Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat
canım baya yükselmiş 2 katı bile geçmiş bu çok iyi haber galiba bbebeğin mücadele veriyor ooo süpperr
amiiinnn canımmm ınsallah cok cok gusel olurr hersey
dualarım senınle canım diğer hayırlı cumadada bebişinin keseını görürüsun ınsallah:)))))))
günaydın hayrılı cumlar
rabim dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevrimesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat
canımmm benimmm i,şallahh geç tutunmuştur sıpamm benimmmmmstres yok kalbim rahat ama beklemek kolay diil ama Rabbim veriyor sabrını çok şükürr aminnnn işallah herkese sağlıkla nasip etsiiinn
işallahh canımmmmmmmmmmmmmmAmin tetercim aminnnnnnnnnnn
Canım çok güzel bir haber bu çokkkk sevindimmmm inşallah cumaya halay çekeriz kocaman öpüldün...
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza
kızlar benim tedavim e2 değerim 4229 olunca çatlatma iğnesine bir kala iptal oldu.doktorum sağolsun çok sıkı takip etti işi şansa bırakmadı.artık 2 ay sonrasına kaldı.adet olunca kontrole gidicem kşst oluşmasın diye.ilaçlsrls yumurtalar çok büyüdü çünkü.işte öyle...inşallah sizler bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...
Cnm test günüme stres yapmıyorum
Doktor stres yok üzüntü yok dedi ama ben herşeye sinirleniyorum kızıyorumdoktorun bu dediği aklıma geldikçe daha çok sinirleniyorum
test tarihim 16 şubat reglim 10 şubat ne güzel di mi
canııııım kan testi erken yapılınca zaman geçmiyor maalesef ama sabrının mükâfatını inşş cuma günü göreceksin buna inanıyorum
canim tebrik ederim super bir haber bu yaaaaa
senin bebis baya inatci olacak galiba
baksana simdiden inat ediyo illede gelicem diye
insallah inatlari hep boyle guzel seyler icin olur
DERİNCİM TEBRİKLERRRRRRRRRR
derincim cnm beim ne güzel değerin katlanmış hemde fazlasıyla bebişin güçlü annesi için mücadele veriyo ne güzel...dr un öyle dese bile sen takma kafana...anne olmanın mutluluğunu yaşa stres yapıpta ne kendini nede bebişini üzme ...
Derincim gözümüzaydınnn inşallah herşey çok güzel olacak ben eminim bundan yavrun mücadelesini veriyor sende bizde ona dualarımızla destek olalım
tebrik ederimm derincimm çok ama çok sevindim senin adına hayırlısı olsun tatlımdeğerinin katlanacağından emindimm allah sağlıklı bir şekilde gelişmesini nasip etsin canım darısı benim ve tüm isteyenler in başına allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsınn
Canım çok güzel bir haber bu,bebeğin ve sen birlikte el ele sımsıkı tutunarak mücadele veriyorsunuz.inşallah keseyide görürsün için rahatlar böylece.Allahım tamamına erdirsin.En kısa zamanda bizede nasip eder inşallahh
derinnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnn allahım kucağına aldığın günleride göstersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?