Kızlar kusura bakmayın bebeğim yok artık iyi değilim elimyazmaya gitmedi sızlerın neler yaptığına baktım ama yazamadım bı turlu sormayın neler olduğunu lutfen çok çok uzgunum ve bılıyorum kı bı daha ben anne olamıcam cennette ıkı meleğim benı beklıyo onlara gıtcem sadece o gunu beklıyorum
Aynen canım hemde hiç farkında değiller Allahım onlara en güzel lutfunu veriyor beni en çok sinir eden şey ne biliyormusun çocuklarına bağırıp vuranlar hatta başımdan geçen bir olay arkadaşımın kocası övüne övüne anlatıyor çocuklaruda 1.5 yaşında alırmış duvara yapıştırırmış vururmuş dayanamazmış sesine dayanamadım başladım ağlamaya neden dedim neden yapıyosun bak bize ve isteyenlere Allah size vermiş değer bilin dedim sonra utandım keşke ağlamasaydım dedim ama dayanamadım.
geçen gün kardeşimle yeğenimi almaya gittim durakta bekliyorum
bir kadın 3.3.5 yaşında bir kız çocuğu allahım bir vuryor ve ağzına okadar hızlı vuruyorki kız ağlıyor sus diyor vuruyor
aman allahım dedim yaaaa öldürecek çocuğu oradan geçen adamlar birisi araya girdi
adama demezmi sana ne çocuk benim
Ne diyim yetercim YUHHHHHHHHHHHH
günaydın hayrılı cumlar
rabim dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevrimesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin arkadaşım. Günaydın hayırlı cumalar:)
günaydın hayrılı cumlar
rabim dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevrimesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar bu ay sonunda başlıcak var mı acaba
Kızlar kusura bakmayın bebeğim yok artık iyi değilim elimyazmaya gitmedi sızlerın neler yaptığına baktım ama yazamadım bı turlu sormayın neler olduğunu lutfen çok çok uzgunum ve bılıyorum kı bı daha ben anne olamıcam cennette ıkı meleğim benı beklıyo onlara gıtcem sadece o gunu beklıyorum
Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat
ayy canımm cok sevındımsnın haberıne bakmak için geldimm
duayla actım topiği cok sukur en azından katlanarak gıdıo çok sukur
benımde paz<artesi test gunum allahım kımseyı evlatsız bırakmasın
allahım senın bebeısınıe korusun amınn
canımsınn yaaaahayatım çok net olmamakla birlikte iyiye gitmeye başladı herşey inşallah neticesi iyi olurr:)Allah razı olsun sendenn tüm can arkadaşlarımdaannnnn cumalar yüzü suyu hörmetine Allahhhh emeklerimizi boşa çıkamasıınn,gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsınnnn
Kızlarr değerim 30 oldu...cuma keseye baakacaklar çok sevinmiyouz keseyi bekliyoruzz dedi doktorummmm kafamm bi milyaarrr imdaaaaaaaaaat
merhaba arkadaşlar. sohbetinize bende katılabilirmiyim?
derincim canım hayırlı olsun bebeğin demek ki seninle ki değerin yükseliyor kafanın karışık olması çok doğal ama allaha dua etmekten başka çaremiz yok inşallah rabbim hayırlısı ile emeklerini boşa çıkarmaz ve haftayada keseyi görürsün bence daha fazla stres yapma streste çok etkiliyor biliyorsun rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?