Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Çok üzüldüm canım benimde yıllar sonra gelen bebeğim gitti hala acısını yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum.Dua et canım rabbim sabır versin inşallah Allahtan ümit kesilmez sağlıklı bir bebişin olur....

günaydın hayrılı cumlar
rabim dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevrimesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nursin cim çok geçmiş olsun canım...lütfen olumsuz düşünceleri sil çıkar hayatından....Allah büyük canım..

nursin canım çok zor yaşadıkların rabbim sabır güç versin ama bırakma kendini neden olmasın bebeğin bak hamile kalabilşiyorsun canım hepsi geçicek bebeğin kollarına gelecek. lütfen iyi düşün ben bebeğimi kaybettiğimde içim yandı ama dedim olucak rabbim verecek inşallah enb kısa zamanda dedim öyle topladım kendimi

Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat

Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat

ayy canımm cok sevındımsnın haberıne bakmak için geldimm
duayla actım topiği cok sukur en azından katlanarak gıdıo çok sukur
benımde paz<artesi test gunum allahım kımseyı evlatsız bırakmasın
allahım senın bebeısınıe korusun amınn

canımsınn yaaaahayatım çok net olmamakla birlikte iyiye gitmeye başladı herşeyinşallah neticesi iyi olurr:)Allah razı olsun sendenn tüm can arkadaşlarımdaannnnn cumalar yüzü suyu hörmetine Allahhhh emeklerimizi boşa çıkamasıınn,gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsınnnn

amiiinnn canımmm ınsallah cok cok gusel olurr hersey
dualarım senınle canım diğer hayırlı cumadada bebişinin keseını görürüsun ınsallah:)))))))

derincim canım hayırlı olsun bebeğin demek ki seninle ki değerin yükseliyor kafanın karışık olması çok doğal ama allaha dua etmekten başka çaremiz yok inşallah rabbim hayırlısı ile emeklerini boşa çıkarmaz ve haftayada keseyi görürsün bence daha fazla stres yapma streste çok etkiliyor biliyorsun rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

canımmm benimmm i,şallahh geç tutunmuştur sıpamm benimmmmmstres yok kalbim rahat ama beklemek kolay diil ama Rabbim veriyor sabrını çok şükürraminnnn işallah herkese sağlıkla nasip etsiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…