Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat

bu süper bir haber derinim keseyide göreceksin inşallah ..anneliği rabbim hepimize tattırsın ..lütfen tadını çıkar düşünme başka şeylerrr...

canım baya yükselmiş 2 katı bile geçmiş bu çok iyi haber galiba bbebeğin mücadele veriyor ooo süpperr

canımcımm yaaa Rabbimm bi umut verdiii işallah tamamına da erdirir ne diyim.cuma tam bi fikrim olacak kalibaa:26:

amiiinnn canımmm ınsallah cok cok gusel olurr hersey
dualarım senınle canım diğer hayırlı cumadada bebişinin keseını görürüsun ınsallah:)))))))

canım benimmm hepimizin gönlüne göre versin işallahhh

günaydın hayrılı cumlar
rabim dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevrimesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Amin tetercim aminnnnnnnnnnn

Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat

Canım çok güzel bir haber bu çokkkk sevindimmmm inşallah cumaya halay çekeriz kocaman öpüldün...

canımmm benimmm i,şallahh geç tutunmuştur sıpamm benimmmmmstres yok kalbim rahat ama beklemek kolay diil ama Rabbim veriyor sabrını çok şükürraminnnn işallah herkese sağlıkla nasip etsiiinn

ayy canım işallahh ya siz olmasanız dualarınız olmasa çok zor olurduu:)Rabbime şükrediyorum ki böle can arkadalarım varrhatta dioum ki bu güsel insanları tanımama vesile oldu ya bu tedavi her şerin hayıı var işte yaaaaaaaa

canııııım kan testi erken yapılınca zaman geçmiyor maalesef ama sabrının mükâfatını inşş cuma günü göreceksin buna inanıyorum

canim tebrik ederim super bir haber bu yaaaaa
senin bebis baya inatci olacak galiba
baksana simdiden inat ediyo illede gelicem diye
insallah inatlari hep boyle guzel seyler icin olur

derinnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnn allahım kucağına aldığın günleride göstersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

derincim cnm beim ne güzel değerin katlanmış hemde fazlasıyla bebişin güçlü annesi için mücadele veriyo ne güzel...dr un öyle dese bile sen takma kafana...anne olmanın mutluluğunu yaşa stres yapıpta ne kendini nede bebişini üzme ...

Derincim gözümüzaydınnn inşallah herşey çok güzel olacak ben eminim bundan yavrun mücadelesini veriyor sende bizde ona dualarımızla destek olalım

tebrik ederimm derincimm çok ama çok sevindim senin adına hayırlısı olsun tatlım değerinin katlanacağından emindimm allah sağlıklı bir şekilde gelişmesini nasip etsin canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsınn

kızlar benim tedavim e2 değerim 4229 olunca çatlatma iğnesine bir kala iptal oldu.doktorum sağolsun çok sıkı takip etti işi şansa bırakmadı.artık 2 ay sonrasına kaldı.adet olunca kontrole gidicem kşst oluşmasın diye.ilaçlsrls yumurtalar çok büyüdü çünkü.işte öyle...inşallah sizler bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...

Canım çok güzel bir haber bu,bebeğin ve sen birlikte el ele sımsıkı tutunarak mücadele veriyorsunuz.inşallah keseyide görürsün için rahatlar böylece.Allahım tamamına erdirsin.En kısa zamanda bizede nasip eder inşallahh

Canım inşallah iki sonraki tedavinde herşey daha güzel olacak.belki de ona gerek kalmadan rabbim sana hemencik veriverir.inşallahh dualarlaa

benimde test tarihimde 16 şubat ayy allahım yüzümüzü güldürür inş. tüm isteyenelerin kucağını boş bırakmasın rabbim hayırlı haberler inş..

canııııım kan testi erken yapılınca zaman geçmiyor maalesef ama sabrının mükâfatını inşş cuma günü göreceksin buna inanıyorum

canım benimmm gerçekren ilk kez bugün dedim galiba benimle diyeinşallah sağlıkla görebilirim minikii

canim tebrik ederim super bir haber bu yaaaaa
senin bebis baya inatci olacak galiba
baksana simdiden inat ediyo illede gelicem diye
insallah inatlari hep boyle guzel seyler icin olur

canım benim inşallah herşey yolundadıırrrr:))çok teşekkür ederimmmm
[
DERİNCİM TEBRİKLERRRRRRRRRR

canımm işallahhhh görebiliriz onuuuo kadar destek oldun ki Rabbimmm biliyor içime su serptin hepp canım arkadaşımmmm

canım benimm yaaaa senden bebişimisden dua bekliorummm:)
Derincim gözümüzaydınnn inşallah herşey çok güzel olacak ben eminim bundan yavrun mücadelesini veriyor sende bizde ona dualarımızla destek olalım

canımsınnnnnduaya çok ihtiyacımız varr hayatımmsağlıkla gelecekse hayırlısıyla bekliyorum dört gözle

katlanacak mı bebeğimmm yaaaaaaainanamıyorum bi türlüü Rabbim sabır versinnnen kısa zamanda daha ekspresinden haberleriniz gelsiiiiiiiiiiiiiinnnnn

Alllaahhhh razı olsun canımın içiiDualarınıza binlerce kez minnettarımm:)hep dualarımdasınız işallahhh cuma günüü güzel haber verebilirim size

yeterimmmmmmerken ama ne yalan sölim bende bi umutlandımmminşallah geç tutundu bu minnoş cumaya gösterirr kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…