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim ayrıca yeni tedavinde olumlu sonuç alırsın

nursin canım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bebeğin iyidir inşallah

gökkuşağım, toana ,dyg34, herzaman seninlee zeynepela,susesi ve diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir

ayrıca ben ve bebişim iyiyiz 12. haftaya girdik ikili test verdik çarşamba çıkacak hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın:79::79::79::79:

kızlar tüp bebeği ilaçları kullanma safhasında bırakmak olur mu?eğer bırakırsam bir yan etkisi olur mu acaba?daha çatlatma iğnesini vurulmadım.biraz önce eşimin yarın 20 günlük bir göreve gideceğini öğrendik astsubay eşim.aileden kimse gelemez.annem ve kayınvalidem de hasta ve yaşlılar zaten.görümcem ve kız kardeşim de yoköyle bir yerde oturuyoruz ki uzun süre benimle canımdan biriymiş gibi ilgilenecek kimse de yok.yumurta toplama aşamasında ve sonrasında yanımda biri olması gerekiyor değil mi?bir de doktor yan etkilerini göreceksin hastanede falan yatabilirsin dedi yarıda bıraksam olur mu acaba yarın doktora da söyleyeceğim

sağol kuzum
canım balcalıda sinir beyin ve omurilik uzmanı prof faruk ildan konuştuk
zaten 2 prof daha var ondan başka

Son düzenleme:

canım tedaviyi yarıda bırakmanın yan etkisi olmaz
ama opuda eşinin spermler için yanında olması gerekiyor yada spermleri dondurmanız gerekir
ama bence ilaki birnin aynıda olmasıda gerekmiyor
yani ben ihtiyaç duymamıştım:26::26:

sağol kuzum
canım balcalıda sinir beyin ve omurilik uzmanı prof faruk ildan konuştuk
zaten 2 prof daha var ondan başka

canım faruk ildan ı bende duymuştum çok iyiymiş arkadaşımın kızını da bu yaz o ameliyat etti onlarda çok memnun kalmıştı siz ona mı yaptıracaksınız

canım faruk ildan ı bende duymuştum çok iyiymiş arkadaşımın kızını da bu yaz o ameliyat etti onlarda çok memnun kalmıştı siz ona mı yaptıracaksınız

evet canım dr faruk bey
zaten kendiside söyledi 1000 tane vakam var sizingibi dedi

ama o şansın farkında bile değiler

Aynen canım hemde hiç farkında değiller Allahım onlara en güzel lutfunu veriyor beni en çok sinir eden şey ne biliyormusun çocuklarına bağırıp vuranlar hatta başımdan geçen bir olay arkadaşımın kocası övüne övüne anlatıyor çocuklaruda 1.5 yaşında alırmış duvara yapıştırırmış vururmuş dayanamazmış sesine dayanamadım başladım ağlamaya neden dedim neden yapıyosun bak bize ve isteyenlere Allah size vermiş değer bilin dedim sonra utandım keşke ağlamasaydım dedim ama dayanamadım.

Sağol canım inşallah sizde güzel haberler verirsiniz.

Canım bırakma tedavini çokda insana ihtiyacın yok eşinim spermleri dondurulabiliyor.

Kızlar kusura bakmayın bebeğim yok artık iyi değilim elimyazmaya gitmedi sızlerın neler yaptığına baktım ama yazamadım bı turlu sormayın neler olduğunu lutfen çok çok uzgunum ve bılıyorum kı bı daha ben anne olamıcam cennette ıkı meleğim benı beklıyo onlara gıtcem sadece o gunu beklıyorum

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin umudunu yitirme dünya dua üzerine rabbim sana inşallah en kısa zamanda mucizeni verir inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın allah yardımcın olsun canım

canım sormayın demişisn sormuyorum
ne zaman istersen o zaman anlat rabbim yardımcın olsun

çok merak ettim seni canım benim çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ......offff canım benim oyle deme sende bizde anne oluruz mutlaka bir gün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…